Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wyspany to można coś skrobnąć więcej jeszcze raz podziękowania dla wszystkich stron za akcje bo bez atakierów by się nie udało oczywiście samej takiej akcji nie da się zaplanować od A do Z i nie była to pierwsza tego typu liczyło się zgranie dostępność i czas ale tego chyba nie trzeba tłumaczyć nadarzyła się pikna okazja i my ją w 100% wykorzystaliśmy kiedy skanowaliście moony sprawdzając kto poleci komu paliwa ubędzie wszystkie floty już leciały no poza Złą Ramadek był akurat w locie i dlatego …
-
MY CZTEREJ PANCERNI I ZLA muzzzzzzza coś trza skrobnąć więc jako że bania u emerytów była to czas przyszedł na targetów troszkę dumaliśmy co i jak zrobić oby się na darmo nie nalatać a po złomować nadarzyła się okazja kiedy wszyscy byli on więc recki w komplecie poleciały na wystawkę i kiedy targetki klikały zawzięcie pezeta pancerniaki juz śmigali do mnie na impre aczkolwiek z niedowierzaniem że będzie zajebista bania no i o tyle finezji ode mnie podziękowania dla ziomków za kolejną udaną impre…
-
ostro nie ma to jak zapakować pushera graty i bawcie się tak dalej
-
uulalala jaki pusz nie ma to jak brac lekcje nauki od najlepszych widać szybko przyswajasz graty
-
ahahahaha to zes mnie rozbawił prawie do łez pisze to człowiek któremu zapewne allegro otwiera się przed uruchomieniem ogejma bhahahahaha nie chce mi sie rozpisywać o twoich złotych zakupach i mieleniu kont bo o tym akurat całe uni wie ale wystawiać swoje zakupy w st tytanów to jednym słowem żenada a od mojej dupy to z daleka wali mnie to ile kkkk masz czy ile sobie kupiłeś ale zachowaj to dla siebie no chyba ze na prawdę musisz się dowartościowywać w ten sposób niedawno to mi podesłano to miałb…
-
hmmmm to żes mnie teraz zastrzelił do dzisiaj się głowimy co to miało być widocznie za cienki jestem i nie umie w to grać ale skoro z ciebie taki pro elo player to wez nam to wytłumacz łopatologicznie jak prostemu chłopu bo ni huhu nie kumamy słać 2k gsa później cofać je i całą szybką flote przepalając 100kk paliwa na marne detki wiedząc już ze i tak ramek ci stejka podpierdzielił doszliśmy do wniosku że po prostu liczyć nie umiesz ale jak dzisiaj zobaczyliśmy wbity urlop to jednak muszę zwrócić…
-
to sem ja ten sam co kiedyś rw śmieszne to se troszkę skrobne święta idą to i ja od święta zostałem zmuszony do zejścia z urlopu a to za sprawą mojej sojuszniczki Halsy która od tygodnia dla mnie dex trzymała więc jak już w południe mnie ściągnęła to se chwilke poskanowałem naszą pustynie nic oczywiście nie było i nie miałem zamiaru więcej skanować a że jeszcze lemona nie przetopiłem to se odświeżałem co raz niech się topi a że i pezeciki z anty się pojawiają to w ich poszukiwaniu puściłem kilka…
-
[ciach] widzieć tak zacne grono po odpowiednich stronach graty piknego starcia jest co podziwiać Administrator Forum Toadie:Wulgaryzm ciachnięty