Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje - ten czas, który grasz na naszym Uni Miśku to było chyba takie małe uśpienie przeciwników do tego mobilizowanie przez poprzednika oraz przez Sojuszników to też chyba tylko kurtuazja z ich strony, gdyż jak Miś się obudził ze "Snu Zimowego" to już go raczej nikt nie powstrzyma nieźle dajesz czadu! Obrońcy szczere SzO! widać, wie co to kultura a takich graczy coraz mniej!!!
-
i graty po raz czwarty!!! musisz założyć jakąś hurtownie bo za chwilę tylko Maul będzie na pierwszej stronie Gratuluje za wszystkie ST ale to najbardziej mi sięcpodoba nie dlatego że nie lubię Obrońcy a dlatego że bardzo ciężko trafić tego gracza, gdyż bardzo dobrze się pilnuje Obrońcy jak najbardziej SzO! VETO!!!
-
Engineer Vela [WIAARA] vs. Wronek + [T R] czyli mismalinowy, Szutruk-Nahhunte & Gonzo ~ 19821.32%
PostSzach Mat!!! Graty!!!
-
no w końcu!!! grrrr... ileż można czekać i czekać na Ciebie, ściągnij w końcu ten urlop i zacznij się bawić w tę lekko zrytą grę Gratuluje, 3mam kciuki za następne Twoje podboje!!! i do następnego!!
-
Co tu się odjaniepawla <--- za chwile dostanę upomnienie za porównanie do wulgarnego słowa no pięknie żeś przypierdzielił, na tym etapie zysk jeden koma sześć miliarda robi wrażenie - toż to tyle co prawie cała moja flota jest co przetapiać, więc przetapiaj, lej, niszcz, rabuj i częściej tu bywaj z jeszcze lepszymi zyskami - szans dogonić Cię nie mam ale kolonizatorów mam więcej Obrońcy SzO!
-
ST#16/240 Dobry Wieczór, jak to mówią święta, święta i po świętach a kg znowu przybyło i teraz trzeba je zrzucić lot jeszcze na aktywkach do samego końca nie wierzyłem że wejdzie, Obrońca odświeżył po 2 minutach troszkę złomu podebrał, więc na odbudowę ma - życzę SzO! Pozdrawiam łobuziaków z Veto (Nekkar) z 30plus (Dorado) i Egzorcystów z Fenrir oraz @Kefi666 [url]https://www.youtube.com/watch?v=0m-JUC2L74c[/url] Dnia 22-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EG…