Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• co to sa planety bonusowe, relo powinna sie nalezec za kazda przeniesioną planete. Ja rozstawiam planety co 50 układów wiec nie tylko pozycja w układzie sie dla mnie liczy ale tez lokalizacja w całej gali. Wiadomo że GF nic nie da.

• Czytam uważnie, nie zrozumiałeś mnie. Gram i nie obchodzi mnie czy jestem na pozcji 4,5,6,7. Mam 5 planet na 4 pozycji, wszystkie zmienia mi na 5 pozycje (jeden pies...obojetne...) Dostaje za to 5 relokacji, przenosze sobie wszystkie 5 planet na 15stki za free

• To tez by sprawiło że gracze których nie obchodzi czy są na pozycji 4,5,6,7,8.... nagle mieli możliwosc przeniesienia za free planetek na 15stki.

• Cytat od Art: „Cytat od cokolwiek: „Jedynie deuter jest bezpieczny - bo on zależy nie od pozycji, tylko od temperatury. Plus to stary bonus i był już rozwiązany wcześniej ten problem. ” Deuter jest bezpieczny jeśli skrypt przydzieli planetę na pasującą koordynatę (nawet w innym układzie). Z tego co się dowiedziałem, to gdy planeta miała wyraźną zmianę pozycji czyli np z :15 na :1 to temperatura też ulega zmianie. ” No to piękna lipa...ludzie kase wydają a później UF - reset kasy

• Chodziło o przeniesienie po UF specjalnie planety na 1 pozycje dla uzyskania bonusu kris (posiadajac juz temp do dexu).

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

Tym razem nie troluje. Jakim "sprytnym" lisem trzeba być by napisać teraz że Zbieracz jest obecnie zbyt mocną klasą w porównaniu do Odkrywcy.....po czym proponować ulepszenie Odkrywcy. Nie wiem jak to nazwać, hipokryzja ? Coś w ten deseń.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „Zbieracz jako klasa pasywna ma moim zdaniem obecnie za mocny bonus względem Generała lub Odkrywcy. ” Jest to nie fair ? Czyli jaka była gra przed wprowadzeniem ograniczenia złomu ? Turbo nie fair - i część chce powrotu do tego stanu... Z tego co Art pisze zmian nie będzie. Niech Zbieracz bedzie najlepszy przez 30 lat.....moze nadrobi przez ten okres ten rok odkrywcy..... Przeczytaj se sam co zacytowalem Twojego i powiedz szczerze czy sam sie z tego nie smiejesz robiąc taka flot…

• Wersja 7.x - dyskusja

Skoro można zgłaszać to @Art mam propozycje żeby nie wprowadzać już żadnego ulepszania expów, większania piratów, zmiejszania dziur. Wracajmy do bilansu gry, możesz to przekazać dalej. Pozdrawiam

• Cytat od kasai: „Cytat od buleon: „I kolejne pytanie: czy skoro jest możliwość przeskoczenia między uniami, to gdy mam konta na każdym exodusie dla danej docelówki, to dadzą mi wybór/przedmiot do przeskoczenia? ” Przedmiot jest płatny, nikt nie będzie go rozdawał za darmo. Myślę, że nikt nie będzie Tobie szedł na rękę. We wcześniejszych fuzjach ludzie musieli oddawać konta bo inaczej by mieli multi, więc zapewne i Ciebie czeka taki scenariusz. ” Czy znana jest cena tego itemu ?

• Wersja 7.x - dyskusja

a bardzo aktywcy generał tez moze ? Kazdy moze. Bardzo aktywny zbieracz tez moze. To ze ktos jest zbieraczem nie znaczy ze nie ma dostepu do stków, handlu, idlów i lubi spore eko.

• Jak tu budować jak Gość ma 77k GS solo

• Itemy wydobycia

Muniek - - Zadawanie pytań

Cytat od wampek: „Cytat od Muniek: „Uzupełnienie magazynów to twór który nie ma nic wspólnego z ekwipunkiem ” Jak wejdziesz do sklepu to zauważysz tam dwie opcje: "kup" oraz "kup i aktywuj"... jaka jest według Ciebie różnica między tymi dwoma przyciskami? Dodatkowo w ramach ciekawostki dodam, że u mnie, jako że obecnie przebywam na urlopie dostępna jest tylko pierwsza z tych opcji... po wybraniu drugiej wyskakuje komunikat, że jako że konto objęte jest urlopem aktywacja przedmiotu nie jest możli…

• Itemy wydobycia

Ponownie - to nie jestem item. Item czyli przedmiot to np booster eko, stoczni, badan. Uzupełnienie surowców nie moze byc przedmiotem bo uzupełnia magazyny od razu. Dodatkowo trzeba rozróżniać to co mozna składowac w ekwipunku i to co nie mozna.

• Itemy wydobycia

Cytat od Starrk: „Cytat od Muniek: „Item to przedmiot. Pytał o przedmiot 100% surki. Nie ma czegos takiego. ” Zg6KqXv.jpgjak na moje to ewidetnie jest przedmiot tudzież item ” to pokaz go w ekwipunku - miejscu trzymania itemów

• Itemy wydobycia

Item to przedmiot. Pytał o przedmiot 100% surki. Nie ma czegos takiego. Jest mozliwosc uzupelnienia za anty surke 100%. To nie przedmiot.

• Itemy wydobycia

Dobrze Ci odpowiedział. Pytasz o item uzupełniania 100% surowców. Tak jak pisze GO: nie ma takiego itemu.

• Cytat od NowyLolek: „Jaki standard? Chłopie, kiedy ostatni raz grałeś na nowym uni? ” polecam obserwowac statsy nowych uni, na kazdym nowym top 1 ma x5 przewage nad top2 po 2 miesiacach ten top 1 znika i nikt go nie pamieta. Obserwuj statsy nowych uni. Nie trzeba grac na nowym uni, wystarczy widziec statsy i rozumiec p2w

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od NowyLolek: „top1 zawsze odskakuje. ZAWSZE ale nie tak bardzo, wszedłeś na mmorpg? w 5h 200k pkt? ” wiesz ze mozna kupic surke za hajs i potem wydac ją bez strat czasowych za hajs nie ? mmorpg sledze codziennie ale dla topki światowej, nie dla kogos kto za 2 miesiace bedzie w reckach graczy ze skillem. Ponownie - szybki wzrost jest za kase, kasa moze byc nieograniczona. Tak 200k pkt w 5h, kasa, nie ma sie czym ekscytować. Gosc buduje flote za czas i pieniadze a skonczy w recach lepszych …

• Wersja 7.x - dyskusja

Wyjasnij mi prosze Cie bo wg Ciebie widocznie nie zrobił przewagi kasą. Jak to zrobił, rozpisz sie czekam.

• Wersja 7.x - dyskusja

Ze top 1 odskoczył ? Zawsze tak jest, kasa i trafione expy. Za 2 miesiace bedzie w reckach lub konto sprzedane. Norma łogejm.