Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
w końcu coś się trafiło co warto wystawić pozdro dla moich łowieczek obrońcom odbudowy i wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku oraz udanego sylwestra obibok [B-S] vs. vonblaskowitz [J4F] ~ 1282.29% obibok [B-S] vs. Quanx [SITH] ~ 1137.44% obibok [B-S] vs. Joker [DSA] ~ 939.21% obibok [B-S] vs. leviatan12345 ~ 670.4% Dnia 30-12-2017 19:08:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [B-S] ________________________________________________ Krążownik 219.379 ________________________________…
-
26-12-2017 19:48:23 - obibok[Niebieskoocy] - 1044.55% Dnia 26-12-2017 19:48:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor azunia2 ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 46 _________________________________________ Obrońca kombinerki_pudziana [OCEANIA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3 _________________________________________ Obrońca Nighthunter [WarriorS] ________________________________________________ Niszczyciel 83.717 _________…
-
nie raz bywa tak ze liczy się fun i radocha ze starcia graty zgranej konterki złom odbierzemy kiedy indziej wszystkim wesołych i radosnych świąt
-
Raven cieżko zrozumieć to co napisałeś lag jesli się pojawia to ze wszystkim przy uczestnikach starcia tak samo by obrońcy czy atakierów jak byś nie wiedział o tym to po primo cuda nie jedne już się na ogejmie słyszało dlatego ze to przestarzałe dziadostwo jest i tyle w temacie pisanie z twojej strony pierdół że flota powinna uciec to śmiech na sali tak samo mogę ci napisać że skoro została na pezecie to nie powinna być telepnięta skoro podobno najpierw spadł a później wskoczył s powrotem na mie…
-
nie ma co magia świąt graty ładnie wam pykło flota szymka poprostu czeka na mnie niedługo do was powrócę tymczasem bawcie się tak dalej i niech opozycja się trzyma dzielnie żebym miał się z kim bawić na naszej pustyni
-
kurna masz te oko demona farmisz biedoków bez żadnych skrupułów i juz nie wiem czy ci gratulować czy pogadać ze znajomą znajomej z GO żeby ci zawaliła kasacje konta za te permanentne farmingi 4 stopnia obrońcom zgłoszenia tych bezlitosnych ataków na was do GO Kasi ona umie najlepiej karać takich niedobrych graczy
-
ten to zawsze jak się czepi to molestuje aż same idlaki będą wokoło graty i mniej czasu coby chopki mogły się odbudować
-
można powiedzieć takie tam przedbiegi bo jeszczo nie zima no ale Raven drugi raz pozbawiając mnie satelitek skupił mą uwagę na sobie więc trza było leniwie wyjąć spod łózka zaczarowaną kule szpiegule i radzić co i jak zrobić a ze ta się nie myli to za pierwszym razem siadło BRAVO MY Ravenowi chyba teraz motywacji nie będzie brakowało straty nie wielkie choć gdyby nie ta pogoda to pewno wbiłbym w czas 2 ataku i pancy było by ciut kę mniej tak czy siak mam nadzieje ze zima będzie ciekawa po obu st…
-
blokers [MAFIA] & Schan [MAFIA] & figiel [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & maniek0121 [MAFIA] vs. Malack [WINTER] ~ 821 417.59% TOP1 ACS!
Arkadius - - Hall of Fame
Postpikne ST procent masakryczny ilość złomu miażdżąca dziwne ze serwer to wytrzymał o zysku już nie będe wspominał czytając wyżej posty doszedłem do wniosku że Malak chyba chciał po prostu zapisać się na trwałe na kartach ogejma pl nie tylko procentem ale i najdłuższym bfsem fajnie widzieć Znajome mordeczki jak robią jesienne porządki BRAWO WY a obrońcy no cóż tak jak pisałem gandalfbiały stuknie trzy razy czarodziejskim mopem i w 3 dni Malak będzie znów jak nowy a jak będzie mało imek służy swą ta…