Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, zero historii skan, szybkie PW do Bunny'ego i jeszcze szybsza odpowiedz dołączenie 1/4 PC tego co mój kompan w locie a rezultat poniżej - dziękuje za tak szybką reakcje i miłą pogawędkę na PW przez cały lot Obrońcy SzO! pozdrawiam Chłopaków z Veto (Nekkar) chłopaków 30plus (Dorado) i z osobna Dawidka, Karola i największego rozrabiakę Kefiego!!!! Cytat od YeahBunny: „Dzieki za cynk i zaproszenie do lotu, pewnie jak nie ja to ktos inny. Pozdro dla T R, dostawcow paliwa i buddy. Oczywiscie K…
-
Na wstępie dziękuje Jumkowi za rozruszanie mnie chciałbym też napomnieć że Gienio to bardzo w porządku górniki bardzo miły człowiek - widać że tą grą bawi się życzę BSzO! głowa do góry eko dobre więc w "trimiga" wszystko będzie odbudowane!!!
-
Cóż mogę napisać, jednak starość to nie radość, wszystko przez moją pazerność, odkąd Atakujący był w układzie nigdy tu nie FSowałem do dzisiaj, gdyż w nocy jeszcze musiałem znaleźć coś na 2k recków udało się zebrać 3,5k recków - niestety na za wcześnie ustawiłem FSa i poprostu przespałem odbiór grrr... mogę być tylko i wyłącznie zły na siebie- najważniejsze jest to że jak to Atakujący ma w tagu Sojuszu to tylko gra, więc bawimy się dalej speed floty nigdy nie był dla mnie, pewnie dlatego że całe…
-
jeszcze raz dziękuje za zaproszenie - widzę że moja skromna flotka się przydała... ja tu tylko za statystę robię cała zasługa to Bunny'ego teraz trzeba to przetopić pozdrawiam ZDOBYWCA (tutaj ZBAWCA)
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
ZDOBYWCA1 - - Starcia U68
PostBle, fu myślałem że to się zdarza tylko na nowych uniach gdzie graja często młokosy (nie wszyscy oczywiście) ale starzy wyjadacze i takie gówno robić za parę cyferków fuj szkoda Yesmana życzę wszystkiego dobrego - choć przez tyle lat gry nie udało mi się Ciebie poznać jeszcze raz Fu
-
Graty niezły come back - przetapiaj i rośnij w siłę !!! Good Job! co do kłamania przybycia recków jest to gra wojenna i siane dezinformacji jest elementem taktycznym tej gry, więc nie ma co się spinać