Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czym farmić idlaków?
PostTu sie mylisz niestety. Czasem zloma sie dostanie, przez biuwage, zapomnisz itp, ja wiem ze ty jestes top 1 world i zlom ty nigdy bys zloma nie dostał ale realia są inne. pionki duzo palą, to czy dolecisz pierwszy zalezy od twojej pozycji a nie 2 minut roznicy dolotu. dodatkowo spalanie jest spoooro wieksze pionkami, tracisz na kazdej fali idlów polecam m, bedziesz szybki, bedzie tanio
-
Czym farmić idlaków?
PostNie ide w zaparte i trzymam sie tematu. do farmienia idlakow lepsza sa mt bo mało palą, sa i tak szybkie i mało kosztują. sprawdz liczby, st tu nie maja znaczenia, patrz na idlaków
-
Czym farmić idlaków?
PostPonownie bo nie rozumiesz: Ten temat jest o farmieniu idlaków. Ze swoimi teoriami i stkami na NIE idlakach musisz znalezc inny temat. Ten temat jest o idlakach. Zywe cele - iak to sobie wymysliles - nikogo tu nie interesują.
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od I am back: „hahaha Ty się chyba z kuciapa dogadales by mnie wymyślać od zawsze farmilem mt, na idlakach swoje konto zbudowałem ale od kiedy są dostępne pioniery to wolę nimi latać bo są szybsze i wytrzymalsze w starciu z wroga flota czy obrona. Mt czy dt w starciu traca do pioniera tym, że spowalniaja dofarmy i są mniej wytrzymałe. Fakt, spalanie mają większe ale to jest cena za to, że są wytrzymalsze i szybsze. Puść mt na dt wypchane surowcami. Nie przebijesz się więc musisz dodać stat…
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od I am back: „muniek twierdzi, że pionki nie są lepsze od mt do farmienia ” Dokładnie tak twierdze. Różnica miedzy nami jest taka że ja to robie, farmiłem tym i tym znam plusy i minusy i świadomie dokonuje decyzji w oparciu o styl gry, specyfike uni, sąsiadów i mój układ dnia Ty puszczasz fale, widzisz że ktos farmi pionierami i na tym kończy sie twoja wieeeelka wiedza, wchodzisz na forum i jest to co jest...
-
Czym farmić idlaków?
PostSpoko kolego graj jak chcesz nie chce mi sie tłumazyc ci roznic miedzy uniami. Dawaj do mnie na Uni to ci te pionki w 1 noc znikną. Co do autora: polecam mt bo są szybkie, pionki pala duzo wiecej i ich strata duuuzo bardziej boli. pozdrawiam teoretyków za solidnym bunkrem pionki są bezpieczne Cytat od I am back: „za solidnym bunkrem pionki są bezpieczne ” nie są
-
Czym farmić idlaków?
PostPorównaj możliwy złom z mt i złom z pionków to sie dowiesz
-
Czym farmić idlaków?
PostMówie o tym ze nam zezłomują mini flotke farmingową. strata mt nie boli pionków bardziej mtki mozna zostawic za swoją obrona i ruszyc na farming kiedy sie chce na pionki trzeba czekac az wroca z fs mt ma duzo plusow
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Uwazasz że bedziesz farmił 24h ? tak, najwiecej, najtaniej i ewentualny złom najtanszy do odbudowy ” Złom z idlakow? Farmiles kiedykolwiek pionierami? ” Tak, mam doswiadczenie, lepiej wychodzi sie mt szybko, taniej, ewentualny złom z nieprzypilnowania 15-20k mt nie boli. pozdrawiam
-
Czym farmić idlaków?
PostUwazasz że bedziesz farmił 24h ? tak, najwiecej, najtaniej i ewentualny złom najtanszy do odbudowy
-
Cytat od Weekend Warrior: „Witam, Jak w nazwie tematu, wiadomo lockdown się szykuje będzie więcej czasu na grę Zamiast zakładać stu kont i patrzeć jak każda unia wygląda, analizować statystyk, chciałem po prostu zapytać wśród aktywnie grających ludzi, gdzie polecacie założyć konto, gdzie nie będzie samych urlopów i można coś polatać wstępne wymagania to jedynie aby speed był wyżej niż x1, oraz conajmniej 1000 graczy na serwie Pozdro ” na quantum, pisz priv na forum to sie zgadamy i podesle cos n…
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od MBT: „Hejka, lepiej latać małymi, dużymi czy pionierami? ” małymi, pozdrawiam
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Porownujesz paczki dziennego wydobycia do expów ? Chyba nie masz rozeznania jak expy były zyskowne. ” Jeden wspolny mianownik - KASA. Jeden zaplaci wiecej, drugi mniej, trzeci wcale. Tylko zasobnosc portfela/glupota gracza stawia teraz granice w pompowaniu kont. Zabrali piratow a dali opcje kupna sury, ktora o dziwo juz jest od dawna. Zmienili tylko ceny by wiecej naiwnych sie znalazlo. ” o tym wlasnie pisze, zadano pytanie dlaczego tyle trwała naprawa eksp…