Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rpt.

marcik - - Archiwum CT

Hej Cytat: „W sumie nie spodziewałem się zbytniej ilości pytań ale no zobaczymy. ” Oj tak nie moze byc ! Jak oceniasz siebie pod wzgledem towarzyskim ? Czesto rozpamietujesz przeszlosc ? Latwo przebaczasz ? Milego wieczorku

• /me ciumciurumcia supcia Cytat: „A dziękuje, jaki był taki był ;* ” Hmm co masz na mysli ? Lubisz zmiany w swoim zyciu ? Jakie lubisz a jakie nie ? Czego nie mozesz sobie wyobrazic ? Jakie ostatnio mysli zaprzataja Twoja glowe ? ciumciakowaty buziolek na wieczorek

• buleon

marcik - - Archiwum CT

/me wita buleonka sciska i caluje serdecznie Kiedy mowisz o sobie najczesciej ? Co mowisz o sobie najczesciej ? Jaka jest Twoja nagorsza wada ? A zaleta ? Pozdro od kangura co do wody dal nura

• Johnson - Szampon czy Agent?

marcik - - Archiwum CT

Hej kosmitku Lubisz jak ktos Cie chwali ? Jak sie wtedy zachowujesz ? A jesli ktos Cie gani /krytykuje ? Jak sie wtedy zachowujesz ? Co motywuje Cie do pracy ? Milego wieczorka Cytat: „Jak sie zachowujesz jesli w towarzystwie ktos zartuje na Twoj temat ? No nie czulbym sie swojo a ty? A to zalezy jakie towarzystwo i jakie to zarty ”

• Johnson - Szampon czy Agent?

marcik - - Archiwum CT

Plum Z czym kojarzy Ci sie zloto ? Jak sie zachowujesz jesli w towarzystwie ktos zartuje na Twoj temat ? Lubisz zostawac sam w domu ? Co wtedy robisz najczesciej ? Milego wieczorku

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „/me stoi sobie przed sypialnią, słysząc jak marcik sobie ładnie śpi /me podaje lozeczko buleonkowi, zeby tak nie stal bo Go nozki zabola Dziękuję za życzenia po raz drugi:) Cieszę się, że pamiętałaś:) Alez oczywiscie , ze pamietalam ...jak moglabym zapomniec Jakie jest Twoje ulubione zajęcie w domu? (chodzi o prace domowe) Najulubienszym jest nic nierobienie , pozniej uwielbiam spanie ...i pieczenie ciast Jak sobie wyobrażasz kolejny rok studiów? W tym roku bedzie troche inaczej bo dojdz…

• Dobry wieczor Lubisz flirtowac? Gdzie jest granica miedzy flirtem a czyms juz wiecej ? Uwazasz, ze milosc rodzi sie z dlugiej przyjazni czy raczej wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia ? A moze masz jeszcze inny poglad ? Ktora z cech charakteru uwazasz, za najwazaniejsza ? Milego wieczorku

• buleon

marcik - - Archiwum CT

/me wita buleonka sciska i caluje Jak spedziles dzisiejszy dzien ? Czy wczorajszy dzionek byl dla Ciebie jakis inny , wyjatkowy ? Kiedy ostatnio zdarzylo sie cos fajnego w Twoim zyciu i co to bylo? Pozdro od sikorki co ma dwa worki

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Bum Bum! Cyk cyk Mogę być aurą Twojej sypialni... Mozesz ale wczesniej buleon musi Cie zjesc 1.8 turbo diesel i tylko 75KM? Ja mam 2.0 benzynę i 145KM. A jakie masz autko ? Masz łaskotki na stopach? Mam wszedzie Nie pytaj dlaczego o to pytam... Pytam dlaczego pytasz ? sneaky.gif Pozdrówka od Modka, co nie lubi płotka... Pozdrowka od marcika co czasami fika :fsmile: ” Cytat: „Dziękuje bardzo Prosze bardzo I jak po powrocie? sneaky.gif Tak samo jak przed Dasz jakieś nowe zdjęcia? Na FB jes…

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Gili gili Paciu paciu Czy mówiłaś prawde, ze po udanym (wiesz czym) wskoczysz przy Supciaku do fontanny? Tak Skoro pomowienia o tańczeniu i śpiewaniu to trzeba to nadrobić! Gdybyś miała coś zaśpiewać, powiedzmy dla swojego pieska, dla żółwia! lub dla...Supcia to czo by to było? No jak co? " U Wojtusia w popielniku" A jakby zapytali Cię, co byś chciała zatańczyć to, czo wtedy? Jaki taniec chciałabyś umieć? Chcialabym umiec jakies latynoamerykanskie Myślisz, że jak ktoś ma dużo zwierzątek …

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „To teraz ja No hej Zagrasz kiedyś ze mną w OG ? na jakimś nowym misiowym uni najlepiej :o Nie wiem jakos mnie tak nie ciagnie w ogole do gry Gniewasz się,że nie robię ST tylko klepię eko ? Wcale sie nie gniewam ale znajac Ciebie to za niedlugo cos wyeSTekujesz Cieszysz się,że Cię odwiedzam ? Bardzo I jeszcze zagadka : co się zrobi z żółwia jak wpadnie pod pociąg ? hehe nie wiem pewnie placek ...nie probowalam nigdy wsadzac zolwia pod pociag ” Korzystajac z okazji chcialam zlozyc zyczonka…

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „PoPiankowo PrzedWannowo Naszło mnie w wannie takie cuś... jak to jest ze słowem "Kocham", jaka jest róznica od tego wypowiedzianego w realu a napisanemu w necie? Bo można zauważyć, ze dużo ludzi pisze ze kocha kogoś, znajomego, przyjaciołke i w ogole...tunczyka, ciastko, lato a w realu to raczej nie jest już tak...mało kto powie swoim znajomym, rodzinie...że ich kocha? Jak to według Ciebie jest? Ale zaszalales z pytaniem Mysle, ze to tak samo jak z dwukropek gwiazdka ...w necie uzywa sie…

• buleon

marcik - - Archiwum CT

Hej buliku Cytat: „chociaż te dwa kolorki się trochę gryzą ” raczej sa takie jesienne Lubisz przebywac z rodzina ? Uprawiasz jakis sport ? Nalezysz do osob spokojnych i zrownowazonych ? Pozdrowko od papugi co ma nos za dlugi

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Lizaczek KrUFka Od porad jest ktoś inny..pozdrawiamy Mamcika Rady lepiej dawać w ostateczności, niech kierowca sam się szkoli...chyba, że coś nałogowo żle robi A myślałem, ze samemu w zamkniętym pomieszczeniu jest łatwiej niż w grupie...bo zawsze się ktoś znajdzie co będzie Cię podglądywowywać, a może nawet będzie kamera ochrony Mi sie wydaje , ze w grupie lepiej kazdy spiety patrzy na siebie a nie na innych i zgubic sie latwiej w tloku Nuuu chodziło mi o zawstydzenie w grupie niż przy d…

• ciumciurumcium Co robisz gdy podczas randki przypadkiem wpadasz na swoja ex? Jak bys mogl wybrac jedna ze znanych kobiet w towarzystwie ktorej mialbys zjesc kolacje ...kto by to byl? Co oprocz sloty i kolorowych lisci kojarzy Ci sie z jesienia ? Milusiowatego wieczorku

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kaloryfer Co zmienilbys w mojej lazience ? Kiedy nie odpisujesz na sms ? Lubisz rozmawiac przez telka ? Jakie lody zjadlbys najchetniej ? Pozdro od slimaka co ma domek z buraka

• buleon

marcik - - Archiwum CT

Witaj buleonku Ale sie zrobiles dwukolorowy teraz Z jakim wyprzedzeniem planujesz wakacyjny wypoczynek? Jak najchetniej spedzasz dlugie weekendy ? Jak widzisz /wyobrazasz sobie , siebie za 30 lat ? Milego wieczorku

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „/me delikatnie poprawia kołderkę marcika :*:fkiss: dziekuje :fkiss: Masz czasami tak, że chcesz o coś zapytać, albo coś powiedzieć i w ostatniej chwili zapominasz? tak zwlaszcza jak ktos mi przerywa Jak myślisz, czy ChanServ wie, kiedy wstanie Jabsng? a lezy ? :fshocked: Pozdrów Żółwia ode mnie:) jasne, narazie spi pod kaloryferem i grzeje skorupke Pozdro od żółwia, co nie lubi obuwia :fkiss::* Pozdro od zolwika co od rana pomyka ” Cytat: „Witam w Niedziele Witaj pod koniec poniedzialku …

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „No nareszcie Mam nadzieje ze teskniles Wreszcie wróciła moja ulubiona maszynka do nabijania postów... hahaha dam Ci ja maszynke zaraz A tak serio: /me czochra marcika drugi i przeprasza, że tak późno zauważył :p wybaczam i zeby to bylo ostatni raz ;P Kurcze, wypadłem z rutyny Więc dziś rewelacji w pytaniach nie budiet Jakie znajdujesz pozytywy w jesieni? przedewszystkim spacery po lesie wsrod roznokolorowych lisci , uwielbiam grzyby ale zjadac ...poza tym to wole lato Co tam u żółwia? sp…

• Alex

marcik - - Archiwum CT

Hej Czego nie tolerujesz w zachowaniu ? Czego nigdy bys nie wybaczyl ? Czego nie lubisz ? Ulubione zajecie ? Dobranoc