Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od RelentlessOne: „nie pozdrawiam atakujacego. Dodatkowo czekamy na ban dla kogos z TOP-ki Pozdrawiam ” Możecie się nacieszyć skokiem w statach chociaż na 3 dni. Sam chciałem zapisać urlop, ale jakoś szkoda mi było. Odpoczynek dobrze zrobi i pocisnie się na nowym

• Dnia 22-10-2019 15:39:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Captain Flame [S T] ________________________________________________ Mały transporter 3.500 Krążownik 2.442 Okręt wojenny 1.600 Statek kolonizacyjny 10 Recykler 432 Bombowiec 422 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor YeahBunny [T R] __________________…

• Co to za gniot wstawiasz, gdzie nikt nie jest na +? xD

• Za miech pewnie wystartuje nowy SaD tutaj. Z checia sie zapisze Fajnie, ze mimo kilku zasniec dalej cisniesz. Serdecznie pozdrawiam TOP1 uni Cosmo, ktory zakupil kilka topowych kont/flotek od graczy, ktorzy poszli na nowe uni

• Moje jedno konto też poszło się walić mimo anty zakupionej jeszcze na Eridanusie. Dwa konta na Fenrir znajomych też poszły się walić. Są konta, które nie logowal po fuzji A dalej są na serwerze.... śmieszne to trochę

• Zysk sztos! Graty!

• Dnia 20-10-2019 00:47:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.200.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca julian [ASW] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 1.866 Lekki myśliwiec 42.422 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 1.089 Recykler 9 Sonda szpiegowska 509 Bombowiec 21 Satelita słoneczny 12.806 Wyrzutnia rakiet 182.619 Lekkie dzi…

• Cytat od Marys: „Proponuję ustawkę drużynową w ostatni dzień SD. ” serwer pewnie 3dni by liczył. To za 4 minuty start, ostatnio słabo z czasem, żeby pograć na x5 ale pewnie kilka rw będzie

• Pozdro dla @mismalinowy @wronek6 @turysta @abecaduo za wieczorna akcje, mysle ze duzo nie braklo, a za tydzien powtorka A tutaj takie bez akt tankowanko przezkilkadziesiat us Dnia 17-10-2019 05:42:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca aduch ________________________________________________ Duży transporter 23.860 Lekki myśliwiec 1.333 Ciężki myśliwiec 23…

• - FeedMe - Totalna Rozpierducha [TRQ] - 1502704 Flota: Lekkie Myśliwce: 1130740 Ciężkie myśliwce: 400 Krążowniki: 160761 Okręty Wojenne: 59008 Bombowce: Niszczyciele: 30838 Gwiazdy Śmierci: 180 Pancerniki: 121186 @Gonzo teraz Ty Powegetujemy sobie jak Ruda w ostatniej edycji

• gesi że szrotu to co się dziwisz xDe dzięki za lot

• Cytat od Ezio: „Cytat od Bunny: „Noo i gitara Misiaczki i cisniemy dalej, teraz pora na Bossów. Pewnie długo tam nie pograja złom MNS zawsze odbiera z nadwyżka ” To się zdziwisz kiedy wyciągnę Cię z cylindra do działu ST graty agresorom miłej dla oka bitwy, ZPM to jedyna licząca się (dla mnie) statystyka PS. Finezja stać Cię na więcej... ” W tym przedstawieniu to królik wyciąga z kapelusza i pakuje do wora Anyway, mam nadzieję, że bugusing zgłoszony i lada moment zobaczymy piękne literki g

• Wiem, ze na sojuszniku... Ale pozdro tutaj dla Zbawcy. Lechy trzymaj sie! Dnia 16-10-2019 04:21:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 110.000 _________________________________________ Obrońca ODKUPICIEL [EGZ] ________________________________________________ Mały transporter 38.162 Duży transporter 13.306 Lekki myśliwiec 76.513 Ciężki myśliwiec 2.000 Krążownik 8.000 Okręt wojenny 2.000 Statek kolonizacyjny 2 R…

• Noo i gitara Misiaczki i cisniemy dalej, teraz pora na Bossów. Pewnie długo tam nie pograja złom MNS zawsze odbiera z nadwyżka

• Po co się zapisywać na tym umarlym uni do SaD? Może dla takich smieszkow jak w ostatniej edycji? Nazz ze swoim multi spakowal pushowke - wpierw na spory procent, później 5x dok odbierał A zaraz po SaD spakowal to drugie konto. Dziękuję pozdrawiam xD

• Ciekawe kto tym razem najcikowi policzyl xD Najcik do wora

• Dnia 11-10-2019 14:46:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 600.000 Okręt wojenny 600 _________________________________________ Obrońca skupek ________________________________________________ Mały transporter 150 Duży transporter 9.500 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 66 Sonda szpiegowska 50 Satelita słoneczny 800 Wyrzutnia rakiet 75.307 Lekkie działo laserowe 55.99…

• Dnia 10-10-2019 17:15:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca SFINKS [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 1.894 Duży transporter 990 Lekki myśliwiec 24.616 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 1.743 Okręt wojenny 1.109 Recykler 214 Sonda szpiegowska 574 Bombowiec 245 Niszczyciel 499 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik 93 Wyrzutnia raki…

• Cytat od Queen Reaktywacja: „ Na innym uni gdzie mieliśmy okazję się spotkać to nawet skana mi nie puścił ot taki bohater, tylko wtedy proporcję floty były odwrotne ” Taka roznica, ze jak zaczalem tam grac to topka byla juz sporo przedemna Z reszta gralem nie dla top, ale dla zabawy w przerwie od innego uni Co nie zmienia faktu, ze z jeszcze wieksza przewaga, ani razu sie do mnie nie wybrales z zyskiem Ciesze sie za sprostowanie, teraz bedzie wieksza motywacja orac satki

• Zysk przedni, jestem ciekaw jaki pomysł na grę miała osoba co kupiła to konto. 1kk pkt w 6 tygodni, gdzie wydobycie jest rzędu 150kk dziennie? Może zbieral na przeklikania kilku lvl laserowej