Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
w końcu naszła mnie ochota coś dodać od siebie skoro markus dostał back upa nie było by sprawiedliwe żebyśmy tez i my go nie dostali skoro starcia nie było dzisiaj napisałem do suportu ciekawe kiedy się zajmą moim zgłoszeniem i przywróceniem zabawek
-
kolejna akcja w której można było się zmierzyć kto lepiej ma opanowaną tak nazwaną przez amsterka mechaniką gry tym razem z najcikiem zrobiliśmy moonkilla u postronnego gracza oczywiście wścibski markuś który za wszelką cenę chciał któregoś z nas przyfarmić z produkcji dojrzał naszą intrygę zanim moony padły więc klikanie było po obu stronach choć pewno winterki liczyli że sie dogadają z obrońca co chyba nie wyszło po dwóch dniach doszło do wyścigu kto zgarnie ST i złom myśleliśmy ze chłopaki na…
-
Wy to jesteście jednak świnie a nie owce tak kopać leżącego to nawet najwieksze bydle by się wstydziło poszedł chłopaczyna do nowego sojuszu chciał zabłysnąć po prostu a ze mu nie wyszło to nie jego wina chciał pokazać ze umie latać nie wyszło chciał pokazać ze wsadzi kreta do owiec nie wyszło chciał pokazać ze umie się pushować znowu mu nie wyszło a to wszystko po to bo chciał tylko zaimponować nowemu guru a to nie są tanie rzeczy
-
Cytat od bocieek: „Brak doświadczenia - dobre sobie. Akurat Amstaszi ma go więcej niż Wy wszyscy razem wzięci A jak mówię że starcie jest u Kasi i Arta to tam trwa dłużej trwa ” heheheh jego doświadczenie zostało niestety na pezecie gdy zniknęło poczucie pewności obsrał zbroje jak najlepszy El Maiaczi i w jego ślady czym szybciej znikał z fali żeby pod parasolem laga bezpiecznie powrócić na moona niestety nie wszyscy byli tak szybcy kończmy tą zbędną dyskusje przyznam też że nam również wyszedł …
-
moze kolega Starrk mi jeszcze wytłumaczy jedno skoro tak dobrze oblatany jest a zapomniałem dodać skoro lecieliście do końca i starcie miało być i umiesz dobrze używać fali to weź no mi wytłumacz po co Adam podnosił flote na własnego pezeta ? dla czego miała nie brać udziału w St ? no i dla czego mu się to udało a markusowi nie
-
Cytat od Starrk: „Chcesz powiedzieć, że przy RW na 36 milionów recków, które byłoby remisem, w którym to wy byście mieli większe straty, RW, które by się liczyło jako nasze top 1 world, RW, po którym byśmy pozamiatali 2/3 recków i wyszli na plus, a wy na minus 300kk pkt. I ty chcesz mi powiedzieć, że to my zawróciliśmy? ” ty to jestes debeściak powinieneś bajki dla dzieci pisać jak ci już kiedyś pisałem 3/2 recków u was proszę cie bo pęknę z naszych 18kk a z waszej strony to nie wiem czy mieliśc…
-
Cytat od Ruda: „Ale Wy nie zdajecie sobie sprawy, ze serwer policzyl floty, które stały na planecie podczas przeliczania rw. Ani my, ani Wy nie mieliście długo rw i dlatego flota markusa padła na pz. Nasze floty zostały zawrócone po rw, a nie widać ich w raporcie. Mówicie o zamulaniu asherla, a co Wy tutaj zrobiliście? To samo. I co gorsza zbugowaliście tym serwer tak, że zamiast 7 flot tutaj stoi 1. ” prosze Cie nie wypisuj żenad zrobiliśmy dokładnie to samo co wy więc nie miej tu żadnej preten…
-
Cytat od Starrk: „Coś małe to top 1 world na 7.200.000 procent I wy i my kukaliśmy na falandze, zatem skończcie błazenadę Broniło 7 flot, a OGame się wysypał Na 15 sekund przed planowanym RW floty agresorów znikły z falangi, ale twardo leciliśmy i na moona i na planetę, wiedząc, że ta gra ma lagi. Na minutę po RW nawet TenAdam się mógł wysłać. Po prawie dwóch minutach po RW zaczęliśmy cofać floty. Po trzech minutach Markusowi odjęło flotę. Także nie wiem, czy jest sens chwalić się tym, że w top …
-
miało być top 1 WORLD ale może pozostanę przy tym tylko że wyszła wielka lameriada i żenada może wy uchylicie rąbka tajemnicy co się stało od nas ślemy pozdrowienia dla całego WINTERu no i przede wszystkim liczymy ze markusa odbudujecie ? Cytat od Darth Malack: „Jestem Najlepszy. ” już nie tylko na pezecie i zakupach ale i w [ciach] flotą [ciach youtube.com/watch?v=TRqiFPpw2fY Dnia 17-02-2019 06:51:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koniec gry [WarriorS] _________________________…
-
graty Rolniczku kula szpiegula dobrze wywróżyła kogo tym razem posadzić na konto widać ze nawet dnia się nie marnuje tak trzymać po konwersacji wymienioną z rolnikiem a obrońcą to zaczynam mieć wątpliwości że to Amen grał na tym koncie co prawda nie znaliśmy się za dobrze ale miałem o nim dużo lepsze mniemanie niż ukazane w pw przeszły mi czasy kiedy upajałem się taką gówno burzą nooby pokroju Deeppure czy jakoś tak które w grze nic sensownego nie umiały pokazać no może oprócz pięknego pezeta ze…
-
05-02-2019 22:41:57 - Zgredek [Dziki] - 316.11% 06-02-2019 01:06:50 - Zgredek [Dziki] - 664.33% 06-02-2019 02:39:28 - Zgredek [Dziki] - 836.5% 06-02-2019 02:41:10 - Zgredek [Dziki] - 878.15% 06-02-2019 08:59:53 - Zgredek [Dziki] - 410.37% 06-02-2019 09:03:38 - Zgredek [Dziki] - 2053.74% 06-02-2019 10:01:41 - Zgredek [Dziki] - 2225.69% 06-02-2019 16:22:41 - Zgredek [Dziki] - 282.1% 06-02-2019 16:23:24 - Zgredek [Dziki] - 202.61% 07-02-2019 20:34:20 - Zgredek [Dziki] - 1022.84% 07-02-2019 20:36:21…
-
nie chodzi mi o udowodnienie ze konto zostało kupione tylko o sam fakt że flota idzie do handlarza na dex i zostaje mielona na mocniejsze konto i banowanie tego wyłącznie procederu chcecie ukrócić paliwówki i bardzo dobrze a to jest podobny schemat tylko sura nie jest zbierana i przesyłana do jednego konta i mielona tylko ona już tam jest w postaci floty łatwo to wyłapać a gracze z chęcią będą pomagać podejrzewam tylko żeby coś z tego wnikało