Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od bunia40U: „Wypisywanie różnic miedzy nami i naszymi sojuszami jest zbędne. Nikogo nie obraziłem a że w moim mniemaniu wyraziłem opinię zadając pytanie to chyba i ja i każdy może. Nie rozumiesz o co mi chodzi. Poproś o pomoc jeszcze 4 inne sojusze bo sobie poradzić z top 152 nie możesz. Mówiąc Twoim językiem mnie ojciec uczył o zemście na zimno a nie 20 na jednego. Bardziej konkretnie juz nie będzię ” ja o zupie Ty o dupie jaka zemsta???? Pan X dostał małego łupnia, wysłał pierdyliard mi…

• Cytat od bunia40U: „Zastanawiałem sie nad tym co napisałem. I uważnie przeczytałem Twoje posty z których co innego da się wywnioskować. ” Czasami nie rozumiem mądrujących się ludzi w sprawie , która ich jeszcze nie dotyczy a w krótce może jak grać to na całego czyli co jest sobie Sojusz Veto i sobie jest tak??? i po co tak ma sobie być? po to aby być? i się nazywać Sojusz??? tak głupiego pytania jeszcze nie widziałem, czyli idąc Twoim tokiem rozumowania po to jest Sojusz aby był tak??? i tak sob…

• Cytat od bunia40U: „Tylko po Co w to piątać sojusz (to strach czy odwaga?) ” to po jakiego wała jest Sojusz???? tak tylko aby sobie być ??? ja mam tylko pomagać a mi już nikt weź się bunia zastanów co piszesz Edit: jak chcesz to i Tobie polatamy po satkach

• Cytat od NoName: „kopalnie przeczekaja, satki chwila moment odbudowane, mony tez na tak rozwinietym uni mozna szybko nowe postawic co do sojusznikow czym wiecej tym lepiej gornik vs caly sojusz militarny a to do ogame przeniesli sylwester fajerwerki zabronione ! -kary beda zapodaj.net/3c44b5b86a279.jpg.html ” jak już chwalisz się tym screenem to napisz że te rtakiety są wysłane w puste planety, więc kompletnie się tym nie przejmowałem

• Cytat od NoName: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od NoName: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od Raien: „Dramat.... Jeden wielki monoglog ;/ ZODBYWCA - wleciałeś miałeś choć 1 surowiec do przodu to jest zysk i gratulacje się należą NoName - błagam odgrażanie się... to nie te czasu. Dałeś ciała i tyle.... Strzelisz ZDOBYWCE to Ty będziesz o tym "trąbił" ale nie jak tutaj zrobił się "burek" Cieszcie się grą, chcecie się kopać dalej to w grze nie na forum. Proszę nie odpisywać mi na postu ” hehe zrobiła nam …

• Cytat od NoName: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od Raien: „Dramat.... Jeden wielki monoglog ;/ ZODBYWCA - wleciałeś miałeś choć 1 surowiec do przodu to jest zysk i gratulacje się należą NoName - błagam odgrażanie się... to nie te czasu. Dałeś ciała i tyle.... Strzelisz ZDOBYWCE to Ty będziesz o tym "trąbił" ale nie jak tutaj zrobił się "burek" Cieszcie się grą, chcecie się kopać dalej to w grze nie na forum. Proszę nie odpisywać mi na postu ” hehe zrobiła nam się tu niezła drama, normalnie instagra…

• Cytat od Raien: „Dramat.... Jeden wielki monoglog ;/ ZODBYWCA - wleciałeś miałeś choć 1 surowiec do przodu to jest zysk i gratulacje się należą NoName - błagam odgrażanie się... to nie te czasu. Dałeś ciała i tyle.... Strzelisz ZDOBYWCE to Ty będziesz o tym "trąbił" ale nie jak tutaj zrobił się "burek" Cieszcie się grą, chcecie się kopać dalej to w grze nie na forum. Proszę nie odpisywać mi na postu ” hehe zrobiła nam się tu niezła drama, normalnie instagram i stories... pewnie z milion "falołer…

• Cytat od NoName: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od Noe (WRS): „nie kłócić się panowie jeden i drugi dużo umie i wie Pozdrawiam Noe ” a kto tu się kłuci?nie słowami a czynami określa się gracza, ja obiecałem że wyzeruje całą obronę - nie wiem ile to potrwa tydzień, miesiąc, rok ale dopnę swego , nie wiem może noname trafiał na mniej zawziętych graczy, ze mną się pomylił także jak ktoś będzie chciał to za niedługo będzie mógł latać MTkami po planetach eko ma dobre więc będzie można zarobić ja tam się…

• Cytat od Noe (WRS): „nie kłócić się panowie jeden i drugi dużo umie i wie Pozdrawiam Noe ” a kto tu się kłuci? nie słowami a czynami określa się gracza, ja obiecałem że wyzeruje całą obronę - nie wiem ile to potrwa tydzień, miesiąc, rok ale dopnę swego , nie wiem może noname trafiał na mniej zawziętych graczy, ze mną się pomylił także jak ktoś będzie chciał to za niedługo będzie mógł latać MTkami po planetach eko ma dobre więc będzie można zarobić ja tam się cieszę bo trochę marazm się zrobił w …

• Cytat od NoName: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od NoName: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od NoName: „jak długo gram w OG cieżko powiedzieć ale to moje pierwsze RW po drugiej stronie na miare ST (chociaz % chyba bardziej z floty agresora ) gratulowac czy nie gratulowac - no nie ma za bardzo czego bo gram od dawno jako gornik to i takie kaski staja sobie na planetach i stoja mimo ze "zysku" jak na te parametry uni nie ma finezji brak, % jakis tam jest to jakies gratulacje sie naleza bez urazy dla agres…

• Cytat od NoName: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od NoName: „jak długo gram w OG cieżko powiedzieć ale to moje pierwsze RW po drugiej stronie na miare ST (chociaz % chyba bardziej z floty agresora ) gratulowac czy nie gratulowac - no nie ma za bardzo czego bo gram od dawno jako gornik to i takie kaski staja sobie na planetach i stoja mimo ze "zysku" jak na te parametry uni nie ma finezji brak, % jakis tam jest to jakies gratulacje sie naleza bez urazy dla agresora ale chyba dal mi motywacje mala do …

• Cytat od NoName: „jak długo gram w OG cieżko powiedzieć ale to moje pierwsze RW po drugiej stronie na miare ST (chociaz % chyba bardziej z floty agresora ) gratulowac czy nie gratulowac - no nie ma za bardzo czego bo gram od dawno jako gornik to i takie kaski staja sobie na planetach i stoja mimo ze "zysku" jak na te parametry uni nie ma finezji brak, % jakis tam jest to jakies gratulacje sie naleza bez urazy dla agresora ale chyba dal mi motywacje mala do gry nie koniecznie na postawienie floty…

• Witam jeden z tych szalonych lotów przez gale z 8 do 9 - spalanie jedyne 200kk deuteru ale i tak się opłacało, zresztą promocja na Shelu była. Początkowo chciałem aby Jumas poleciał, powiedział że zna temat ale ma daleko - Powstało pole wrakowe25.12.2020 03:50:20 Od: dowódca flotyPrzez atak na 9 245 12 [x:xxx:xx] powstało pole wrakowe. Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w PAJESTKA [x:xxx:xx]: - 156719x Lekki myśliwiec także jeszcze sporo się wróciło w posta…

• takie tam na "miedzyklik" jeszcze raz Zdrowych i Wesołych Świąt youtube.com/watch?v=JAGXDqSWRj0 Dnia 24-12-2020 15:41:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 834.949 _________________________________________ Obrońca wit ________________________________________________ Mały transporter 462 Duży transporter 14.922 Lekki myśliwiec 4.936 Ciężki myśliwiec 73 Krążownik 21 Okręt wojenny 3.937 Recykler 37 Bombowiec 213…

• witam, takie tam znalezione w otchłaniach galaktyki Obrońcy życzę SzO! Korzystając z sytuacji chciałbym Wszystkim życzyć ZDROWYCH i Wesołych Świąt!!! youtube.com/watch?v=2z-79wkIx_0 Dnia 24-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca aldor 1 ________________________________________________ Duży transporter 69.364 Lekki myśliwiec 96 Ciężki myśliw…

• na początku, chciałbym życzyć bardzo szybkiego powrotu do zdrowia Sputnikowi, jesto jeden z tych graczy, którzy mimo stracenia cyferków potrafi godnie bez żalu, bez obrażania przyjąć to na klatę jak prawdziwy mężczyzna, Gratuluje też agresorom, choć wiem że gdyby u Sputnika było wszystko ok to tak łatwo by nie było... Zysk potężny i procent też, więc przetopu życzę Wszystkim życzę Wesołych Świąt i uważajcie na siebie, zwłaszcza chrońcie się przed Covidem, którego mam a objawy pojawiły się 4 dni …

• za późno wystartowałem byłeś szybszy Graty, za chwile wyprzedzisz mnie we flocie, więc rozwijaj się dalej pozdro

• ooo widzę że ruszyłeś te statki a już myślałem że pozostawiasz je tylko aby korodowały widzę że dwie pieczenie na jednym ogniu lub jedną pieczeń na dwa ognie gdyż Daro i Bartek to jedna osoba - przynajmniej tak mi się wydaje Graty i częściej ruszaj tą flotkę

• Tym razem bunkierek malutki i cynk od Jumka za co bardzo dziękuje Dnia 06-12-2020 02:20:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.000.000 Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca Mutsu [CDnDR] ________________________________________________ Duży transporter 337 Lekki myśliwiec 44.464 Satelita słoneczny 2.629 Crawler 970 Reaper 3.816 Wyrzutnia rakiet 511.669 Lekkie działo las…

• Pedro nie zawodzi, stał się stałym dostawcą surowca dla Veto! Gracisze Jumek - szalejesz!!!