Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie wczytuje sie za bardzo w ten bełkot nowego sposobu kupna statystyk ale mam nadzieje że będzie drożej dla odkrywców expów. Że GF uzależnił od dexu całe konta a teraz wyciągnie rączki po pieniażki bo inaczej takie konto na tym poziomie floty bez dexu jest udupione. Samozniszczenie
Cytat od Pan Krecik: „A rakiety międzyplanetarne to nie flota? ” nie, to nie flota. chodzi mi o zaleznosc w walce a nie o to ze opancerzenie podnosi pancerz.....lol
Cytat od Majs: „a potem płacz że ludzi nie maja do ogarnięcia tych UNI .... na tiketach bedzie samo kopiuj wklej .... albo LOGI GRY wykazały to mnie rozpier.... najbardziej hgaha ” no własnie płacz userów a nie teamu bo team ma to gdzieś (i po prostu nic nie poradzi na decyzje Hitlera) wróciłbys na Q i namieszał w tym bagnie
@ZDOBYWCA1 o czym ty mowisz ? ja gram normalnie puszczam ekspy na 110 mln lootu dtaki, farmie idlery, buduje eko eko, badania, gram w ogame jak zawsze. Ty płaczesz ze ktos tam ekspy puszcza i przez to (jakims niezrozumiałym sposobem.....) twoja gra nie ma sensu. Jestes za słaby i przejmujesz sie za bardzo expami aż tak ze nie widzisz sensu gry to nie graj a nie zawracaj dupe z płaczem na forum. Ojejku ok nie bedziesz w scisłej topce, idz skasuj konto.
Trzeba przyjac do wiadomosci ze gra sie nie zmieni, komuś zawsze cos nie bedzie pasowac. Tak jak pisałem - dostosowac sie trzeba. Ponadto nikt nikomu nie narzuca stylu gry. To nie gra jest bez sensu tylko moze Twoje podejscie do gry.
czyli dokładnie tak jak napisałem: - złomowanie nie, po co, za duzo wysiłku, za mały zysk, za duzo myslenia, są ekspy przeciez - a z druggiej strony "wszyscy tylko ekspuja, nikt juz nie złomuje, gra sie zepsuła," i bądź tu z teamu teraz
@cokolwiek ala DexPL daje minusiki jak ktoś napisze że trzeba sie ruszyć i złomować.....nieee nieee lepiej płakać na forum, nie grac na zadnym uni i narzekac na expy....a jak juz ktoś napisze żeby złomowac to obraza, to nie, JAK TO ?!