Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Shagy [TIME] vs. Al Bundy [GORNICY] ~ 75609.34% , Shagy [TIME] vs. Al Bundy [GORNICY] ~ 122031.01%
PostNo proszę a ja pamiętam jak byłeś "malutki" a teraz piękne wloty robisz, szacun i graty a Obrońcy SzO
-
[ciach] Graty Ziąąą... a Tobie Max SzO "tylko jedno w głowie mam koksu pięć gram" - i gwarantuje że nie zaśniesz Super Moderator Ruda:Komentarz do usuniętych postów ciach
-
Witam, na Obrońcę zaczaiłem się 2 tygodnie temu, wysłałem lotkę i czekałem - flota ta była podzielona: połowa latała na FS'a a połowa leżała w bunkrze, przez który się nie przebijałem - więc wpadłem na pomysł aby resztę floty wyciągnąć z planety - wysłałem GSy na taką prędkość aby Obrońca je zobaczył i to mi się udało - flotę wygoniłem z planety , zostało tylko czekać na dogodny czas i jak widać poniżej udało mi się Obrońcy życzę SzO! Pozdrawiam całą społeczność Ogame a przede wszystkim motywato…
-
Widzę że nie zasypujesz gruszek w popiele bardzo fajny i przyjemny wlot Graty Jumas
-
Obrońca dość aktywny, więc bez przebitki poleciałem, surowca tam nie było za dużo dlatego dofarmów też nie posłałem Obrońcy życzę SzO! pozdrawiam Vetowców, LzBtowców, Timsów z Dorado oraz ziomali z Fenrira youtube.com/watch?v=UJMTH-42HFE Dnia 01-12-2020 = następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krążownik 400.000 _________________________________________ Obrońca krzyzak [B_B] ________________________________________________ …
-
Witam, jak na drugiej części meczu braki czasu oraz niechciej troszkę mnie od gry oddalił, lecz raz na jakiś czas pokaże Wam się dziadzia ZDOBYWCA pozdrawiam Veto, LzB, TR oraz dostawców paliwa i buddy youtube.com/watch?v=givtjaY7A6w Dnia 20-11-2020 00:24:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca adelka ________________________________________________ Mały…
-
no fajne to masz ale teraz coś większego na miarę Twojej floty!!! Ku chwale Veto!
-
pikne to tankowanie zazdroszczę, oby jak najwięcej takich! czekam na naSTępne!
-
Graty Arek, w końcu ruszyłeś zabawki, zrobienie ataku to kwintesencja tej gry, ta adrenalinka i ten uśmiech na twarzy po udanym wlocie... ja jużjestem małym emerytem w tą grę 42 lata na karku nie pozwala mi już tak ogarniać Ogame jak to jeszcze było kilka lat temu - teraz młodzi panują choć Oni by chcieli aby było szybko, szybko i jeszcze raz szybko a to już nie dla mnie coraz to większe speedy coraz to większe debrisy, coraz to szybsze floty, jakieś powiadamiacze, botty, programy szpiegujące, p…
-
youtube.com/watch?v=ey08W80GYWw Niezłe przywitanie z takim przytupem!!! Wielkie gratulacje!!! podejrzenie że Death to Mroczny, już dawno było, przynajmniej u mnie po rozmowach z niektórymi graczami, aczkolwiek dopóki sam nie potwierdziłeś to zawsze to były tylko domysły! Graty zysku bo jest to rekord nie do pobicia ostatniego uni gdzie debris to tylko 30% nawet nie wyobrażam sobie ile to mogło by być przy debrisie 70% tak jak to jest teraz w standardzie na innych uniach. brawo!!!!! Obrońcy SzO!
-
Witam, dawno mnie tu nie było, gdyż znowu czasu nie ma - świat się zatrzymał lecz ja nie wiem gdzie ręcę wsadzić - takie malutkie 3 ledwo zyskowne, obiecuje się poprawić (te 4 głosy za które bardzo dziękuje zobowiązują) Musiałem coś wkleić gdyż za chwile nasz lotnik byłby na całej pierwszej stronie Pozdrawiam cieplutko Wszystkich graczy!!! youtube.com/watch?v=kj3D5V0lPrM ST#210 Dnia 10-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] _______________________________________…
-
Odpowiedz jest jedna @Bunny każdy chyba wie dlaczego i myślę że tu nie będzie żadnych wątpliwości i każdy kto choć troszeczkę tu gra i nawet jak go nie lubi to powinien zagłosować oczywiście reszta TR jak Rosół, Gonziak, Giker, i Misiu Malinowy teżjak najbardziej zasługują na nominacje do miana Najlepszego gracza!!! Administrator Forum kasai:Masowa nominacja nie istnieje. Każde zgłoszenie musi być poparte jakimiś słowami, czymś szczególnym czym się wyróżniają, co zdobyli, osiągnęli.
-
Graty Jogurt!!! pięknie się bawisz łobuzie! oby częściej i więcej!!! do naSTępnego!
-
witam, w grze nigdy nie miałem bana a na forum już 3 raz, szczerze mówiąc staram się zawsze ważyć słowa i nawet moim wrogom próbuje odpowiedzieć merytorycznie a jednak moderatorzy są nieugięci a najśmieszniejsze jest to że nie wszyscy są traktowani adekwatnie do przewinienia, gdyż ja dostaje bana za zacytowanie gościa w celu odpowiedzenia na zarzuty i za to zostaje ukarany tak samo jak piszący obraźliwego posta. Dobrze że Ci ludzie nie są Sędziami w zyciu realnym bo pewnie według ich karalności …