Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No proszę mój samozwańczy "idol", bożyszcze tłumów, człowiek o niesamowitej empatii oraz wielki orator po prawej stronie w ST i to na BFsie oj - jak to się mogło stać przecież "ludzie idealni" nie popełniają błędów, gdyż są jak Chuck Norris a tak na serio to troszkę ucieszył mnie ten złom, wiadomo że nie pałam sympatią do gościa, który robi z siebie kogoś kim nigdy nie będzie i nie ma poszanowania dla innych graczy mam nadzieje że będzie to dla niego jakaś tam delikatna lekcja pokory. Gratuluje …
-
[ciach] Atakującemu graty a Obrońcy SzO! Moderator Miikuu:offtop
-
Witam, takie tam małe - dzięki temu RW poznałem wartościową i honorową osobę, którą pozdrawiam!!! a Obrońcy SzO! EGZORCYSTA ZA NIECAŁE TRZYSTA. ____________________________ A BEZ FAKTURY ZA DWIE STÓWY. youtube.com/watch?v=6BnT_wkuMBA Dnia 02-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 1.976 Krążownik 5.517 _________________________________________ Obrońca Snayps [ZIF] ____________________________________…
-
Oooo naczelny Cham uni Fenrir walnął STejka może i fajne to, ale zachowanie "Pana" "Ponczka" i brak poszanowania do innych, starszych woła o pomstę do nieba tacy ludzie powinni mieć bana na internet, gdyż tylko tu za monitorkiem mogą hejtować Obrońcy SzO
-
Witajcie, ww porównaniu do tego co chłopaki robią to takie maluteńkie RW a tutaj dedykacja dla Vetowców i naszych przyjaciół ;) youtube.com/watch?v=aEwUDgiNB7s Dnia 02-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Kimo [KGH] ________________________________________________ Duży transporter 14.978 Lekki myśliwiec 20 Sonda szpiegowska 2 ____________…
-
Za błędy się płaci niestety i dzisiaj była lekcja od Solitary Wolf jak nie atakować jeśli w układzie ma się gracza topowego, lekcja na pewno przyswojona i zapamiętana Graty udanej kontry dla Ciebie, Graty dla Ancymonki za "wyfalowanie" no cóż trzeba ścisnąć poślady i spróbować jakoś odzyskać te surowce Karolku SzO! - dużej straty nie ma a przy tym eko szybko będzie odbudowane
-
podawać przykład gracza Boo jest bezsensu - gracz ten był wyżej w statystykach od obrońcy i mógł spokojnie się rozbić to jest zgodne z regulaminem gry - silniejszy może zawsze się rozbić o słabszego także tego przykładu nie przytaczajcie ST faktycznie śmierdzi i pewnie tylko grono ludzi dokładnie wie o co chodzi i moim zdaniem nie ma co się wybielać tylko poczekać co z tym zrobi GO jak to ST jest normalne to duże graty a jak push to duże NIEgraty pozdrawiam
-
Graty Obrony - niezły procent a i bitwa sporych rozmiarów - przysłowie brzmi raz na wozie raz pod wozem teraz czekam na rewanż ale tak bez opóźniania? chłopaki straszny błąd życzę szczere SzO aby coś się dalej na uni działo