Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gikerov [NuN] & nightm4r3 [WIAARA] & Germanek1 [ZAKON] vs. psycho [ORDER 66] ~ 13677.1% TOP 1 ACS !
PostCytat od Puncek Z Ruszom: „Jak widzisz nie taki paczek zly jak go smakuja. ” no i widzisz jak byś miał od początku takie podejście to na bank bym po Tobie nie jechał tylko szanował bym Cię jak innych graczy, lecz niestety nadałeś mi od "farm", "randomów" tudzież innych epitetów, których już nie będę powtarzał, ja szanuje każdego gracza, który się nie wywyższa nad innym, grając regulaminowo i Ciebie też bym szanował bo na banie Cię nie widziałem ale musiał byś zmienić podejście do gry, bo to tylk…
-
gikerov [NuN] & nightm4r3 [WIAARA] & Germanek1 [ZAKON] vs. psycho [ORDER 66] ~ 13677.1% TOP 1 ACS !
Postno Panowie jak Wy mi teraz zainponowaliście, brawo piękne graty dla Was i nawet przez myśl by mi to nie przeszło że pogratuluje też Ponczkowi, w sumie jego DT zrobiły robotę Uwielbiam akcje na krzykaczy oraz gości, którzy skilla mają tylko w portfelu dobrze że to zrobiliście bo za chwilę były by akcje typu zezłomowanie zawróconwgo stacjonuj bez ściągania moona lub zezłomowanie kolonizuj z moona też bez ściągania moona i te kontry na recki lecące z GSami takie złomowania to kwintesencja tej gry i…
-
Piękne STarcie i piękny procent Gratuluje a Ci którzy piszą o pushach to niech nie przesadzają bo są RW zrobione legalnie - nie każdy jest zwykłą szmatą, która oprócz oszukiwania nic innego nie potrafi w życiu... akurat w to RW wierzę ale to z kontrą na recki haha to jakiś kosmos [ciach] Moderator Miikuu:wulgarny skrót
-
ja wczoraj 3 spektakularne przepały zaliczyłem, dobrze że zmniejszyli spalanie bo musiał bym chyba przetapiać flotę na deuter Graty, czasami wydaje mi się że tak jak Sith czy Maul robisz te STarcia od tak za pstryknięciem palca, lecz wiem ile czasu czasami potrzeba aby coś upolować a i tak ten stracony czas nie jest gwarancją dobrego polowania, Graty Mateuszu - ciśnij ile wlezie
-
Wielkie graty dla broniących i szacun za Cohones dla atakujących... poszło kilka ładnych flotek w piach, to taka gra jednemu zabierze drugiemu da brawo!!! edit: Najbardziej szkoda Kamyka, gdyż naprawdę spoko z niego gość
-
Witam, lot trochę na wariackich papierach - obawiałem się o zabezpieczenie złomu ale udało się Pozdrawiam chłopaków z Veto - tam dział ST jest nasz pozdrawiam również Emerytów z 30plus z Dorado oraz oczywiście dwóch morowych łobuziaków Karola i Dawida EGZORCYSTA ZA NIECAŁE TRZYSTA. ____________________________ A BEZ FAKTURY ZA DWIE STÓWY. [ciach] Dnia 08-03-2019 01:28:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 99…
-
witam, dzisiaj przewietrzenie Niszczarek youtube.com/watch?v=4djt-GYQN8c pozdrawiam i łobuzów i tych grzecznych Dnia 06-03-2019 04:45:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 38.236 _________________________________________ Obrońca beskitu ________________________________________________ Mały transporter 2.384 Duży transporter 28.700 Lekki myśliwiec 14.301 Ciężki myśliwiec 92 Statek kolonizacyjny 21 Recykler …
-
Witam znalezione na BFsie - jak na takiego zacnego górnika i speed eko x7 to średni utarg ale dla mnie jak znalazł pozdrawiam Vetowców, łobuzów z Fenrir oraz dziadków z Dorado youtube.com/watch?v=G7PJK0onRKY Dnia 03-03-2019 22:40:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca atr7 ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transport…
-
#215 Apeiron [Veto] & ZDOBYWCA [Veto] & Romano [Veto] & Nihilus [Veto] vs. ZDOBYWCAA [IGI] ~ 826.43%
PostTakie tam Sojuszowe rozbijanie się w układzie pozdrawiamy przyjaciół i jeszcze serdeczniej wrogów! youtube.com/watch?v=usN-pKfw6Q8 Dnia 03-03-2019 19:39:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Apeiron [Veto] ________________________________________________ Recykler 1 Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 182.275 Krążownik 16.196 Pancernik 11.111 _________________________________________ Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.500.00…