Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No i koniec ekspów, może coś się zbalansuje, bardzo dobrze. Odkrywcy na Generała i UFS bo przecież nikt nie będzie fs takimi flotami robił. Oczywiście bez kaski z portfel sie nie obejdzie teraz Zbieraczowi ddodano, bardzo dobrze, dobrze, duzo osob chce grac jednak spokojnie z eko, duzy plus.
Cytat od Kuciapa+: „Cytat od wampek: „po prostu znudziło już mi się to ciągłe klikanie ekspów. ” No właśnie tak myślę co w tych expach takiego jest ze każdy aby odkrywca i odkrywca. ” topka w statsach kazdego uni
Nie spamujcie tu w st, nikt nie ma ochoty czytaj hejtowania i obrazania w ST. Pogratulowałem normalnie, nie odebrałem FS. Jak osoby uczestniczące mogą normalnie sie zachowac (rozmawiwm z Nalimko tez w grze) to nie rozumiem dlaczego osoby postronne mają tu robić bydło.... Jak macie jakies oskarzenia to pisałem juz kilka razy - pw, info w grze....
Nie odebrałem fs bo nie byłem w domu, nie wiem czym wy sie podniecacie ? Idzcie hejtowac gdzie indziej, ponoc szkoła sie zaczeła, sio. Przez takich jak Wy wlasnie mało kto wchodzi juz oglądać ST......
Cytat od BlackLatteCoffee: „ogame R.I.P Ludzie się przeniosą na puste serwery w rumuni czy słowacji i będą sobie grać spokojnie ,bez obawy o jakiekolwiek skany Sam gram na uni gdzie jest czterech graczy ” ? sa takie uni ? w pl ?
Nalimko.sk gratuluje kulturka gracz Reszte prosze o oddanie moich pustych butelek, jest impreza, ogejmy cierpią odbuduje po weekendzie bo tym razem trwa on od wtorku
expy sie konczą wystarczy statsy poogladac. zysk zysk zysk.....BUM spadek i od zera. nie wielu graczy NA SWIECIE idzie do przodu na tym (bo idzie ok).....ale juz ograniczyli exppy, złote zyski sie skonczyly gf jeszcze to zmniejsz swoimi sposobikami
widze dark matter i reszty nie trzeba czytac mi nie przeszkadza bo ja dark matter nie kupuje, nie jestem nienormalny licze tylko na to ze expiarze beda musieli zapłacic