Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no to się nazywa ZYSK KONKRETNY i tu trza pożyczyć szybkiego przetopu graty
-
takie tam farmingi bez porównania do ramka st ale jak ju zgredzik wystawia to i ja nie będe gorszy obrońcom SZO pozdro dla znajomych sojka i gadulcowych zgredów Dnia 20-08-2017 15:58:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [B-S] ________________________________________________ Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca maaniek [DSA] ________________________________________________ Mały transporter 1.814 Duży transporter 14.100 Lekki myśliwiec 335 Ciężki …
-
ładne żniwa miodzio zysk top i morduj dalej
-
nawet ciekawy weekend był z ciągiem dalszym po akcji na top 1 moonik padł szybko długi fsy który sie nie skrócił ino czekał cierpliwie na mnie aż z urlopiku zejdę nikt nie przeszkadzał więc Gravi SZO trafiły się dwie konterki na jednej udało się zgrać recki na drogiej necik mi psikusa zrobił SZO dla chłopaków bo mało kto tu farmi już no i na koniec moja faremka chciała się pobawić w kotka i myszke pilnując konta ze swojego multi no cóż znowu jej nie wyszło zapomniałem zmienić u asterixa pezeta b…
-
lubie jak nieloty snują swoje teorie przedmówca chciał chyba napisać że obrona śmiech na sali bahahahahahahaa no ale czego wymagać od nielotów że podzielą sloty i polecą w różne czasy że nawet podstawić się nie umieją w jeden czas floty wszystkie jak na tacy podane tylko wcinać obrońcy raczej powinni się cieszyć ze np nygus chlał i mu się nie chciało sorro w robocie na fonie udawał ze pracuje a mi od gg neta zawieszało bo w innym przypadku wszyscy by potracili swoje zabawki a emeryci już powinni…
-
mnie się podobały wszystkie teksty Malibu Siemano robimy po podstawke ii obrone przed bs. Duze starcie sporo osob leci na pomov. 3:232:12 godz 20:24::00 jesli mozesz pomoc to zapraszam postaramy sie ich zezlomowac .... Chętni na łapanie na powrotach i podstawke na B_S ?:D my + NA + ewentualnie WY.. podpuściłem na ściąganie monów będziemy robić u mnie podstawke i łapach na powrotach topke. Co wy na to :D? .... Okolice 19-22 dokladna godz bede wiedzial za jakies 2h. Dokladnie 232. Bronimy u mnie n…
-
ładnie nam siadło nie ma to jak Emeryt w reckach akcja przekładana praktycznie z dnia na dzień odkąd wróciłem ciężko było nam się zebrać jedni na wakacjach drudzy dopiero co wrócili inni w robocie albo na baletach i tak w kółko aż w końcu nadeszła ta wiekopomna chwila kiedy to Ediego dorobek trzeba było w końcu dobrze spożytkować żeby się nie marnował latając tylko na fsy jak to u nas turbulencje musiały być dobrze że Asia zostawiła mi swój bicz to trzymałem zgredów w ryzach akcja wyczerpująca b…
-
zapitalasz ziomuś nie powiem graty trochę tego na stukałeś szybkiego przetopu
-
coś mnie bunkry zaczynają prześladować a to Asi specjalność pozdro mała sojek i ziomków także a i złodziejaszkowi co mi z piwoszka polowe złomu gwizdną odbiorę w wolnej chwili Dnia 03-08-2017 16:21:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 22.222 Lekki myśliwiec 565.213 Krążownik 22.222 Okręt wojenny 16.705 Niszczyciel 5.508 Pancernik 66.342 _________________________________________ Obrońca koko _____________…
-
ale posucha na uni same bunkry no ale jeden słodziak się trafił to już można i się godnie przywitać jak człek bo ostatnio zem zapomniał jak burak jakiś więc na początek DZIĘKI Asia za opiekę nad kontem i ładne pejczykowania od razu jak wróciłem to mam nadzieje że moje kochane nieloty też reaktywują mój fanklub posucha straszna co do akcji na prepciu to podziękowania dla kobry za cynk stało na moonie ale po skanie poleciało na bunkierek od razu więc zgodnie z zasadą ze obrońca uwielbia nasze spod…