Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szkoda że nie mogłem pomóc z reckami, gdyż jeszcze są za wolne a 3h z hakiem lotu to jak to napisaliście na disko że prędzej zdążyli byście się tam wbić z kolonkiem, postawić teleport i walnąć Ponurego w układzie Mimo że Obrońca zebrał dość sporo to i tak zysk kosmiczny, w sumie z tego wszystkiego nasz były top5 nie powinien być aż tak zły na siebie- dok troszkę odda, na odbudowę trochę złomu jest i przy pomocy Sojuszu oraz przy dalszej aktywnej grze szybko wróci na swoje miejsce Wielkie Graty b…
-
133ST/243ST Witam, jak to pisze Szajka dzisiaj Tu nie tam Dawid cały czas mi przypomina o Nekkar, więc postanowiłem swoją uwagę przenieść bardziej tutaj i poskanować sobie Nekkar aby odświeżyć trochę notes takie fajny farming mi się trafił Pozdrawiam Chłopaków z Veto, z EGZ oraz z 30plus moje Buddy oraz dostawców paliwa [url]https://www.youtube.com/watch?v=6d76AcYqjJo[/url] Dnia 02-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] __________________________________…
-
hah odkąd gram to takiego laga nie widziałem a bitki były w milionach lol była taka możliwość że sam zostanę zezłomowany z racji tego że dzień wcześniej zerwałem noc całą dla Ex Smerfa i byłem wyrąbany jak blondynka po wakacjach. @RelentlessOne niestety ale możesz mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie że ta akcja Ci nie wyszła, ogólnie takie akcje powinny mieć trochę planu a nie być spontaniczne miałeś kilka atutów, jednym z nich była wiedza jako pierwsza osoba że spadła kulka, mogłeś jako …
-
Cytat od Arkadius: „Cytat od stark87: „Oczywiście podpisuję się pod tematem 80 % jak było pierwotnie na Quaror było by super, do ankiety można by dodać też opcję 70% debrisu + 20/30 % odpadków z obrony ” dobrze prawisz dajcie 80% i 30% z obrony szybciej dogonicie libre nie będzie płaczu o nierówności przy fuzji ” przepraszam że się wcinam jak mnie to uni nie dotyczy ale paradoksalnie jak weźmiecie ze złomem w obronie to jeszcze szybciej Wam się Uni wyludni niestety jest to już sprawdzone na inny…
-
witam, ...a zaczeło się tak... kubanczyk 29.04.2019 03:09:03 jestes? potem kalkulacja złomu na 44k recka ja miałem tylko 26k ale przy pomocy dobrych duszyczek i mojego Sojusznika Odkupiciela udało się zebrać większość złomu, jeszcze troszkę leży, więc proszę się częstować, troszkę się porozbijałem, ale wyszło nawet fajnie... pozdrawiam chłopaków z Veto, z 30plus oraz Egzorcystów, w szczególności pozdrawiam i dziękuje Kubańczykowi dzięki któremu jest to STarcie dziękiuje też Karolowi oraz dobrej …
-
Cytat od Camper: „ZDOBYWCA1 coz tak placzesz i bawisz sie w adwokata.. wystarczy lizania gdyz az nie dobrze to wyglada. Pogratuluj wszystkim i niech zabawa dalej trwa.. Osobiscie jeszcze raz gratuluje Starcia gdyz naprawde ukazuje sile i radosc z gry zarowno atakujacym jak i obroncy. Pozdrawiam Cpr. c ” oj jak ja takich graczy lubie ale w reckach swoich i pewnie tutaj też tak będzie,więc do zobaczenia w grze kolego niesympatyczny, po pierwsze brałem udział w tej akcji o której piszemy po drugie …
-
Cytat od BoG: „Cytat od ZDOBYWCA1: „ps jeśli chodzi o liczenie bo autor tematu napomniał o tym że było nieudolne po ściągnieciu Sparcie moonów a więc rozczaruje Was było udolne choć Wy niezgodnie z regulaminem bugowaliście oraz zapchaliście podgląd, lecz chłopaki z TR są honorowi i nie zgłosili tego bo wszyscy biorący udział w łamaniu regulaminu trafili by na odpoczynek przymusowy od Ogame ” Bardzo proszę o wskazanie punktu w regulaminie, który zabrania zapychania podglądu. Co do bugowania to te…
-
Gratki wlotu, soooczysty... czaiłem się na tego gracza czaiłem i... wyście się o niebo lepiej "czaili" Gratuluje solidnego wlotu a najbardziej Morlesz Bogar ciężki nick ale za to człowiek z klasą , więcej takich ludzi potrzeba w tej grze Obrońcy SzO!
-
No cóż trzeba pogratulować pięknego trafienia - jak przystało na prawdziwego mężczyznę Giker już się prawie odbudował - straty duże, rzekł bym że potężne lecz wierzę w to że Giker jeszcze ostatniego słowa nie powiedział STarcia tego typu zawsze budzą emocje - tutaj nie ma wątpliwości wszystko było czyste i sprawnie przeprowadzone - szanuje, ale po co się tak spinać to tylko gra bawimy się dalej Obrońcy BSzO i do przodu, Agresorom SzP, wpisującym więcej luzu a Sobie kolejnych ST ps jeśli chodzi o…