Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nioch nioch nioch przy takim ST to coś więcej sie wysilę poszła konterka na niszczareczki wracające z farmingu miało być 78k i przy odrobinie szczęścia kolejne 50k ale exsperrt od liczenia postanowił zrobić nam psikusa i zafundować zarazem TOP 1 LIBRY i OGAME PL speed x 2 MIODZIO i oby częściej takie pozdro dla RIO GRANDE za cynk i reszty WarriorSów oraz Owieczek z yudyna (Ukryta treść) a jednak od najta pozdrowienia ode mnie dla całego Wariorrs, ex Senatorów,znajomych z buddy oraz dostawców pal…
-
a nic sie nie chwalił graty ulis i spółce ładne pierdyknięcie
-
zadziwia mnie nieraz znajomość gry to tak jak by przez kilka lat lat jeść czekoladę ze sreberkiem a pewnego słonecznego dnia ktoś ci mówi że można je zdjąć dawno już nie widziałem takiego pięknego fsa wracającego z pezeta ehhh graty pany ładne stadne stadko drobiu i więcej takich kąsków obrońcy dalszego grania w błogiej nieświadomości
-
taka rozgrzewka przed popołudniowym pierdyknięciem miejmy nadzieje że serwer tym razem wytrzyma i dojdzie do NAJWIĘKSZEGO STARCIA powodzenia NAM wszystkim żebyśmy nie mieli psikusa tym razem i żeby doszło do tego upragnionego ST na miano WORD bez względu dla kogo Dnia 13-04-2019 05:53:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgredek [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 705.347 _________________________________________ Obrońca hidanK [BP corp] __________…
-
najbardziej mnie tekst śmieszy że każdy GO będzie INTERPRETOWAŁ TO PO SWOJEMU Art będzie musiał sobie w sygnaturze opis dać u mnie w TEAMIE nie ma kolesiostwa co by nie musiał za często odpisywać ciekawią mnie te sprawdzenia przez nich kto kiedy ile po ile kupił czy tylko wybrani będą sprawdzani albo nie sprawdzani jeszcze jedna sprawa odnośnie banów czy będą takie jak za pushe po 3 czy tam czwartym perm? bo nie wiem czy już na allegro konta nie wystawić za w czasu ( że oddam a nie sprzedam co b…
-
no pięknie Zola pamiętam było śmiechu trochę ale ładnie łupnęło ostatecznie
-
nie ma to jak w duecie wszystko taniej i loty też graty i topcie w końcu a nie marudzicie