Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 541-560 z 628.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• mogło być lepiej a jest tylko takie tam farmionko przed meczykiem nasi się spisali to choć tyle dobrego pozdro dla sojka i znajomych Dnia 16-06-2016 19:21:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 88.888 _________________________________________ Obrońca Bilon [BGW] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1…

• to chyba na tym jednym monie bo ja prawie wszystkie reszte obskoczyłem ale szalony nie byłem żeby przez 3 gale napitalać więc koligen wyręczył mnie choć tyle dobrego bo mi wsio zmykało dzisiaj i czas spadać na urlopik spowrotem ramkowi odbudowy a tobie ziomuś zdrówka ahahahahaha

• czas coś tam wystawić na koniec dnia nie wiele ale zawszę cuś pozdro dla znajomych i sojuszników obrońcom odbudowy Dnia 02-06-2016 12:16:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 111.111 Lekki myśliwiec 2.000.000 Mały transporter 30.000 _________________________________________ Obrońca zip1989 [BiA] ________________________________________________ Mały transporter 252 Duży transporter 5.440 Lekki myśliwiec 494 …

• troszkę mnie zmyliły te akty na planecie a ze kilka razy mnie trzymał do końca z lotem to odpuściłem tym razem no i widać wisienka trafiła do ciebie draty jest co topić z tego miodnego farmingu obrońcy kolejnej odbudowy

• hehehehe historia niczego sobie fajnie się tam bawicie graty sojuszowej akcji i oby więcej takich obrońcy odbudowy

• kto nie mówi się nie myli z początku wydawało mi się że zwykły push co nie co o uszy się obiło że kilka kont już sprzedanych w nz dodać zaraz złom po urlopie i historia gotowa no ale jak się naszczekało to i trza przeprosić za insynuacje graty starcia bo ładnie wyszło i do usłyszenia po jednej albo drugiej stronie

• ahahahah odezwał się mundry nie rozśmieszaj mnie gundalfie czy jakoś tak zgłaszać nie będę bo po co każdy gra jak unie albo nie, mam to w poważaniu pisze co myśle bo mimo ze nie gram aktywnie to co nie co wiem albo i nie dziwnie to wygląda na razie pożyjemy zobaczymy a nie wiem co się pienisz nikogo nie oskarzałem rw nie widziałem niebędę zaśmiecał postu więcej więc pogratuluje jeszcze dobrej decyzi i powodzenia w realu

• graty no i szkoda ze się juz nie poganiamy N_Z juz nie ma większość kont posprzedawane tylko patrzeć jak pokolei będą padały pierwsze juz dzisiaj poleciało pare godzin z u zdjęte i na bez czela spushowane czekamy na następne

• przy takich dużych starciach to wstyd wystawiać takie maluchy no ale dla przypomnienia się wrzucę pozdro dla znajomych i sojka obrończom SZO Dnia 31-05-2016 19:27:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 119.842 _________________________________________ Obrońca Juro [N_Z] ________________________________________________ Mały transporter 5.503 Duży transporter 2.561 Krążownik 16.960 Statek kolonizacyjny 1 Recyk…

• 21-05-2016 13:16:02 - obibok [ROZOWI] - 879.78% On 21-05-2016 13:16:02, the following fleets met in battle: Attacker obibok [WarriorS] ________________________________________________ Battlecruiser 11.111 _________________________________________ Defender MichaloooW [Koeko] ________________________________________________ Large Cargo 22.000 Recycler 1.100 Deathstar 1 _________________________________________ After the battle ... Attacker obibok [WarriorS] ________________________________________…

• troszkę wolnego to się troszkę po skanowało, troszkę przepaliło i troszkę przyfarmiło nic konkretnego to do jednego wora kupie duzo palifka taniego!!! pozdro dla znajomych i sojuszników obrońcom szo Dnia 21-05-2016 18:52:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca Saladyn [R-I-P] ________________________________________________ Mały transporter 649 Duży tra…

• nie ma to jak dobre gęsiobicie graty i niech los sprzyja biednym

• Cytat od szturman: „Cytat od sadelko: „Graty, mało latasz ale jak już latasz to z ładnym zyskiem” Gruby latam dość dużo tylko, że wszystko ucieka :P” albo jakaś wredota podpierdzieli stejka graty top i rośnij

• miodzio farming graty jest co przetapiać

• hat trik się trafił trzeba się spinać zeby o złomiaza zawalczyć :d pozdro dla sojka znajomych oraz tych co biorą udział w sd no i dla druzyny ROZOWYCH obrończy oczywiście szo Dnia 08-05-2016 20:32:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca polesiuk [Duszki] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 5.000 Lekki…

• Dnia 08-05-2016 14:50:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 135.890 _________________________________________ Obrońca Robooo [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 20.272 Duży transporter 6.704 Lekki myśliwiec 55.580 Ciężki myśliwiec 390 Krążownik 21.586 Okręt wojenny 2 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 551 Sonda szpiegowska 1.123 Bombowiec 4 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmierci 8…

• szybki locik i bum obrońcy odbudowy bo jak pisał zasiedział się na tv pozdro dla sojka i znajomych kupie duzo palifffka Dnia 08-05-2016 14:50:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 135.890 _________________________________________ Obrońca Robooo [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 20.272 Duży transporter 6.704 Lekki myśliwiec 55.580 Ciężki myśliwiec 390 Krążownik 21.586 …

• a mówiłem ziomuś zebys ten dex mi opylił taniej a nie jakimś lamusom zbierał to by lordzik się dygał moje paliwko farmić ahahahaha:D:D:D Brawo Ty Lordzie Pieluchomajtek top na napędy bo takich ziomali jak Dziwin to juz ni ma a przy kolejnym st to złom będziesz w pieluchach znowu szukał ziomuś odbudowy i zapraszam na handelek

• Dnia 03-05-2016 10:21:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 1.111 Lekki myśliwiec 1.888.215 _________________________________________ Obrońca mis123 [Ronin] ________________________________________________ Duży transporter 359 Okręt wojenny 4.108 Recykler 1 Bombowiec 517 Satelita słoneczny 650 Niszczyciel 1.960 Pancernik 447 Wyrzutnia rakiet 100.000 Lekkie działo laserowe 14.548 Ciężkie działo laserowe 163…

• a se wrzucę a co pare % do s&d budu dzięki kostek za cynk pozdro dla sojka i znajomych Dnia 03-05-2016 10:21:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 1.111 Lekki myśliwiec 1.888.215 _________________________________________ Obrońca mis123 [Ronin] ________________________________________________ Duży transporter 359 Okręt wojenny 4.108 Recykler 1 Bombowiec 517 Satelita słoneczny 650 Niszczyciel 1.960 Pancernik …