Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
myślałem że coś się trafi grubszego ale posucha pozdro dla sojka i znajomych obrońcom SZO Dnia 26-07-2017 22:00:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [B-S] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca TakBylo [PZL] ________________________________________________ Mały transporter 15.962 Duży transporter 777 Lekki myśliwiec 19.737 Krążownik 8.895 Okręt wojenny 12 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4.432 Sonda …
-
bounty dostał bana razem z epickim krasnalem po tym jak go zezłomował więc chyba nie dostali go za multi tym bardziej ze do tej pory na nim siedzi a epicki krasnal jako pierwszy push po 7 dniach z niego zszedł piszę tu ogólnikowo bo nie ma sensu po raz kolejny przytaczać całej sprawy co i jak było z tymi kontami wiec logiczne jest że skoro dostał bana za push po zezłomowaniu głównej floty to pushem też była dobitka doku co wystawił do s&d mysląc że mu się upiekło zapewne w czasie trwania s&d bou…
-
dalej beka na uni i parodja nie tyle samego S&D co przestrzegania - pilnowania zasad jego przez Rudą i Toadiego no ale może się mylę i tym razem ktoś zamiast KASOWAĆ posty to odpisze Toadie pisał żebym wszelkie pytania kierował przez suport ale z naszej konwersacji tam nic nie wyszło ciężki temat więc po raz kolejny postanowiłem na spamować tu w końcu to odpowiedni temat do niego i niech se ludziska też beke mają a co może Toadie pochyli się nad odpowiedzią bo widzę Rudej przyswajanie zasad idzi…
-
hyhyhyhy coś tam jest z tej mizeri graty za chęci jeszczo
-
no widze zyski pikne kręcisz a dochodzą mnie słuchy ze pustki straszne a tu nie jest tak strasznie graty top i złomuj
-
takie akcje są najlepsze graty pewno przetopione
-
Zla Kobieta [B-S] vs. GEORGES [wilk] - 2034.42% +Zla Kobieta [B-S] vs. GEORGES [wilk] - 411.28%
Postgraty Asia ładnie się opiekujesz kontem szkoda że już chcesz kończyć top i morduj ile wejdzie jeszczo
-
ładnie zes przyorał no i w końcu złej mniej graty śpiochu
-
hahahahaha i mordeczka tutaj kupę lat gladzik fajnie widziec że tu jeszcze zaglądasz pozdrów przy okazji tego alkohola no i pękam z dumy moja szkoła swego czasu się nauganialiśmy z sorkiem za nim jak pisałaś ze zeszedł z urlopiku to wiedziałem ze wystarczy przyfilować go no i długo nie trzeba było czekać graty obrońcy szo
-
muza wyczesana widze majtas pod dobre skrzydła trafiłeś ucz się od mistrza recyklingu BRAWO WY