Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Nocny tulasek :* nocny pacalek Czy przeciwieństwa się przyciągają czy raczej odpychają sneaky.gif Jak to jest z ludzmi...z ich charakterami...tak ogólnie i tak szczegółowo? Mysle, ze trzeba miec cos wspolnego ale tez sie roznic ...zalezy tez jakie relacje maja z tego wyniknac czy przyjacielskie czy zwiazek dwojga osob ...ale tak jak napisalam na poczatku trzeba miec cos wspolnego aby razem cos robic, czyms sie pasjonowac ...ale tez roznic zeby za nudno nie bylo Jak lubisz się…

• /me kulululu supcia Co moglo by Cie odstraszyc na pierwszej randce ? Co powoduje, ze sie zniechecasz? Jakich pytan nie lubisz ? Na jakie pytania nie odpowiesz ? PaCyNoCkA rozowe_kuleczki_erduzsko.jpg

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Wieczorek Martuś :* Nocka Wojtus :fkiss: To dobrze, że rzeczka i ciesze się że przekonałaś się do niej Ja do niej bylam caly czas przekonana -Co myślisz o USA,Mysle ze jest fajnym krajem i warto bylo by go zobaczyc . jak oceniasz ludzi tam żyjących,Bardzo malo osob stamtad poznalam a tych ktorych znam oceniam bardzo pozytywnie mimo, ze problem jest pogadac...jeden kolega zawsze w piatki wiedzial kiedy trzeba isc spac jak marcik wchodzila bo to oznaczalo, ze u nich jest 3 nad …

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Witaj Szatański Aniołku :* Witaj Diabelski Szatanku :fkiss: /me tulaskuje i podrzuca Martusie z radości! \o/ /me sama podskakuje z radosci tez To tak o realku teraz: -A Ty jak reagujesz gdy widzisz, że komuś jest zle, że coś go gryzie i jego myśli plącza się gdzieś poza jego głowką? Staram sie pomoc ale nie narzucac , jesli ktos widze ze nie chce powiedziec co go gryzie to nie stosuje zadnych kar cielesnych czy innych aby wymusic na nim spowiedz ...wychodze z zalozenia ze jesli ktos chci…

• /me ciumciumcia supcia kuleczkami Jakiego koloru kuleczki lubisz najbardziej ? Do czego moga sluzyc kuleczki ? Jak myslisz czego nie moze zabraknac w zwiazku ? Jakie osoby najbardziej Cie pociagaja , jakie przyciagaja a jakie odpychaja ? Potrafisz sobie wyobrazic kilka nastepnych lat bez zwiazku ? /me otwiera nastepna puszke kukurydzy , bierze proce i pac pac supcia P A C Y N O C K A

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Australia dokoncz zdanka Interesuja mnie ludzie ... Po klotni ... Pilka nozna ... Jaka czekolade lubisz ? Pozdro od wilka co mial zon kilka

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Relaksująco-masujące powitanie /me wita supcia odprezona :fkiss: Nio to w sumie wychodzi lista z notatnika czyli wiem co byś chciała robić pewnie jeszcze cos w trakcie wyjdzie jak cos zobaczymy fajnego do zrobienia To musisz mi obowiązkowo pokazać te skrzydełka i tą aureolke! musisz je bardzo dobrze ukrywać Dopsze, ze ja jestem dobrotek dzis sie przyznales, ze jest inaczej Co do ściemniania... przykrość, zależy względem kogo czy bliskiej osoby czy kogoś obcego. Bo szczerość jest ważniejs…

• witaj o diablatku i najwieksze zUo tego swiata Gdybys mial sie okreslic to co bys napisal ? Jaki jestes ? (bez migania, ze sam siebie nie potrafisz i ze inni maja to zrobic ) Chcialbys mieszkac w nowoczesnym mieszkaniu czy moze w starym dworku ? Czy robisz cos o czym mozesz powiedziec, ze przyczynilo sie to do szczescia innych ludzi ? Moglbys pracowac w hospicjum ? Dlaczego ? buziaki slodziaki i male mrumciaki

• HypnOS

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Ile h dziennie siedzisz na necie? No tak hmm, w weekend z 20, w zwykłe dni z 8 ” hypek nie siedzi na necie...to net siedzi na hypku Przywieziesz kuleczki dla supcia do Torunia ? /me hides

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „/me uklepuje wiedze, żeby porządnie się ułożyła i była gotowa do wykorzystania w odpowiednim momencie /me czuje , ze zaraz jej glowa eksploduje od nadmiaru wiedzy Polubiłaś rajdy..chciałabyś zdobyć to co ja skałki chyba też Cię zaciekawiły, pływanie i relaksowanie lofciasz, tak samo z zameczkami nuuu i wspomne jeszcze o gokartach qrcze, dużo lubisz rzeczy i to w takim samym guście jak ja powiedz mi jeszcze co Cię ciekawi, czo interesuje i co byś chciała zrobić i zobaczyć hmm pewnie znala…

• buleon

marcik - - Archiwum CT

/me wita buleonka z wieczora Dlaczego buleonek chce zawsze wszystko wiedziec ? Co Cie ciekawi najbradziej ? Jaka tajemnica Cie zastanawia ? Co powoduje , ze przyjaciele moga Ci ufac ? Pozdro od kreta co ma nogi jak galareta /me zyczy buleonkowi krotkiej nocki i robi mu kawke i kanapeczki w wiadomym celu

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Skarbie :* Kotus Wpadłem zapodać linkiem zbury.type.pl/gallery/73.html Chyba nas tutaj nie ma oO ale kilka autek jest! My tam jestesmy tylko z drugiej strony Szkoda, że nie udało się jechać na prawdziwy rajdzik.Wszystko przed nami Za pierwszym razem jakbyś zobaczyła porządne rajdy to inaczej by to na Tobie wywarło wrażenia. Mam nadzieje, że jednak dalej będziesz chętna pojechać na kolejne Jasne,ze tak Nie wiem czy Cię ta galeria zaciekawiła ale powiedz mi które autką najbardziej Ci się s…

• Witaj Supioszku diabloszku Cytat: „Już wiem kto mnie pacał całą nocke ” ktoz to taki ? Ktos w autobusie nadepnal Ci bardzo mocno i bolesnie na palec ...przeprasza Cie a Ty ? Co robisz ? Przyjaciolka zaprasza Cie na kawe ale Ty nie masz w ogole ochoty na to spotkanie ...co zrobisz w takiej sytuacji ? Chcesz zaparzyc sobie w pracy kawe ale okazuje sie, ze ktos uzywal Twojej szklanki a na dodatek zostawil ja brudna ...co zrobisz ? Buziaczki i pacalaczki

• buleon

marcik - - Archiwum CT

/me wita buleonka sciska i tulasi niedlugo z bliska Jesli mialys sie utozsamic ze zwierzatkiem ...to z jakim ? Jaki kwiat pasowalby do Ciebie ? Jakie drzewo najtarfniej by Cie okreslalo ? Pozdrowko od losia co zjadl pol Wlosia

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Ce Słonko :* Ce Ksiezycku :fkiss: Jak widzisz siebie za 5latek? stara, pomarszczona i odstajacym uchem i krzywymi zebami :fgrin: Ulubiony kolor majtasek? kobiety lubia brazzzzz....a ja lubie czerwone Co byś chciała mieć w swoim domku...powiedzmy, że wprowadzasz się do nowego mieszkania/domku i co byś tam zabrała ze swoich starych rzeczy (ciuszki, szafki..) a co byś tam chciała miec, kupić? Tak na początek Zabralabym szafe wraz ze wkladem , zyrandol , kompa , kwiatki i siebie ...kupilabym…

• buleon

marcik - - Archiwum CT

/me wita buleonka O jakie kuleczki Hypka chodzi Supciowi ? Skad w ogole pomysl kuleczek ? Czego bys nigdy nie zalozyl ? W czym bys sie nie pokazal ? Pozdro od osiolka co dostal pacholka

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Karambelusiu Nie odpowiadasz na moje pytania tylko jakos tak pfff Nie pytam o towarzystwo tylko o miejsce . Powiedzmy ze nie ma tam nikogo z Twoich super towarzyszy imprezy i jaka bedzie odpowiedz? To samo sie tyczy pytania drugiego . Jak myslisz gdzie ludzie najlepiej sie bawia ? Dlaczego akurat tam ? A Ty gdzie sie bawisz najlepiej ? Licze na odpowiedzi Czego mozna sie po Tobie spodziewac ? Czym potrafisz zaskoczyc ? Pozdro od malpy co ma swojej 'chalpy'

• Hej supcioszku Cytat: „I o co chodziło z Hypciowymi kuleczkami? xD ” Haha mnie pytasz ? Sprawianie komus prezentow ...co Ci daje ? A otrzymywanie ? Jake reagujesz gdy widzisz zebrzaca osobe na ulicy ? Wlaczasz sie w akcje charytatywne ? P A C Y N O C K A

• Rzeźnik Metzger

marcik - - Archiwum CT

Dobry wieczor Kiedy Twoim zdaniem zycie nie ma sensu ? Czy sa osoby z ktorymi musisz przebywac a nie lubisz ich ? Jak sie wtedy zachowujesz ? Co robisz jesli widzisz na ulicy zebrzaca osobe ? Pozdrowka i milego wieczorku

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Pacynkowy MaUpkowy Do zaległości powrocimy przy okazji, teraz po małej przerwie kilka lajtowych pytanek Nuu to jedziemy, jedynka: -Bywasz ironiczna? Jak się wtedy zachowujesz, jak to okazujesz? Jak na necie a jak w realku? Raczej nie jestem ironiczna no chyba, ze bardzo mnie ktos wkurza to wtedy pokusze sie o jakas ironie ...ale naprawde musialby byc to jakis szczegolny przypadek ...ogolnie to malo rzeczy mnie 'wzrusza' Włączamy dwójke i jedziemy dalej: -Kiedy się irytujesz? Co wtedy myś…