Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Perdzielneło tak że będąc na lotnisku w Balicach usłyszałem - no nieźle sobie chłopaki pogrywacie i ten zysk - cóż mogę napisać WoW Atakującym SzO
-
Witam, Tym razem wyszło smerfastycznie Obrońca powinien mieć nick: Ryzykant, ponieważ nie odbierać FS'a w moim układzie to jak by nie patrzeć małe ryzyko - Smerf agkar1 zalogował po 3 dofarmie, złomu nawet nie ruszył co w tych czasach jest wyjątkowe za co dziękuje!! życzę SzO! i głowa do góry, bawimy się dalej Pozdrawiam łobuziaków z Veto (Nekkar) z 30plus (Dorado) i Egzorcystów z Fenrir [url]https://www.youtube.com/watch?v=qCK_IceH_VM[/url] Dnia 16-04-2019 18:56:57 następujące floty spotkały si…
-
no procent powala, zysk w sumie też, wygląda mi na to że pod tego Pana budowałeś flotę w ostatnim czasie nieźle to wygląda ja ciągle nie mogę się przyzwyczaić do debrisu 70% to jest raj dla flociarzy, ostatnie lata grałem przy debrisie 30% i na Nekkar byłby to cel kompletnie nie opłacalny gdyż przytrafieniu PZ byłby na 600kk a straty 1kkk no ale to Fenrir a nie Nekkar więc trzeba się przyzwyczaić i budować recki, jeszcze raz recki Graty, wstawiaj więcej swoich RW aby cieszyć też nasze oczy, gdy …
-
Wszystkim bany dać, najlepiej dożywotnie aby już nigdy nie wrócili tu - to są jaja normalnie w dodatku kosmiczne ludzie dla cyferek by zrobili wszystko od tego co się tu naczytałem to łeb mam jak sklep opanujcie się ej to tylko gra - to ma być zabawa, przyjemność, odskocznia od realu a wy z tego robicie jakąś grę o życie... OMG będą teraz płakać że to nie fer że ja przetopiłem 15 kont w weekend a Oni chcą mi zabrać surowce, co ja teraz zrobię? jak ja wbije się do topki?? , jak ja uspawam te Panc…
-
Witam, Obrońca rósł bardzo szybko, dzielnie pilnował zabawek do dzisiejszej nocy, życzę SzO! Pozdrawiam łobuziaków z Veto (Nekkar) z 30plus (Dorado) i Egzorcystów z Fenrir [url]https://www.youtube.com/watch?v=pX-yx78nkgQ[/url] Dnia 15-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.595 Pancernik 10.061 _________________________________________ Obrońca Dziobak [ZRE] _____________________________________…
-
Nawet jak na handel ktoś to miał to co z tego??? na uni widać kto handluje, więc nie bądźmy hipokrytami, pełno graczy bez przyrostów pkt militarnych za to z mega przyrostami punktowymi - dobrze że choć trochę to się teraz ukróci i będą mniejsze zyski więc może więcej gry i skanowania Graty wlotu - miliard zarobku drogą nie chodzi, przetapiaj i napierdzielaj dalej Co do Ciebie @schweppes65 mówisz o zasadach??? Bożesz Ty mój - właśnie takie masz podejście do gry tu 15 ataków niezgodne z regulamine…
-
Witam, Obrońce długo obserwowałem - raz nawet się wybrałem ale zalogował na minute przed strzałem, dzisiejszy międzyklik mi wyszedł, Obrońca zalogował się jakieś 3 minuty po uderzeniu jakieś recyklery wysłał, pogratulował na PW, więc życzę jak najbardziej SzO! Pozdrawiam łobuziaków z Veto (Nekkar) z 30plus (Dorado) i Egzorcystów z Fenrir stara dobra nuta!!! [url]https://www.youtube.com/watch?v=9nJt9TlYVUY[/url] Dnia 13-04-2019 11:11:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ]…
-
Niezły procent zysk mógł być większy ale jak to mówią "lepszy rydz niż nic" - ważne że udało się zrobić dobitkę z tymi recyklerami tak już jest bo albo są za wolne albo ich brakuje Obrońcy SzO!
-
132ST/236ST Witam - naSTępne RW z serii być jak Maul dofarmy takie bo za późno zaczaiłem że Obrońca dla mnie jest zacnym celem życzę oczywiście SzO! Pozdrawiam łobuziaków z Veto (Nekkar) z 30plus (Dorado) i Egzorcystów z Fenrir, szczególne pozdrowienia dla Wodza Wielka Pyta xsmile.gif [url]https://www.youtube.com/w…EYxJNOVR_t0&index=8[/url] Dnia 12-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 60.000 __…