Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dobra teraz przesadziłeś Filu - nie chce mieć z Tobą do czynienia - wszyscy wiedzą jaki Ty jesteś pusher i że masz miliard kont... pokazałeś to w Veto jeszcze na uni69 mając kilka kont i dwa wkładając do naszego Sojuszu na Uni68 które to już masz konto???? Solitary za ile je kupiłeś??? mógłbym tak wyliczać i wyliczać jesteś oszustem, kłamcą, pusherem i multikonciarzem, jesteś największym hipokrytą i największym złem jaki jest w tej grze, że Ty możesz jeszcze spojrzeć w lustro - w domu żonie też …
-
Cytat od generalo: „chłopie to bym sam sobie rozbił jakbym chciał ale że sobie po prostu w 3 lecielismy bo lubimy sojuszowe akcje A po 2 to progii acs są dużo wyższe A te wasze starcia to i tak zenada ” nabijasz sobie posty czy co??? sio stąd - sam robi ACSa na 1800% a tu wypisuje jakieś dyrdymały - hipokryta pełną parą, ktoś Cię namówił aby próbować zrobić gównoburze, nie masz swojego zdania - masakra skąd tacy fałszywi ludzie się biorą no JPRD Właśnie tu mamy przykład gościa, który robi ACSa n…
-
Lord Maul [Veto] vs. grzegorz098 [B_B] ~ 869.52% & Lord Maul [Veto] vs. grzegorz098 [B_B] ~ 649.01%
PostPiknie Panie - lej, niszcz, przetapiaj - tylko nie na kopalnie Veto!!!
-
jak bym był złośliwy jak niektórzy ludzie na tym Forum i choć wiem że gracz Petrx istnieje ale chcąc zaisnieć mógłbym zacząć tę wiadomość od słów ..."Kupione konto ten Petrx raz go złomujecie u niego w domu raz On sam złomuje się u Was"... - Oczywiście jest to kłamstwo z mojej strony, nie dość że nie docenił bym akcji Obronnej Szajki to do tego siał bym ferment tylko po to aby zemścić się za to że np. jesteś we wrogim Sojuszu także zastanówmy się czy to ma tak wyglądać a na Tobie Szajka zawiodłe…
-
Cytat od schweppes65: „Miałem takie podejście do pewnego momentu, skoro wy i tak wiecie jak jest i nawet prawda prosto w ryło to dla was kłamstwa.. Zadaj sobie najpierw pytanie, czy w realu też można cały czas kłamać? Po co tłumaczyć idiocie enty raz, skoro z doświadczenia wiesz że, ten i tak nie pomyśli i będzie szedł w zaparte? Ja zamiast z wami walczyć przyjąłem wasza taktykę, może w końcu pojmiecie że to nie ma sensu..? Każdy niby taki ogarnięty ale obiektywizmu za grosz.. Nie pisz mi, że gd…
-
Cytat od schweppes65: „Cytat od ZDOBYWCA1: „@Mafia Wietnamska - mógłbyś chociaż raz ustosunkować się do tych bredni i bezpodstawnych oskarżeń wyssanych z palca - znasz gracza Cesiu.. ” Lechu, jak to mówią? Karma wraca?Oczekujesz szacunku/szczerości to najpierw sam ja okaż.. ” pokaż choć jeden mój post, który nie był szczery??? pokaż choć jeden aspekt gry, w którym jestem lub byłem nie szczery... szacunku nie oczekuje lecz ludzkie podejście do tej gry i eliminowanie zwykłych kłamstw wyssanych z p…
-
Lol ja wiem @FILU że Dawid ci na odcisk stanął tylko jest różnica między Tobą a Dawidem Dawid piszę prawdę i nie koloryzuje, jest uszczypliwy oraz ma czasami cięty język ale w przeciwieństwie do Ciebie nigdy nie kłamał i nie kłamie a Ty no cóż ludzie nawet przychylni Tobie wiedzą że piszesz bzdury a Ci co wierzą w te głupoty dziecinne to w większości nowi gracze, którzy jeszcze nie za bardzo wiedzą o co chodzi Graty Dawidzie lej ile wlezie @Mafia Wietnamska - mógłbyś chociaż raz ustosunkować się…
-
Na wstępie chce podziękować za to że mogłem lecieć na doczepkę, moja flota troche blado wygląda przy Twojej a i o pici włos nawet jej bym nie miał gdyż dzień wcześniej moje ciało bez mojej zgody postanowiło się zdrzemnąć a Reven wyskanował że stoje jak się obudziłem To Raven'owi brakła minuta z hakiem do paliwówki a Veli 30 minut do głównej floty na szczęście ani jeden ani drugi nie wrócił ze złomem ze mnie czas teraz abym ja odbił piłeczkę
-
heh to se Kri zrobił bezpiecznego FSa Graty!!!