Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
w st u lopka zle zaznaczyłem złom oczywiście u niego więc BRAWO ON
-
w końcu wczoraj siadło coś godnego co można wystawić chodz bez zysku ale emocji było ciutkę Lopowi jak i reszcie SZO wszystkie się nie zmieściły a ja mam lenia żeby reszte wystawiać pozdro dle sojka znajomych i ekipy z gg Dnia 24-09-2017 12:30:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [B-S] ________________________________________________ Krążownik 145.819 Okręt wojenny 20.307 Pancernik 110.528 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca lop ____________…
-
fiu fiu fiu to się narobiło hahahhaha aż nam wczoraj domkiem zatrzęsło a mówiłem sorrowi że to był zły pomysł pisać o zlocie na forum BRAVO BRAVO BRAVO w końcu coś pokazałeś i to od razu z wielkim HUKIEM Graty TOP 1 w końcu ktoś z N-A zawitał w top 10 miło mi że się przyczyniłem do tego że w końcu któryś z was pokazał jaja niezmiernie mnie to cieszy że się myliłem bo już byłem świecie przekonany ze nie ma co tu na uni siedzieć bo najmniejszej rywalizacji nie było myślałem ze coś szynka pokaże al…
-
kobreti te twoje bonusiki to mnie dobiją nie dasz szarakom się podciągnąć żeby ST z nich było chociaż graty nafarmiłeś sporo więc teraz odpuść pare dni niech chłopaki sie odbudują i podciągną to będą stejki a nie bonusiki graty jeszczo raz a pokrzywdzonym pozwu zbiorowego niech karą dla agresora będzie to zęby go tyle murzynów dopadło co bonusów zrobił
-
odbijesz sobie ten złom następnym razem jest ST i git generał ma na odbudowę to możne następnym razem w moje rece wpadnie
-
w końcu siadł tłuścioszek nawet dwa w lesie sypało grzybkami w weekend to i po nim znalazł się dorodny prawdziwek na ogejmie ciekawe czy się paliwko zwróciło z przepałów obrońca w porządku ziomuś nie raz mieliśmy okazje zamienić parę słów na pw w czasie lotu wytrwałość jak widać w końcu się opłaciła pewno to za sprawą mocy/moczu Lorda Shita hahahahaha pozdro ziomuś obrońcy znalezienia w końcu tego prezenciku a później SZO jak i Batonowi pozdrosy dla Asi i reszty zgredków z gg i sojka oraz innych…
-
wszystkie BSiaki cos wystawiają to i jo nie będe gorszy pozdro dla Asi łowieczeki i reszty ziomków Dnia 10-09-2017 18:17:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [B-S] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca ToPeK [PZL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.999 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 1.500 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …
-
takie tam orania ciąg dalszy chyba czas najwyższy podnieść progi bo to już zwykłe farmingi się kwalifikują do starć tytanów pozdro dla BSiaków i reszt ziomków obrońcom tradycyjnie SZO Dnia 06-09-2017 20:39:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [B-S] ________________________________________________ Niszczyciel 5.398 Okręt wojenny 20.645 Pancernik 100.999 Mały transporter 40.000 Lekki myśliwiec 467.251 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 100.073 ______________________________________…