Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

09f45f1.gif Cytat od Superman: „Nocka Łobuzico :* Nocka Lobuzie to sie szykuje dopiero Jeśli będziesz w białym wyglądać tak jak w rózowym to wiesz Chodzi o czapke ? :fgrin: Dopsze, szykuj tygodniowy urlop i wpadam do Ciebie wezme ze sobą naczosy a Ty zrobisz sosik i będziemy fociaki oglądać to musze w szafie zrobic miejsce Jutro Ci wytłumacze Oki nie zapomnij, ze dzis jest juz jutro Jadłaś kiedyś dynie? Czo możesz ciekawego o nich powiedzieć? Kojarza Ci sie jakoś oporcz Halloween? Nie jadlam dy…

• /me straszy Supcia 2 razy mocniej 0977881.gif Czemu nie boisz sie marcika ? Co moglo by sprawic abys zaczal sie bac? Co jest Twoim najwiekszym atutem ? Co bys wybral ...milosc bez seksu czy seks bez milosci ? (nie ma innej opcji jedno wybierz) /me straszy Supcia jeszcze 3 razy i idzie zrobic sos do nachos cookin1u.gif

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Czarownica Jakie plany na dzisiejszy wieczor ? Dlaczego ostatnio zdarza Ci sie byc pierwszym mimo, ze mam Twoj plan ? Chcialbys miec tygrysa ? Po klotni dlugo sie gniewasz czy szybko dazysz do zgody ? Co potrafi Cie zdenerwowac? Pozdro od jaszczura co ma w domu knura 10add11.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Ce Porku :* Ce Marchewku :fkiss: Ale na Halloween powinnaś strojem straszyć a nie, no wiesz No biala dama straszy strojem przeciez :ffreak: bialadama.jpg Cytat: „Co ja mam na mysli to wiem ale co Ty masz na mysli ?” Ja mam dużo myśli Powiedzmy zachowań w róznych sytuacjach Wymień kilka. Nie wiem , pewnie sa sytuacje kiedy panikuje np gdy widze pajaka , czy w jakis tam inny sposob sie zachowuje ale to miales okazje zobaczyc To jak już o myślach to...odpowiedz na to pytanko z d…

• /me wygilgowywuje Supcia Halloweenkowo wit.gif Do jakiego pojazdu nigdy bys nie wsiadl a w jakim bardzo, bardzo chcialbys pojezdzic i dlaczego ? Co bylo by gdyby ...? Co sadzisz o wysylaniu do siebie tradycyjnych listow milosnych ? Chcialbys zamieszkac ze swoja partnerka ? Jak bys to sobie wyobrazil ? Jak by to mialo wygladac? /me straszy Supcia a buu a buu i jeszcze raz buu :fkiss:

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Brykuś :* cmokus :fkiss: Gdybyś miała iść na impreze Halloween`ową to za co byś się przebrała? Czarownica na miotle? Opisz strój ;p Mysle, ze nawet nie musialabym sie przebierac ...haha ... nie no przebralabym sie za biala dame ...cala na bialo Gdybyś przez jeden dzień mogła być niewidzialna to co byś zrobiła? Jak byś wykorzystała tą okazje? Podgladalabym ludzi co robia hehe ale fajnie by bylo Co myślisz o quadach ale śnieżnych? Nie wiem jak się nazywają bałabyś się takim poj…

• Hej rozku Jakim Supciem chcialbys byc? Za jakiego uwazasz sie czlowieka ? Czego masz zawsze za malo ? Czym moglbys podzielic sie z innymi ? /me wygilgowywuje Supcia zeby mu sie lepiej spalo

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Skarbeczku :* Dziubasku Co robisz jak się z kimś pokłocisz? Przestaje sie odzywac do danej osoby Jak się potem czujesz, co myślisz? Jestem zla i analizuje cala sytuacje na spokojnie Starasz się po jakimś czasie polepszyć sytuacje czy czekasz na reakcje z drugiej strony? Jesli nie czuje sie winna to czekam na reakcje z drugiej strony ... Co myślisz o tzw kobiecych fochach? Miewasz takie? miewam Czego można sie po Tobie spodziewac? a co masz konkretnie na mysli ? Gdzie sie bawi…

• Witaj kopytku dokoncz zdanka Budzac sie w deszczowy poranek ... Moje zycie toczy sie ... Moj ulubiony drink to ... Jako maly supcioszek ... Marze o... /me zyczy supciowi slodkich i cieplutkich senkow

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Czarownico na miotle :* Wczoraj wsadzałem do lozeczka to dzisiaj częstuje kawusią Wsadzales wczoraj do lozeczka ? dziekuje za kawusie przyda sie oj przyda :fkiss: Ze względu na użycie porownania.. oO Mialam porownac do czegos i tak sobie to jakos wyobrazilam...w sumie ciezko uczucia do czegos porownac . Cytat: „Dumna jestem z tego jaka jestem ” A za jaką się uważasz? Za normalna , nie spaczona za bardzo dzisiejszym swiatem , trzezwo-myslaca istote, ktora nie musi sie za siebi…

• Witaj Supcioszku Jak Ci sie dzis spalo ? Cos Ci sie moze snilo i chcesz mi opowiedziec ? Co sadzisz o zyciu za granica ? Jesli mialbys wybrac to byla by to rodzina czy kariera ? Lubisz weekendy ? Co najbardziej ? /me kicra Supcia i teskni

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kamikaze Jak masz w planach swietowac Hallowen ? Wierzysz w istnienie dwoch polowek jablka ? Szukasz w zyciu mocnych wrazen ? Pozdro od cielaka co ma za wujka ptaka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „/me zdecydowanie podaje `marcik 10 kamikaze :* /me czuje ze Supciek dzis bedzie musial wsadzac marcika do lozka W mikołajkowej też się szlajam \o/ możliwe, ze widziałaś ją nie widzialam jej ale chetnie zobacze ...Cie w niej A pomieści Waflowe kuleczki? oO co potem z nią sie stanie gdy juz się tam zmieszczą? zalezy jak wielkie ma kuleczki ...ale sama nazwa kuleczki nie sugeruje nic duzego ...moja jedna kula spokojnie sie tam miesci :fgrin: Ale mamcik nie ma tutaj temacika snea…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „/me podaje smaczniusie malibu na dobre senki :* /me zdecydowanie woli kamikaze Nie będziesz się wstydzić chodzić w swojej nowej czapeczce? Wyjdziesz śmiało w niej na miasto? Na uczelnie? Nie bede sie wstydzic mojej czapeczki i wyjde w niej wszedzie tak samo jak w tamtym roku chodzilam w mikolajowej Czy tylko na zlocik ją zabierzesz na zlocik tez ja zabiore ...juz jej obiecalam Przechodziłaś w życiu okres buntu? Jak się zachowywałaś w okresie dojrzewania? ja mysle ze to pytani…

• /me ciumciurumcia Supcia Czym uwodzisz kobiety ? Co myslisz na temat wakacyjnych romansow ? Zdarzylo Ci sie popelnic gafe np podczas randki ? Opowiedz Myslisz, ze szkoly uwodzenia uczynia z kogos wytrawnego podrywacza ? /me zyczy Supciowi slodkich senkow dyniowo-czarownicowo-marcikowych

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „`marcikuszko :* supciokuszku :fkiss: Cytat od marcik: „ Supcio ma zostac taki jaki jest ...bo taki jaki jest , jest idealniuski Taki dobry, ze az zUy :fgrin: ” Zacytuje to dla potomnych i żeby jakiś dowodzik został ^^ dobrze Co byś chciała, żebym Ci ugotował? Cos dobrego ...ale zostawiam to Twojej inwencji tworczej Co mi ugotujesz na obiadek? Nie wiem jeszcze ale cos co bedzie zjadliwe a Ty nawet jak bedzie przesolone powiesz ze jest dobre Smakuje Ci por? z czym można go jeść…

• Kuleczkowcu Co zmienilbys w marciku ? W czym najblizej Ci do kaczki dziwaczki ? Jaki jest Twoj sposob na jesienna randke ? Lezysz w lozku i nie mozesz zasnac ...co robisz ? /me kulkuje supcia

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Kuleczko:* Supcioszku :fkiss: Czyli jednak Supcio jest zUem tego świata może by go poddać egzorcyzmowi albo jak można zrobić z niego dobrotka i Aniołka? Chyba, ze ma zostać taki jaki jest Supcio ma zostac taki jaki jest ...bo taki jaki jest , jest idealniuski Taki dobry, ze az zUy :fgrin: Co to jest pacałek? to takie cos co paca :fsmile: Jak wygląda pacynocka? Mnie się kojarzy jakoś tak bez emocji sneaky.gif Jak pacynocka moze kojarzyc sie bez emocji ? pacynocka to taka nocka…

• Supcioszku Pytanie z serii bardzo trudnych Co zabralbys ze soba na bezludna wyspe ? Kogo zabralbys ze soba na bezludna wyspe ? Co fanatycznie uwielbiasz ? Jakiego pytania nie powinnam Ci zadawac? Na jakie pytanie nie odpowiedzialbys mi i dlaczego ? Co moze sprawic, ze nie bedziesz zainteresowany rozmowca? Buziolki cmokolki i kuleczki kuleczki.jpg

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Wiewiorek Gdybys mogl sie cofnac w czasie co bys wybral ? Ktora z por roku najlepiej wyraza Twoja osobowosc ? Za tydzien koniec swiata ...co robisz ? Pozdro od kapibary co zapomniala miary