Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
oj oj oj bary przesadzasz ciekawe jakim tekstem zarzucą nas nasze trole tym razem Graty mordeczki a baremu wytrwałości dasz rade przegonić Qanksa wierze w Ciebie
-
jak już tu zaglądam zobaczyć co misiaczki namazały to i się zmuszę do wystawienia kolejnego farmingu i nie omieszkam znowu pozdrowić moich ulubieńców z BOYSBANDu i zadedykować im ich ulubiony przebój no i koniecznie BS i tą prawdziwą ZŁĄ a nie tanią podróbkę co mi tu kurę udaje na pw jak jakiś zbok normalnie a nie nielot Cytat od Zla Kobieta: „cip cip cip......:-) ” no i oczywiście ziomkowi SZO i to co BOYSy lubią najbardziej czyli szynka o sobie youtube.com/watch?v=j9DWa4Yc4PE Dnia 07-02-2018 2…
-
hahahaha niezawodny jak zawszę z przepałami nie mam problemów w końcu i tak u was się tankuje albo za waszą surkę owszem latasz jak ja ide spać w dzień ci pampersy nie wytrzymują z ciśnienia chyba twoja kariera jest przytłaczająca jak twoje farmingST nigdzie ich nie widać no może jeden albo dwa pewno muszą być szczególne skoro je liczysz
-
jako że ładne TAGI sojuszy po właściwych stronach to i wystawie a co myślał ja że flota siądzie no ale się nie doczekałem złomem się podzieliliśmy 100kk u mnie resztę u dziadka pozdro dla łowieczek i faremki cervezy co by się tu żaliła a nie mi pw zaśmiecała pewno ju słownik poprawnej polszczyzny otwarty i literuje wszystkie wyrazy żeby móc coś napisać no to korzystając jeszcze z okazji pozdrowię resztę Nielotów z olszyny BOYS BENDu Niech Mocz Bedzie z Wami Dnia 07-02-2018 13:14:59 następujące f…
-
hhehe a ju myślalem że sond lordzikowi przy brakło nowy tag to i trzeba się ładnie przywitać [ciach] BRAVO BS Lordzikowi oczywiście odbudowy Moderator Ruda:Prowokacja
-
w końcu coś wartego wystawienia bo już się nawet nie chce wrzucać farmingów do conventera takiej akcji a raczej lameriady to nie pamiętają zapewne nawet największe lamy co mnie nie z miernie cieszy nie od dzisiaj wiadomo że szaloną większość uni lubi farmić bez wyjątku a w opozycji są najlepsi farmerzy to i zalukałem i ja co się dzieje na fali pierwsza myśl pójdzie konterka ale że bida z paliwkiem a lopek po mistrzowsku sie zbiera z pezeta to już miałem dzwonić do szalonej co by posprzątała plan…
-
łoj ten wstęp to chyba do mnie więc pozwolę sobie zaśmiecić troszkę te wspaniałe ST aż chce się napisac [ciach] ST na miarę swoich możliwości chwalisz się ze wbiłeś do us jakieś lamy co fsów nie umie jeszcze robić i przeklikałes telepa tylko dla 500kk zysku takie ST nie może być pushem graty Moderator Ruda:Pseudocenzura