Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[S T] Starship Troopers (1 904,86 %) vs [GORNICY] GORNICY & [T R] Totalna Rozpierducha (12 493,43 %) Zakończona
Bunny - - Wojny Fenrir
PostYeahBunny [T R] vs. lukasekk [S T] ~ 305.92% (Ukryta treść)
-
[S T] Starship Troopers (1 904,86 %) vs [GORNICY] GORNICY & [T R] Totalna Rozpierducha (12 493,43 %) Zakończona
Bunny - - Wojny Fenrir
PostOficjalnie sojusz T R - Totalna Rozpierducha przystępuje do wojny po stronie Górników - jeżeli oczywiście wyraża na to zgodę pozdrawiam
-
Top 10 starć Solo & ACS
Bunny - - Starcia Quantum
PostTop 8 NaZz [PACZKA] vs. Mordulec ~ 183545.01% - to mozna od razu wykasowac bo NaZz dostal bana za to starcie + odsylka
-
Bunny - - Wojny Fenrir
PostJaki tam prog rekrutacji w Gornikach jest? Moze sie dolacze i troche wyrownam szanse xD
-
Gienia [A W] & Kostka Lodu [A W] & Swawolna Ola [A W] & Kasia [A W] & w0jci3ch [A W] vs. Wandal [BOSS] ~ 2202.87%
Bunny - - Starcia Kalyke
PostCytat od turysta: „Cytat od Mordi: „Pacz, tak randomowy nick, że podświadomie nawet nie przeczytałem ” lepszy randomowy nick, niz byc kojarzonym z bycia farma graty, elegancki % i zazdro zysku ” A to nie ten co Kuban go spakowal, a później stał się moja farma? Chyba co uni wielkie małe Bossy. Pewnie lucyferek też gra xd
-
Cytat od Uudelleen: „Jakby Bunny dał normalna flotę to nawet ST by z tego nie wyszło ale te 8k LM stracone przez Bunnego zadecydowało że starcie przekroczyło próg o 14%. Slabizna jak dla mnie ” Przekroczylo prob? Przekroczylo 140kk sosu na plus jest? Jest... To na ciul drazyc temat ? Btw 2.455.009 pkt flot , zniszczone 2.289.755 P&P
-
Dnia 01-11-2019 03:03:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Okręt wojenny 500 _________________________________________ Obrońca Yagami [S T] ________________________________________________ Duży transporter 4.805 Recykler 6.924 Satelita słoneczny 426 Wyrzutnia rakiet 40.492 Lekkie działo laserowe 40.251 Ciężkie działo laserowe 10.304 Działo jonowe 216 Wyrzutnia plazmy 740 Mała powłoka ochronna…
-
Witam po krotkiej przerwie Motywacji i czasu coraz mniej, w szczegolnosci, ze niektorzy z TR nie maja czasu na gre, a niektorzy cisna na nowym uni : ) Pewnie za jakis czas przyjdzie porac sie z Fenrir i ogame - mam nadzieje, ze w dosc ladnym stylu SZO dla qdarka bo spoko z niego koles. Jak nie bedzie szo to powodzenia w realu lub innym uni Pozdro dla @dziadek barezi @Gonzo @turysta @abecaduo @mismalinowy @wronek6 @ZDOBYWCA1 i lamusow z noweg uni Dnia 29-10-2019 15:27:59 następujące floty spotkał…
-
Dnia 29-10-2019 03:13:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BUNNY [MNS] ________________________________________________ Pancernik 8.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca FIHU [Partizan] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.500 Recykler 20 Sonda szpiegowska 20 Wyrzutnia rakiet 1.570 _________________________________________ Po bitwie... Agresor BUNNY [MNS] ________________________________________________ Pancernik 7.945…
-
Dnia 27-10-2019 05:19:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BUNNY [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 36.149 Lekki myśliwiec 464.051 Krążownik 14.112 Okręt wojenny 1.467 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Proconsul Uriel ________________________________________________ Satelita słoneczny 200 Niszczyciel 190 Gwiazda Śmierci 7 Wyrzutnia rakiet 87.320 Lekkie działo laserowe 45.899 Ciężkie działo laserowe 4.633 Działo Ga…
-
Darkstarius [NFZ] & Tomasjusz [NFZ] & Jabol1987 [NFZ] vs. dexToxic [K O] ~ 66059.56%
Bunny - - Starcia Galatea
Postgraty, ładnie orasz to uni Darek patrząc po Waszych flotach muszę chyba powoli kończyć z Eko bo od 2 msc żadnego stateczka nie zbudowałem
-
Cytat od RelentlessOne: „swiezak bylem to sie krylem, co nie? Ale poduczylem sie, to i +3 do odwagi i +3 do szydery z Waszych moonkilli. Bo zakladam ze chodzi Ci o wasze duze starcie top1 acs. Moze zlom zawiniety stamtad tak zadzialal Jak do tego doszło nie wiem...! Gonzo - zaliczony Yeahbunny - zaliczony Giker - czekam Rosol - czekam Prawie podobnie jak moje zlomy Gonzo - oklikal mnie Rosol - oklikal GIker - czekam Bunny - no... tutaj duze nic poza przepałkami. See Ya! ” Zaliczony? Jestes niepe…