Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Art opamiętajcie się dopóki jest jeszcze czas wes tym szwabom łopatologicznie wytłumacz przecież to jest bezsens totalny eraz nowe uni co się otwierają powinny miec nie więcej niż 4 gale bo i tak nie ma kto grać na nich a wy nam chcecie doszczętnie popsuć zabawe albo koszty astro obniżcie o 10000% tak zebyśmy mogli mieć po 26 planet
-
nie wiem czy się pochwalą bo jeszcze nie doszło do nas za co mają baniaki jeśli próbowali dopingu to jak widać nieudolnie powinni się udać na korki do guru immo może by im zdradził te tajniki mocy co do walki ze złem to nie kapuje ja pakuje wszystko co nie zdąży na drzewo spierdzielić a jak spierdzieli to się nie pcham na nie tylko czekam aż wróci samo
-
dwóch słodziaków się trafiło rw nawet to można wystawić na pożegnanie z uni obrońcom odbudowy obaj mają za co pozdro dla ziomków dla ruskiego pozdrowienia również od foxa Dnia 15-10-2018 19:06:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 600.000 _________________________________________ Obrońca ruski [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter 1.811 Duży transporter 44.379 Lekki myś…
-
fiufiu co za ożywona dyskusja nie omieszkam i ja się wypowiedzieć Cytat od DeKi: „Zglaszam audi. Ta Pani bedzie niedlugo top1. 100kk pkt przewagi w eko nad top2 robi wrazenie. Jesli chodzi o zlomiarzy na uni wasat to Fabiano. Reszta to jakies popierdolki a nie zlomiarze (mowie o osiagnieciach na uni wasat). Poschodzili z ufsow dopiero jak Fabian i ja skonczylismy gre tutaj i jakichs wiekszych % nadal nie widac pomimo zwiekszenia parametrow uni. ” żart stulecia od [ciach] o ile ja pamiętam zaraz …
-
czar wspomnień przypomina mi się Gipek z emerytów i Reven oczywiście jako jedyni wydaje mi się że realnie walczył z nami reszta to tylko przystawki i kąski do przemielenia trudno by wybrac najlepszego chociaż by nasza Zła Kobitka najlepsza w oraniu pewno będę się pucował ale swój głos oddaje na sorro tylko on mnie przebija w lenistwie no ale jak przyjdzie co do czego bez niego dużo by akcji nie było
-
jako że wielkie zainteresowanie społeczności wasatu moim baniakiem niedawnym to postanowiłem wystawić st za którego poleciałem i opisać ładnie za co żeby każdemu z osobna nie tłumaczyć nie będę się pastwił tu nad TERMINATORKIEM pójdzie tak samo tiket a jak to nie pomoże to można zwyczajnie orać aż do bólu więc tak niedzielnym przedpołudniem terminatorek zaczął robić zwózki ze swoich pushówek na owego bociana a że sporo tego było to i były próby wyfarmienia co nie co poleciało farmionko na planet…
-
eeee naciągane to jak w czeskiej pralni dobić resztki i spokojnie kopać do fuzji Tosiak recki mi tam klepaj co bym po powrocie miał jak pomieścić nową opozycje
-
fiufiufiu dobrze widzieć starych ziomków w akcji dobrze ci ćwierkają te ptaszki niebawem zawitamy tu więc rośnijcie szybciutko i tłuściutko mam nadzieje tylko że zdążyłeś zebrać dobrą ekipę i tym razem coś nam pokażecie morduj jak najwięcej i do szybkiego