Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostMatitutusiu Jak myslisz gdzie ludzie najlepiej sie bawia ? Dlaczego akurat tam ? A Ty gdzie sie bawisz najlepiej ? Towarzystwo jakich osob odpowiada Ci najbardziej ? Jakiego towarzystwa unikasz ? Jakiego nie tolerujesz ? Dlaczego ? Pozdro od koczkodana co nie ma swojego pana
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „Hej Martusiu. Hej Masz swoje ulubione miasto? Może kraj? Jest kilka miast, ktore chcialabym zobaczyc /zwiedzic ...to samo tyczy sie obychc krajow ...ale nie mam jakiegos specjalnie ulubionego oprocz swojego wlasnego ma sie rozumiec Lubisz historię jako taką? W sensie wydarzenia, grzebanie w książkach i odnajdywanie przeszłości... Lubie historie jako nauke ...szczegolnie sredniowiecze i antyk ...ale nie az tak zebym w jakis szczegolny sposob doszukiwala sie i odnajdywala te przeszlosc ...…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „Rajdowy buziaczek Buziaczek wspinaczkowy Jako, że forum strasznie muli to teraz pytanka będa spokojne, zresztą zawsze takie są Oo tak bardzo spokojne Jutro mnie za to wymrumkasz /me wymrumkowywuje supcia Co do gnębienia...a jak ktoś nie zauważy, że Cię coś gryzie...albo powiesz, że jest oki a nie jest...to jak sobie dajesz z tym rade? Kryjesz to w sobie udając, że jest oki czy czekasz az blizsza, jakaś konkretniejsza osoba Cię o to zapyta, wyczuje i pocieszy? Jak to jest ze złym humorkie…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me wita sciska i caluskuje buleonka Jakie dobre jedzonko bys przygotowal gdybys zostal sam w domku ? Co lubisz jesc najbardziej a czego nie lubisz ? Jakimi zwierzetami sie brzydzisz ? Jakie zwierzatko chcialbys miec ? /me pozdrawia buleonka i szmyra porem troszke
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „/me usiadł sobie na składanym krzesełku i stróżuje wcinając ciastka marcika mam nadzieje, ze smakowaly Pytanie postarane, to takie, na które musisz się zastanowić i z reguły masz dylemat czy odpowiadać i naruszyć swoją prywatność czy nie, ewentualnie faktycznie ciekawe pytanie. Nie lubie odpowiadac na pytania , ktore w znaczny sposob naruszaja moja prywatnosc ...dlatego odpowiadam na takowe w sposob wymijajacy tzw. ogrodkami ...ciekawe pytania natomiast lubie, wtedy rozpisuje sie z odpow…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me tulasi buleonka na dzien doberek Jak myslisz co bys robil/zrobil gdyby jednak zdarzylo Ci sie byc/zostac samemu w domu ? Jakiez to dzialania powoduja, ze odpoczywasz ? Czego najbardziej sie obawiasz ? Jest cos czego sie boisz /panicznie boisz ? Co w ogole sadzisz o strachu ...? /me przymiziowywuje buleonka lekko i zyczy milego dzionka
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Posthej buleonku dokoncz zdanka Zloto kojarzy mi sie ... Torunskie pierniczki ... Gdy jestem sam w domu ...' Najczesciej odpoczywam gdy ... Gdy widze czarnego kota ... Mysle ze starczy na dzis ...milej nocki , slodkich senkow Pozdro od zyrafy co ma latek pol szafy
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „Już późno, więc skoro kołysanki nie chciałaś, to może chociaż zajrzę i sprawdzę czy wszystko w porządku:) za to wczoraj wzielam podwoja porcje i dzis jeszcze sobie supciowa zakosilam /me sprawdza - wszystko w porządku wszystko w porzadeczku /me delikatnie poprawia kołderkę marcika /me czuje sie mocno okryta Czy któreś pytanie w tym temacie Cię już zaskoczyło czy musimy się bardziej postarać, czy też wolisz, żebyśmy się za bardzo nie starali? Niektore pytania nie tyle mnie zaskakuja co ni…
-
mUua Zostales zaproszony na impreze , ktora okazala sie totalna klapa ...co powiesz gospodarzowi imprezy przy pozegnaniu gdy zapyta jak sie bawiles ? Twoja przyjaciolka ma wisielczy humor z powodu osobistych klopotow ...co zrobisz ? Z czym kojarzy Ci sie czeresnia ? Jaki jestes z natury ? /me podaje supciowi duzo wody bo byc moze bedzie mu potrzebna jak tu zajrzy
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „Gorący kudlaczacy Taki mam plan co do telefonu ale juz widze to tupanie, foszka i strach pomysleć co jeszcze To byla aluzja do mnie ? O_O Wpadłem uzyskać odpowiedz na swoje pytanie i na swój temat Ponoć tutaj uzyskam to o co pytałem Prosze o szczerą rozpiske ze szczegółami Pytanie to samo co wczoraj o Diablątka Diablatka to takie osobki z rozkami i ogonkami trzymajace w reku widelki i bodace kazdego posiadaja duzo dziwnych pomyslow czasami a czasami nie wiadomo czego sie po nich spodziew…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me wita, kizia i kicra buleonka dokoncz zdania : Jesli mowie innym cos milego ... Moj przyjaciel ma klopoty a ja ... Jesli jestem w kilkuosobowym gronie ... Dzisiaj ... Wiem, ze czasami jestem ... pozdro od kraba co go zjadla zaba
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „będą zazdrośni o marcika w ST ? kto mialby byc zazdrosny ? godzinę wstawać leniuch nastawiasz godzinę wcześniej budzik że by się nie spóźnić ? nastawiam budzik godzine wczesniej i drzemke co 10 minut lubisz testy ? tak 1. Umówiłaś się w kawiarni na pierwsze spotkanie z atrakcyjnym partnerem. Mija 15 minut, a on nie nadchodzi. Co robisz? a)czekasz jeszcze trochę, licząc, że przyjdzie b)wychodzisz, aby wrócić po kilku minutach i samej udać spóźnioną c)z żalem, ale wychodzisz, gdyż przyzwoi…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me mizia kizia i sciska buleonka serdecznie na przywitanie Jak oceniasz siebie pod wzgledem towarzystkim ? Czesto rozpamietujesz przeszlosc ? Latwo przebaczasz ? Czego bys nigdy nie wybaczyl ? Pozdro od kozy co ma dzis odwozy
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „Hej Kitko :* hej orzeszku Dzisiaj wpadłem tak For Fun jak na aniołka przystało <(o)> Więc bez bicia Supcia xD Co myślisz o pejczykach? Ja nie mysle o pejczykach ...mam ciekawsze mysli Ale slyszalam, ze pejczyki to zUo Lubisz je? Nie mialam okazji poznac ...ale jak beda mile to polubie Chciałabyś mieć takiego czy może już masz gdzieś schowanego? Nie mam zadnego pejczyka nigdzie schowanego Dostałaś kiedyś pejczykiem? Jak tak to gdzie i kiedy? A przede wszystkim za co? Ja nie dostaje pejczy…
-
/me szmyra kitka supcia po nochalku Jestes realista ? Uwazasz, ze pracuje sie tylko dla pieniedzy ? Czesto sprawdzasz stan swoich oszczednosci ? Gdybys mial duzo pieniedzy do rozdania ... w jakiej kolejnosci i na jakie potrzeby/cele bys je przeznaczyl ? Czy masz w zwyczaju sprawdzac rachunki np w sklepie ? /me zyczy slodkich snow i marcika na miotle zeby Cie gonil cala noc
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „/me kudłaczy lizaczkiem po marciku /me laskocze supcia wiewiorkowa kitka Co takiego zrobiły osoby w Twoim zyciu, że nazywasz je fałszywymi? Okazaly sie falszywe haha to calkiem logiczne ^^ Chciałabyś jechać do Azji? Jeśli tak to gdzie i co byś tam robiła, oprocz wcianania obiadkow Oczywiscie ze bym chciala ...pojechalabym do Japonii ...wcinalabym tez sniadania i kolacje a w miedzyczasie zwiedzala Co trzeba zrobić aby uzyskać Twoje zaufanie, żeby je potem rozwijać i czy można uzyskać pełn…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „Mar....cik Johnson's baby Dalas komus prezent w dzien chlopca? Tak taki malusi Bedziesz na zlocie w Toruniu??? tak i mam nadzieje ze Ty tez bedziesz ! Jak tam praca? Ciagle to samo czy chcialabys zmienic prace? Ciagle ta sama ...nie wiaze z nia jakies tam przyszlosci ale teraz jest dla mnie wygodna , zawsze to jakies zrodlo swoich pieniedzy i stazu pracy dopoki nie skoncze studiow i nie znajde czegos innego Co polecasz na katar? Inhalacja milion buzi odbiore na zlocie wiec zacznij juz cw…