Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 628.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• hehehehe ładnie pofarmione graty i top na nowe obrazki

• takie tam psucie czyjejś pushówki mimo poszukiwań nie udało się ustalić gdzie poleciało prawie 1kkk więc może ktoś wie czyje to zaginiątko i mnie oświeci gdzie mojej surki mam szukać pozdro dla sojka i znajomych Dnia 11-04-2016 22:05:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca spadam [GEN] ________________________________________________ Duży transporter 40…

• nie ma to jak lot na akcie obrońcy SZO pozdro dla sojka i znajomych bonusik Dnia 09-04-2016 08:43:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Okręt wojenny 37.269 Pancernik 121.844 _________________________________________ Obrońca Andrew24 [LEG-XX] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.009 Krążownik 2.325 Okręt wojenny 144 Recykler 2.999 Bombowiec 255 Niszczyciel 10.684 Gwiazda Śmierci 7 Wyrzut…

• heheehhe agresorzy się z kosmosu urwali :D:D:D graty obrony topcie na nowe zabawki

• takie tam eleganckie farmionko pozdro dla ziomków i sojuszników Dnia 07-04-2016 17:47:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Junorus [BIO] ________________________________________________ Mały transporter 3.437 Duży transporter 31.437 Lekki myśliwiec 3.046 Ciężki myśliwiec 977 Krążownik 815 Okręt wojenny 164 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 331 Sonda sz…

• ładnie przyfarmione graty szkode ze reszte nie powchodziło

• BANG BANG BANG jako że TOP1 i pewno chwilkę sie utrzyma więc coś tam naskrobie ale nie za wiele bo mnie się nie chce:P starcie miało mieć swoje miejsce jeszcze na vedze ale nieoczekiwanie nas przenieśli i dupa blada z ładnym zyskiem choć % dalej miodzio mijali my się tu to ja na u to on i tak aż do dzisiaj to był mój pierwszy lot dziewiczy na te konto i ostatni bo pykło pamiętam jak soczek pisał i się cieszył na vedze jak się lotką w us wbiłem że na pewno to nie ja go zezłomuje no cóż nie pierws…

• obrońca chyba się zdziwił dzięki asdek za impre pozdro dla sojka i znajomych Dnia 04-04-2016 20:21:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Basteklol [Koeko] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 131 _________________________________________ Obrońca asdek [reSPect] ________________________________________________ Mały transporter 42 Duży transporter 39 Lekki myśliwiec 3.171 Sonda szpiegowska 51 Satelita słoneczny 176 Wyrzutnia rakiet 1.184 Lekkie działo laser…

• takie tam farmionko ale zysk nawet ładny pozdro dla sojka i znajomych Dnia 03-04-2016 21:14:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca Kawalek czekolady [MAFIA] ________________________________________________ Duży transporter 11.160 Krążownik 15.078 Okręt wojenny 884 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4.062 Sonda szpiegowska 185 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1…

• Cytat od Mazur: „Ogólnie to dość zabawne Schan i obibok zrobili sobie po raz kolejny farmę z SENATE, a Night z nimi lata w ACSach :D” hmmm cazador wytłukliśmy a bia siedzą ze strachu na urlopach tak jak resztki cazadoru cały czas więc masz odpowiedz moje relacje z najtem są i były zawszę dobre bo dotyczyły tylko nas a nie sojuszników jego czy moich mam do niego zaufanie jak i on do mnie więc śmiało sobie razem latamy a że może tobie to przeszkadza to już nie moja brocha dzięki pany za locik

• BUM BUM BUM passa trwa więc trzeba korzystać masterowi szczere szo bo wiele osób takich jak on nie poznałem na ogeju nigdy się na niego nie uwzinałem choć sporo przepałów miałem dzisiaj padł przypadkiem no ale żelazna reguła nie masz czasu URLOP więc SZO kolego od nas ogólnie tym razem pozdro dla sojuszników i znajomych Dnia 13-03-2016 14:04:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Okręt wojenny 40.541 Pancernik 88.191 …

• ojtam ojtam czepiacie się szczegółów również dzięki za locik i towarzystwo na imprezce ja to bym z chęcią jeszcze tu zobaczył naszego pupilka urielka puszerka :D:D:D zenuś tobie odbudowy a następnym razem wyślij zapro na impre wcześniej żebyśmy na krzywulca nie musieli wpadać

• tym razem bania u zenka sporo osób polowało na zaproszenie na impre do zenka jako dawni tawarisze czekali my i czekali i się doczekać nie mogli więc my się wybrali na krzywulca w między czasie dowiedzieli my się ze najt wpadł na ten sam genialny pomysł więc było nas już trzech a ze droga na impre daleka to szli my i szli i szli aż jeden się zmęczył strasznie i odbił swe piętno na klawiaturze zostali my oba we dwóch i szli my i szli a kiedy doszli to zenek już chrapał więc mu zgotowaliśmy huczną …

• pięknie sie ogląda takie akcje pełen podziw dla obrońców graty pany i do zobaczenia mam nadzieje na wasacie będzie ciekawie z wami grać obydwu stronom szooooooooooo ............

• ahahahahahahahaa co ty pierdzielisz chłopie :D:D:D najarałeś się czegoś czy masz urojenia to żeś mnie rozbawił niby kiedy się ze schanem pokłóciłem ahahahahaha i kiedy ja się pytałem czy mogę dojść do was ahahahahaha co ty chłopie palisz :D:D:D to ze wcześniej cie nie pacneliśmy to przez to że się tobą nie interesowaliśmy mieliśmy inny obiekt westchnień a tobie to nie trzeba by było w bunkier wlatywać i się zbytnio wysilać prowokator chyba cię uświadomił hahahahahahaha jak liście obrywałeś na id…

• hmmm.... no to pare słów ode mnie Animal nikt cię obrażać nie chciał i twojego STYLU GRY a raczej brak umiejętności, wiedzy jak W TO SIĘ GRA ale nic tak nie drażni ludzi jak nooby twojego pokroju które kupują surkę na allegro i tym się szczycą konto udało ci się zbudować wyłącznie za kase inaczej wątpię że byłbyś w top 500 z TWOIM STYLEM GRY to tyle odnośnie obrażania się nawzajem zrozum że bardziej się liczy to co uda się komuś osiągnąć uczciwą i zwykłą grą na celowniku byłeś od dawna tylko och…

• no to niech zostanie pzt z 30% a niech Art wprowadzi pzeta z obrony dodatkowo takie rozwiązanie było by kompromisem

• Cytat od Art: „Nie ma czasu na dodatkowe ankiety. Zatem tylko Wasat będzie miał zwiększone eco do x3, tak jak zapowiadałem Nie będę zmieniał konfiguracji Q.” Art ja jakiś ślepy jestem bo oprócz tej napinki której nie chce mi się czytać nigdzie nie zauważyłem w twoim poście jaki w końcu będzie pzet na tym wasacie kiedyś tam czytałem że miał być 50-60% teraz wszyscy piszą ze 30% więc chciałbym od Ciebie to usłyszeć jak w końcu ostatecznie ma to wyglądać

• mnie interesuje jaka konfiguracja będzie na draco i wasacie i ile pzeta będzie na jednym i drugim