Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Art: „Konfiguracja: Eco x7, DF 30%, Deu 0.5 Zostanie wprowadzona jak tylko to będzie możliwe, będę informował o tym w dziale Ogłoszeń. ” hahaha No to się uśmiałem, wygląda mi to tak jak byś @Art ciągle nas za coś karał - niby w końcu zrobił ankietę jak staliśmy się śmietnikiem Ogame niby większość była za EkoX7, DF50%, Deu 0.5 ale no właśnie trzeba utrzeć nosa tym bezczelnym grajkom z Nekkara za to że ciągle się o coś kłócą że domagają się swego, że w tę grę włożyli nie tylko kupę pieni…
-
aleks [LzB] & lajt [K K K_1] & pszczolkaMa jaja [LzB] & Bartol [Veto] vs. miazga [LUMP] ~ 40585.97%
PostGraty pięknej akcji - Procent i zysk powalają nie obraz się Bartku ale tak wyglądasz :) Brawo przetapiać i dalej lać
-
Pewnej nocy robie ostry skaning i co widzę że gość na każdym księżycu trzyma fajną ilość floty i troszkę surowizny, więc patrzyłem sobie na niego i zobaczyłem że ma duże dziury między odświeżaniem, więc wystartowałem na niego łącznie 20 slotów, niestety odświeżył już po 1h i zrobiłem tylko przepał na 80kk deuteru Gratuluje ustrzelenia go, choć mam małą satysfakcje że też coś stracił Obrońcy SzO!
-
24-12-2018 14:09:18 - ZDOBYWCA [Donald] - 354.66% Dnia 24-12-2018 14:09:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Neptun [NFP] ________________________________________________ Duży transporter 6.850 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 85 Recykler 9 Sonda szpiegowska 10 Gwiazda Śmierci 3 Wyrzutnia rakiet 25 Lekkie działo laserowe 25 Mała powłoka…
-
Wchodzisz tu Danielu i mi burdel w ST robisz, czyli jak ktoś bezpodstawnie Danielu o Pedofilie Cię oskarży, wpadną zamkną Cię ale po dwóch dniach Cię wypuszczają z przeprosinami za bezpodstawne zatrzymanie to dalej jesteś Pedofilem???? a i rzuć pierwszy kamieniem jeżeli sam nigdy nie miałeś drugiego konta... w PW z innymi graczami ciągle oskarżasz mnie że się pushuje łał dobre - ja powtórzę ostatni raz, jeżeli coś trafie mam adekwatny przyrost do tego nic mniej nic więcej, wszystkie moje RW są z…
-
Się dzieje wczoraj padły dwie duże floty pomalutku wszystko się klaruje na Uni mamy dwóch liderów, którzy ze sobą współpracują ale też mamy dużo wilków, którzy mają skilla jak Panowie wstawiający ten temat i mogę jeszcze sporo narozrabiać na tym Uni jak to mówi Michael Buffer "Let's get ready to rumble!" Graty Ekipie Złomującej i mniejsze graty za postawę po zezłomowaniu (jednak niesmak to zabranie złomu - mimo kończenia gry) Obrońcy miłego w realu ps. też miałem się wyłączyć z Dorado lecz mnie …