Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 628.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od ciap: „[10:41:24] <+Art> board.jp.ogame.gameforge.com/index.php?page=Portal [10:41:25] <+Art> Ruszyli w innych krajach o! :O” hmmm Art czyżby fuzja miała być wcześniej niż ruszy epic blue ????????? kiedy będzie jakieś info odnośnie terminu rozpoczęcia fuzji u nas ???

• ależ macie problemy ja pierdziele masakra dzięki Art że Vege uwzględniłeś w planach fuzji nic nam więcej nie potrzeba gdzie, jaka konfiguracja, jakie rozłożenie planet to bez znaczenia cieszymy się ze sami nie zdechniemy na tym cmentarzysku

• Cytat od Art: „Zarówno Draco jak i Wasat będą Uni docelowymi. Zatem każdy gracz z grupy będzie mógł wybrać swoje Uni docelowe.” nie wydaje mi się żeby było to dobre rozwiązanie żeby zrobić 2 uni docelowe niech będzie jedno albo draco albo wasat bo skąd mam wiedzieć gdzie pójdzie więcej osób osobiście wolałbym żeby było to draco więcej flot dużo większych od mojej a co za tym idzie dużo więcej zabawy Cytat od Marcus: „ to coś mi sie wydaje ze na draco nikt nie przyjdzie zwłaszcza X , ursa pewnie …

• Cytat od DeKi: „5: D,O,W, U, V => X (docelowo floty 2x, eco 4, DF 50-60%” PODWÓJNIE NAJLEPSZA OPCJA WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORA CO SIĘ ROZDRABNIAĆ

• w takiej sytuacji najlepiej by zrobili jak by was zostawili razem z waszymi rozstawieniami planet na starym uni wraz z idlakami zbanowanymi i urlopowiczami ahahahaha:E:E:E dosłownie dno czytać juz tego się nie chce takim to nikt nie dogodzi ze swojej strony chciałbym jeszcze raz przypomnieć o Vedze żeby dorzucić nas do jakiegoś wora obiecujemy że nie będziemy pitolic smutków i narzekać nawet jak wszystkie planety upchniecie nam w jeden us

• ja to bym chciał w końcu przeczytać od Arta że o Vedze nie zapomniał i wrzuci nas do jakiegoś wora

• Cytat od xxX NIGHTHUNTER Xxx: „pomysł fuzji wywołał wielką dyskusję i poruszenie na uni Vega. Jestem na stałych łączach przez gg, priv, tel z wieloma graczami z Warriors jak i z wielu wielu innych sojuszy. Ludzie od lewa do prawa pytają głośno dlaczego chcecie nas pominąć przy fuzji. Powiem szczerze często ostatnio przeglądam poziomy rozwoju poszczególnych uni na infuzie i aż dziw bierze że nie padła propozycja fuzji ursa xaltym vega i wasat. Te uni są na bardzo podobnym poziomie rozwoju i z teg…

• Cytat od Ruda: „ Dla mnie Xal i Vega są do przyjęcia Moze rzucimy jakas ankiete kto jest za? ” po co ankieta z vegi wszyscy chcą fuzji i nam obojętne gdzie nas dacie draco się nie boimy im więcej nas tym lepiej vega z samym xal to chyba troszkę za mało D,O,W,V,X to opcja wypas oby tylko V nie została pominięta

• jaj sobie nie róbcie i VEGI nie omijajcie wsadzajcie gdzie chcecie obojętne gra tam może już ze 100 osób max a większość się od dawna zastanawia nad zakończeniem kariery na niej z urlopu nie chce się schodzić

• zaczne może od tego że graty klikania ładnie wam to wyszło fajnie widać że Fabek szybko stajesz na nogi bo ciekawie będzie hutner tobie to już za wiele nie trza piękny % i kolejnych crawiemu powodzonka w realu tylko znajdź kogoś na konto co by grał na nim żeby nas nie ubywało co do reszty to napinka nie potrzebna i zbędna jakoś nie chce mi się pisać więcej w tym temacie przypomnę jedynie że to zabawa i ma cieszy a kłótnie i obrażanie się lepiej zostawić na boku miłej zabawy dalszej wszystkim

• art przestań pierdzielić głupoty bo żal to się to czyta mieliśmy układ fabek z niego zrezygnował przejmując konto wywalając schana i skanując normalnie a jak skanujesz to nie po to żeby pierdzieć w fotel więc tyle w temacie a co do mojego i twojego buddy to wiesz dobrze co i jak i nie będe się na ten temat rozpisywał

• nie chciałbym napinki jakieś z tego powodu że trio egzotyczne po prostu stało to nie stoi Fabek liczył się z tym że usuwając schana z buddy też poniekąd stanie się celem tak jak my dla niego więc nie ma co się dziwić kto pierwszy ten lepszy i z tego miejsca życzę mu szybkiej odbudowy bo konto jest tego warte eko [ciach] więc pójdzie sprawnie a i dzięki za locik panowie do następnego a ziomków z dexem zapraszam na pw Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzurę.

• no no no ładnie się bawisz pod moją nie obecność graty i top na nowy sprzęt takie cyknięcie na długo pozostanie w pamięci ja wracam do rehabilitacji prowokatorowi powodzonka w realu a jak się zdecyduje to za jakiś czas odbudowy

• UniFusion

Arkadius - - Porozmawiajmy o OGame

witam co raz otwierane są nowe uniwersa i dobrze niech GA sobie nabija kieszenie osobami które lubią i chcą co kilka miesięcy zaczynać od początku no ale nie ładujcie nas do jednego wora niektórzy lubią grać dłużej niż do otwarcia kolejnego uniwersum chociaż i ci mają dość już chyba z ciekawości zarejestrowałem przed chwilą konto na kailisto czy jakoś tak po 6h od startu uni jestem top 1100:D to chyba świadczy że ludzie mają przesyt może więc czas zmienić politykę i wrócić do łączenia uni bo już…

• pięknie spakowane graty się jak najbardziej należą nic dodać nic ująć mało co już flot do spakowania zostało obyśmy doczekali łączenia uni topcie na nowe śrubki co by fsów nie trzeba było robić

• od czego by tu zacząć [ciach] to jest jak lato z radiem wracam sobie po tygodniu roboty wchodze zobaczyć co się dzieje na ogeju i co widze że wprowadzili nam tą [ciach] wersje gry szkoda gadać więcej obrońca pewnie zakończył karierę jak zobaczył nową wersje albo ktoś zapomniał urlopu zapiąć nie ma co wnikać pozdrowienia dla sojuszników i znajomych w szczególności dla AssasinAlien za pomoc w wystawieniu tego rw huntera za pomoc w zbiórce i Dziwin za info chociaż już zaraz wlatywałem no i dla oper…

• TOP 10 Solo i ACS uVega

Arkadius - - Hall of Fame

ACS; obibok [WarriorS], Nighthunter [SENATE] vs LORD SITH [DSOP] - 25635,94% NOWE TOP 9

• no w końcu mogę się wpisać dzięki schan i hunter za nękanie i ściągnięcie mnie do tej akcji było w końcu warto podziękować trza też kobrze i artowi że również się przełamali i oby następne akcje też były takie obfite obrońcy chyba z tego co widze szybkiej odbudowy

• num trzeba pogratulować % nieziemski graty a ziomkowi odbudowy albo powodząka w realu

• starcie miazga będzie co przetapiać graty i kolejnych mega stejków