Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dzień dobry, cześć i czołem - miał być międzyklik a jak się wypuściłem to Obrońca już nie odświeżył, trafiłem chyba w jego zaśnięcie Pozdrawiam Vetowców z Nekkara, Dziadków z 30plus z Dorado oraz z osobna Dawidka, Karola i łobuziaka Kefiego!!! [ciach] Dnia 29-03-2019 02:36:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 5.359 Okręt wojenny 1.111 Krążownik 8.074 _________________________________________ Obrońca Frua ______…
Hmmm... Karol coś Ty najlepszego narobił!!! ale że jak, ale co, ykhm Normalnie zaimponowałeś nie tylko mi ale chyba całemu naszemu Sojuszowi, pięknie to Ci wyszło - jest to zwieńczenie naszego projektu pt. "Tygodniowa Winda" Tym ST podziękowałeś Sojuszowi w najlepszy możliwy sposób pobijając przy tym dwa swoje rekordy Brawo, Brawo, Bravissimo Chapeu bas. Obrońcy SzO, coś trochę oberwał mam nadzieje że to tylko jakieś chwilowe problemy !!! [url]https://www.youtube.com/watch?v=KcEe68TtZS4[/url] Ku…
Eh szkoda że odchodzisz, ale taki czasami jest los bardzo dobrze mi się z Tobą współpracowało, jesteś porządnym i honorowym gracze, co raz mniej takich ludzi Gratuluje zyskownego ST i życzę wszystkiego dobrego w realu!!!
Ten znowu Andzie głaska co za Łobuz - a Kobieta Twoja wie że się za Andzie łapiesz w grze??? Graty Łobuziaku - oby częściej i jeszcze więcej, wróć może mniej częściej bo nic nie zostawiacie dla mnie Graty i ku chwale Veto!!!
No proszę Apciu - zysk godny, brawo - jednak inwestycja zwraca się z nawiązką, oby tak dalej i w końcu odzyskaj hasło do Forum bo Dawid nie nadąża z zakładaniem tematów w tym dziale Veto!!!
[mniam] i następny miliard przytulony - jak ty to robisz łobuzie - eh gdzie te czasy że mi tak wszystko wchodziło - jednak młodość daje potężnego kopa Graty!!! Veto!!! Administrator Forum kasai:Upominam za słownictwo.
[mniam] ile deksu teraz to będziesz mał dopiero latane aż mnie coś w żołądku ścisło Brawo!!!! Obrońcy SzO! Administrator Forum kasai:Upominam za używanie wulgarnych skrótów!