Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Brawo - procent już fajny zysk jeszcze z X1 ale pewnie to się za niedługo zmieni Graty czekam na naSTępne

• Graty Dawidek - napierdzielaj i nie zwalniaj masz umiejętności do tego zaparcie i teraz dobrą flotę, więc będzie tego sporo oj sporo Obrońcy SzO!

• i takie podejście mi się podoba Gratuluje Obrońcy SzO!

• youtube.com/watch?v=_YHa208H-Gc Gratki Olu - rozwalaj co się da i rośnij w cyferkach pozdrawiam

• No proszę Brawo Stysia, fajnie że jeszcze działasz coś Gratuluje, pewnie już przetopione - na zdrowie pozdrawiam ZDOBYWCA

• Witam, takie małe este pozdrawiam Vetowców, 30plus i Egzorcystów za nie całe trzysta a bez faktury za dwie stówy :D jakie STarcie taka nuta :D youtube.com/watch?v=XrLCFuy3jQM Dnia 16-02-2019 02:56:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Proconsul Iris [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 14.594 Statek kolonizacyjny …

• Cytat od m.o.u.s.i.k: „% jest i tu gratki Starcie ogolnie zlamione. Brak zasady maksymalizuj zyski minimalizuj straty Przy tym skladzie floty straty powinny byc nie wiecej niz 12-13kk u tu mamy 19kk Brak skilla hehe ” Oj ktoś tu nie umie simować i nie musisz mnie uczyć jak rozwalać zabawki, ale dziękuję za cenną informacje, którą wiem od kilku lat zminimalizował bym tylko o 2kk a że byłem w pracy to nie patrze jak puścić flotę na 6 GSów - jak bym złomował 600 to wtedy bym się zastanawiał nad zmi…

• łobuz, zniszczył mój cel - dawno to chciałem zrobić ale ciągle brakowało LMów miała to być mała zemsta bo kolega mi zgasił światło na planecie nie rabując nic Gratuluje i pozdrawiam

• pfff... ale pierdzielneło aż mi się komputer zatrząsł hehe, niezłe STarcie chłopaki żeście zrobili, szacun duży za szybką organizacje, to jest to co Miśki lubią najbardziej GRATY Obrońca mam nadzieje że nie podda się - przy tym eko stratę da się odrobić szybko, zwłaszcza jak jest się dobrym graczem, niestety tak bywa Ogame nie wybacza błędów życzę BSzO

• Witam, takie małe sześć życzeń - troszkę zlamiłem nie dzieląc recków, przez co obawiałem się kontry ale suma sumarum nic się nie stało Pozdrawiam Sojusz Veto z Nekkara, Sojusz 30plus z Dorado oraz Dawidka i Karolka :) youtube.com/watch?v=yZlEj8XRLAw Dnia 15-02-2019 04:11:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 21.211 Pancernik 931 Okręt wojenny 660 Krążownik 2.481 _________________________________________ Ob…

• Szybki lot i bum - to mi się podoba, Brawo My!!! Obrońcy SzO! Ku chwale Veto!!!

• Very Nice Lordzie Sith - teraz obawiam się że już nic nie zostanie na Uni jak przejąłeś konto od Kubusia, myślę że już za niedługo zatrzęsiesz Nekkarem Czekam z niecierpliwością na naSTępne Obrońcy SzO! Ku chwale Veto!!!

• eh znowu bilingi - jakoś nigdy ich nie wrzuciłeś @schweppes65 choć ciągle o nich piszesz to jużjest żenujące żal mi Cię Nara

• Cytat od schweppes65: „Za 6 stówek zasiadać Różnica taka że ja nie chce żadnych kont, mam swoje które sam założyłem, zniszczyłem tyle pkt flot ile jest w tabeli. Za chwilę dalej usłyszę argumenty z dupy jak to ma kurufir w zwyczaju wyznacznikiem zajefajności jest wykładnik zniszczonych pkt na kolejnym zasiadanym koncie.. ” hahaha no to teraz już wiem że kompletnie nie powinno się Ciebie słuchać bo po prostu kłamiesz - zero honoru nie dość że nieuczciwie grasz to do tego jesteś zwykłym kłamcą kon…

• Cytat od schweppes65: „Jak to kto? To konto pół roku temu już było wystawione To taki swego rodzaju push, bo jak by nie patrzeć sam konta nie zbudowałeś Gratuluję. ” hmmm... wystawione??? coś tam niby wiesz a tak na prawdę nic nie wiesz Konto oddał Kubus, ponieważ nie ma czasu na grę a przy tym eko nie opłacało się go zostawiać na urlopie to nie konto gra tylko człowiek zasiadający na nim a budować to można mosty sto razy ja wolał bym dostać konto uczciwie, niż "zbudować" swoje nieuczciwie

• Wstawiam Grzecznościowo Cytat od Nihilus : „Pozdrawiam Zdobywcę ” Dnia 11-02-2019 22:21:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nihilus ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca krowa ________________________________________________ Duży transporter 15.000 Gwi…

• Brawo - dobra akcja obronna ma dużo więcej smaczku niż BFS przetapiaj na latajki bo musimy coś razem naskrobać kiedyś może Atakującym SzO!

• Witam - pomału ale do przodu - Obrońca dzień wcześniej dostał ostrzeżenie że Ogame nie wybacza zaśnieć - niestety dla niego nic to nie dało i znowu smacznie śpioszkał - zalogował 9 minut po starciu, ładnie pogratulował i zapowiedział że kończy zabawę (szkoda) pozdrawiam Chłopaków dziewczyny z Veto, Chłopaków i dziewczynę z 30plus oraz Zbyszka i Dawida :) youtube.com/watch?v=8CdcCD5V-d…adio=1&list=RD8CdcCD5V-d8 EGZORCYSTA ZA NIECAŁE TRZYSTA. ____________________________ A BEZ FAKTURY ZA DWIE STÓW…

• Co do ST jak to gracz z wyższym topem to co się pieklicie jest to legalne w regulaminie i nie jest to push tylko przejęcie surowca od wyżej rozstawionego konta w statystykach <--- nie powinno się takim czymś chwalić na forum i jeszcze robić do tego opis, lecz tak jak napisałem jest to zgodne z zasadami gry i szczerze powiem jak by tylko przez takie coś ludzie puchli na różnych uniach to grało by się dużo lepiej, gdyż nie było by może wtedy kombinatorów, oszustów i tp. Typków, którzy z rozrywki z…

• Bartosz, Bartosz kibicuje Tobie cały czas, lej, łup i rozwijaj się i czekam na naSTępne bardziej soczyste i z jeszcze większymi procentami pozdrawiam