Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ruda: „W takich tematach aktualizacja nawet raz w miesiącu wystarczy. Nie ucieknie, spokojnie. ” w sumie ok to prawda tylko tak czym mniej akcji tym mniejsze zaangazowanie @Marvin grasz coś od zera czy nic ? dawaj na quantum tutaj mozliwosci spore EDIT: Fundament Punkty: 1 144 700 pkt - Wyrzutnia rakiet: 275.000 - Lekkie działo laserowe: 1.000 - Ciężkie działo laserowe: 100 - Działo Gaussa: 100 - Działo jonowe: 400 - Wyrzutnia plazmy: 4.500
-
GRACZU QUANTUM SPRZEDAJ DEUTER POMOZ PRZETOPIC MARYSIA - Zapraszamy !!
Muniek - - Handel Quantum
Postoho zaczyna sie
-
Cytat od NowyLolek: „Chłopie, nie wiesz o czym piszesz:-) A może wiesz? Przecież więzienia zawsze były pełne niewinnych:-D Adaś potwierdzi! A te bajki o jego zarobkowym graniu w ogeja to tylko bajki! Bo dawno temu i nieprawda? ” Tzn chcesz cos konkretnie powiedziec jakies dowody czy wykresy na coś ? Czy wykresy wzrostu flot virgo ?
-
Cytat od Strzelec84: „trochę Cie poniosło na virgo są już takie floty że spokojnie by go pakowali co do prześcignięcia ale cios-a to bez urazy ale to żaden wyczyn (gdyby cios chciał i latał by na expy to by do tego nie doszło ) ” Ok ale chyba rozumiesz jak chłopaki z virgo zrobili swoje floty ? wyrosły nagle bez żadnynych stków (procz jednego ktory przejał cały dział st) , cud, niepokalane poczęcie. Kiedy to pl1 robił swoją flote lata. Nie wiem jak mozna nie rozumiec tutaj wartosci jednej floty …
-
Jeszzce tu tylko wtrące że ludzie piszą o tym że po UF które przez 9-10 miesiecy poprzedzało pompowanie flot no-skill-exp-robot....uda sie NARESZCIE zezłomowac gracza pl1....swiadczy tylko o skillu i przewadze tego gracza nad całą resztą "próbujących" (przed wprowadzeniem exp noskilli). Więc jak faktycznie teraz uda sie zezłomowac pl1 to będzie to żałosna namiastka STka. Jeszcze może wyłączcie mu możliwosc urlopu, będziecie mieli łatwiej. edit: bohater minusuje....niezrozumiał gry skilem vs exp …
-
GRACZU QUANTUM SPRZEDAJ DEUTER POMOZ PRZETOPIC MARYSIA - Zapraszamy !!
Muniek - - Handel Quantum
PostPani ! ale kiedy jak Ty non toper urlop a ja czasem kupuje ale czasem i sprzedaje bo eko cisne. a pl1 mnie zbanował bo sie poklocilismy kiedys więc tam nie mam jak sprzedac 321
-
Cytat od Uudelleen: „Krecik a co z ludźmi którzy np. nosili się z zamiarem zmiany klasy od dłuższego czasu bo się jakoś wahali koledzy namawiali ale oni nie bardzo chcieli i w końcu mówią ok kupuje Anty płace 100zł zmieniam klase. I tu nagle zonk na następny dzień wchodzi info o nerfie i teraz te osoby są 100zł w plecy. Podałem przykład odkrywcy ale to się tyczy każdej klasy. dlatego uczciwym byłoby możliwość zmiany klasy jak nie za darmo to po jakieś dużej promocji i nie mówie tu o 100k anty ta…
-
Jakie zmniejszenie szansy na dziure ? Ludzie zaczeli grać expy i z floty pierwszy raz w historii ogame zrobiła się taka sama zakładka jak z "obrona" czy "stacja / surowce". Czyli klepać bunkier bez sensu, klepać kopalnie bez sensu, klepać flote bez sensu....tak.....bo jest ona klepana tylko po to by wysyłać ją jeszcze wiekszą na piratów. Nie jest wykorzystywana do aktywnej gry z graczami. Nie różni się to prawie niczym od klepania bunkra. Ogame to karykatura, teraz jest szansa żeby to wyrównać t…