Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty postaram się w każdym ST naszego Sojusznika przedstawić Wam historie kto tak naprawdę kryje się pod nickiem w życiu realnym pierwsza sylwetka Darth Nihilus [url]https://www.youtube.com/watch?v=aSzTrp44Da0[/url]
-
to chyba drugi raz Żydek oddaje Ci swoje surowce - szacun Graty Pawle puchnij i puchnij i puchnij nam!!! Spotyka się dwóch starych Żydów w Nowym Jorku: - Mosze, jak ja się cieszę, że Ciebie widzę. Ty mnie powiedz, co tam u twojego syna Chajma? - A, u Chajma wszystko dobrze, on teraz mieszka w Sztokholmie. - I co on tam robi w tym Sztokholmie. - Nu, wiesz, on tam w Sztokholmie buduje multikulturalizm. - A co u twojego drugiego syna, Tewje? - A, Tewje! U niego też wszystko dobrze, on mieszka w Ber…
-
Zawsze mnie wkurzały niehonorowe akcje Obrońców, ktorzy poprzez niemoc i poprzez popełnienie jakiegoś błędu wrzucają surowce w licytatora, na Nekkarze gniew mój zawsze był taki że gdy mi tak Obrońca zrobił latałem mu po satkach, ściągałem moony dzięki temu taki delikwent kończył grę lub szedł na wieczny urlop... zawsze zapisywałem ile wydał u handlarza i dotąd latałem, czasami na granicy bash'a aż odzyskałem wszystko co zostało wrzucone w licytatora a czasami było to z dużą nawiązką Graty atakuj…
-
Przykre to jest jak znika złom z fajnego RW - lecz takie czasy i na nowych uniach to się dzieje, gdyż wpisane jest to w taktykę gry... na starych uniach każdy ma i nikt nawet nie startuje bo wie że nie ma szans zebrać, no chyba że akcja dzieje się w układzie, gdzie się ma szybkie recki. Długo się musiałem do tego przyzwyczaić a że jak już napisałem gram tu bez wielkich zakupów anty (tylko na start na handlarza) to muszę dużo opóźniać atak, przez co połowa celi mi ucieka Przynajmniej łobuzy z TR …
-
Pierwsze co na myśl przychodzi przy takim RW to o ja pieprze ale pierdzielneło... z tego co widać chęć odbicia piłeczki i samozaparcie Kamyka doprowadziło do prawdziwego rewanżu i to jest to co tak kochamy w tej grze i dla mnie nie ważne czy był to BFS czy było by to wyliczenie zawróconego stacjonuj z moona na moon bez ściągania moona, ważne że riposta jest i to dotkliwa, lecz jest to szach bez mata, gdyż z tego co widzę Obrońca odbudowuje się w dość dużym tępie i chwała mu za to bo tylko prawdz…
-
kurde ja na takie cele na razie mogę tylko popatrzyć lub z kimś lecieć, obiecałem sobie że będę tu grał bez antymaterii i na razie się trzymam tego, lecz cierpi na tym moje badanie szybkich recków i strasznie mnie kusi aby jednak coś kupić i przeklikać Gratuluje super zysku, rządzicie jako Sojusz na Fenrir Obrońcy SzO - zawsze lubiłem Smerfy a zwłaszcza Śpiocha
-
Witam już z rana to RW dość dziwne było i troszkę ryzykowne, gdyż nie mam szybkich recków (jeszcze) więc musiałem ostro nakombinować aby zabezpieczyć złom zwłaszcza że 15 minut po starcie ktoś to już wyskanował Torpedzie życzę SzO! i nie zapominania o zabawkach Pozdrawiam łobuziaków z Veto (Nekkar) z 30plus (Dorado) i egzorcystów z Fenrir EGZORCYSTA ZA NIECAŁE TRZYSTA. ____________________________ A BEZ FAKTURY ZA DWIE STÓWY. [url]https://www.youtube.com/watch?v=5AU1Y8Ttvy4[/url] Dnia 07-04-2019…
-
130ST/231ST Witam po raz drugi dzisiaj - takie ładne tankowanie Obrońcy SzO! Pozdrawiam łobuziaków z Veto (Nekkar) z 30plus (Dorado) i egzorcystów z Fenrir [url]https://www.youtube.com/watch?v=c5B8HRA09aw[/url] Dnia 06-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca jamnik187 [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 10…
-
Graty - coś innego w tym świecie BFS'ówi i to się szanuje, floty już macie potężne, więc trzeba uważać aby za blisko Was nie latać bo różnie to może się zakończyć, choć w modzie teraz są ucieczki w 1s. Obrońca dobry gracz dlatego dodatkowy plus za akcje Raven'owi SzO!!!
-
tutaj - 129ST a 230ST całej mojej "karierze" na Ogame Witam - po kilku spektakularnych przepałach w końcu udało mi się coś i tutaj trafić, motywatorem jak zawsze jest Dawid, który ciągle przypomina mi gdzie mam grać bardziej aktywnie chciało by się rzec być jak Maul lecz na ten moment mogę mu tylko buty pucować Obrońca trzeci raz w moich reckach, zalogował kilka minut po bum i już myślałem że z dofarmów nici ale chyba dzięki obstawie zrabowałem to co chciałem, zawracając tylko 2,5k MT - życzę Sz…
-
Witam, Troszkę może o Obrońcy - niedawno wyskanowałem tę flotę szybkie PW do Gonaza i lot, na minutę przed wlotem zalogował i uciekł, więc go troszkę obserwowałem, w miedzy czasie gdzieś go przyfarmiając na 50kk - dzisiaj był przełom bo Obrońca całą noc czekał chyba chcąc mi wlecieć w saki i gdy w końcu zasnąłem zgasił mi światło na dwóch planetach zarabiając przy tym jakieś 3kk Zemsta przyszła jeszcze prędzej niż się spodziewałem... MARIO85 chyba zasnął po całej akcji planowania wlotu w moje pl…
-
to co Ty ostatnio robisz w tym dziale to jest jakiś kosmos... w najlepszych czasach dla mnie w tej grze nigdy nie miałem aż takiej passy aby w przeciągu tygodnia, wybić pół uni w pojedynke... zarabiając na tym chyba na astrofizykę poziom 30 - przeginasz (taka mała zazdrość przezemnie przemówiła) naprawde szacun rób te latajki bo jeszcze drugie pół uni czeka te z ciemniejszej strony mocy ku chwale Veto!!!