Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No piknie Panie Janie - procent fajny, zysk też - kontra jeszcze lepsza tylko nie podoba mi się jedno w tym STarciu i nie żebym się czepiał, lecz co robi ten przyrostek w Twoim Nicku - dopiero co zacząłeś tu grać i już "Oddam" eh, mam nadzieje że szybko zniknie ale nie Pan Jan tylko Oddam Graty!!! a pokonanemu SzO!
-
Graty Panowie piękniento wyszło i zysk też mniamuśny, trochę tych życzeń macie obrońcy SzO
-
Taka rywalizacja mi się podoba, nikt nie musiał udawać byłego Sojusznika aby podać nam czasy powrotu FS'a Dziadzi - da się, mogą panowie złomujący z Uni68 gracza Yes Man wiele się nauczyć choć nie ma co mówić za głośno bo jeszcze tu przyjdą podadzą się za mojego znajomego i mnie zezłomują Graty porządnej akcji dogranej do samego końca, ogólnie dużo miało się dziać dzisiejszej nocy i dużo się w sumie działo - ja to obgryzłem do końca paznokcie u nóg a minutę przed wlotem prawie odgryzłem sobie du…
-
phi tylko miliard sześćset milionów zysku słabo tak na serio to Ty jak coś przypierdzielisz to inni muszą z 10 RW zrobić aby choć troszkę się zbliżyć Obrońca dobry górnik, który dba o swoje lecz jak Maul pojawi się na dzielni to bój się i uciekaj far, far away Graty Pawle puchnij jak najwięcej!!! a Obrońcy SzO!
-
Graty akcji, widziałem to też ale już mi się odechciało lecieć z tymi moimi ślimaczącymi się reckami, bo pewnie złomu bym nie przywiózł z tego ataku tutaj zamiast Rysiek jest Gikerov i zamiast rower jest Złom hahaha na zdrowie Wodzu m.youtube.com/watch?v=wIVT3yEqVp0
-
#218 Wszystko dzięki Jumkowi pozdrawiam [url]https://www.youtube.com/watch?v=Ywha5wj7iCE[/url] Dnia 31-03-2019 04:41:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 80.000 Pancernik 17.000 _________________________________________ Agresor jumek [Veto] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca END [POMIDOR] ______________________________…
-
Graty - Procent pokaźny, ustrzelenie kogoś kogo pół uni nie lubi a drugie pół pewnie na niego startowało gdyż co poniektórzy jak tylko zobaczą flotę i zero aktywki to bez zastanowienia lecą a później są nadziani jak ta świnka do wykwintnej kolacji Słowian przy weselnym stole choć powiem szczerze że czasami jak mi się wybadało astro to lubiłem tak przez dwa dni zbierać złom, który mi wpadał pod dom ale to stare czasy, na Nekkarze by to nie przeszło a tutaj nie chciał bym mieć łatki kampera Obrońc…
-
Graty Obrony Ziąąą szkoda że odchodzisz, z kim ja teraz będę w nocy rozmawiał pozdro, a obrońcy SzO!