Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki za pozdrowienia, Graty podstawki, coraz mniej ich jest bo coraz mniej można ufać ludziom, kilka przykładów bym podał ale nie chce mi się rozbić offtopu nie zawsze zysk jest na pierwszym planie tu liczy się że wyszło a Atakującemu SzO!!!
-
naciągane 2,5/10 za to że to Gęsi Obrońcy SzO!
-
Graty Zajec, ciśnij ile wlezie i jak to mówił Pan kononowicz "nie będzie niczego" w ostatecznym rozrachunku zobaczymy kto zostanie bo już kilku krzykaczy było i gdzie teraz są??? nawet sam sobie odpowiem na wiecznym urlopie... przez te wszystkie lata przerabiałem to kilkakrotnie:) przetapiaj,lataj, łup i rabuj w końcu po to się bawimy w tę gre Obrońcy oczywiście SzO
-
Niestety jak świat, światem zawsze ktoś musi spierdzielić dobre RW - żal normalnie pogratulować - pretensje tylko i wyłącznie dla Torpedy, który jak dla mnie też się żałośnie zachował z głupim opisem, flota została zezłomowana 7 minut po powrocie FS'a i Torpeda nie chcąc się przyznać pisze bzdury o zezłomowaniu swojej floty że niby zostawił na noc (logując się 10 min po złomie) Nie rozumiem takiego zachowani i nie rozumiem też graczy, którzy nie potrafią pogratulować no ale cóż świata nie zmieni…
-
Cytat od Gonzo: „ Zbawca, straty nieszczególne wiec pewnie już odbudowane, co? kiedy coś składamy? ” jeszcze nie odbudowane, ale popracue nad tym a kiedy składamy to nie będziemy na Boardzie pisać bo nie będzie niespodzianki jeszcze raz graty
-
hola, hola - toż to ułamek tego co posiadam nawet jakoś bardzo tego nie odczułem, szczęście w nieszczęściu jest takie że nie padła cysterna z paliwem bo by Ci Raven do końca gry starczyło oczywiście punkt dla Ciebie a nawet 3 pkt taki rzut zza 7,24 m - jak to mówią raz na wozie raz pod wozem odbudowa będzie jutro bo dzisiaj mi się po prostu nie chce Gratuluje jak najbardziej i teraz piłka po mojej stronie [ciach] jeszcze raz graty i do zobaczenia w kosmosie - jest to jakiś dodatkowy impuls do gr…
-
No prosze nocne siedzenie przynosi efekty, graty zysku, choć nie podoba mi się to bo rośniesz w zastraszającym tępie obrońcy SzO edit: idąc Twoim tokiem rozumowania i pisania bzdur niczym nie podpartych do mnie na forum (skasowane przez modka) mógłbym być tak samo niegrzeczny i napisać za ile kupione??? (oczywiście to tylko dygresja hipotetyczna, która ma na celu pokazanie jak szybko można komuś spierdzielić RW) - oczywiście nie doszukuje się tu drugiego dna dlatego gratuluje i zazdroszczę pozdr
-
Troszkę zlamiłem z tymi rekami bo zasugerowałem się Twoją symulacją i nie uwzględniłem że masz większą pojemność recyklerów i wysłałem za mało, więc obrońca dostał paczkę 51kk Metalu na odbudowę Graty wlotu, oby częściej i więcej, troszkę szkoda ze znowu Maximus w recyklerach, bardzo poczciwa z niego osoba a takich coraz mniej w tym cyferkowym świecie Zyczę SzO a Tobie Gonzo SzP
-
eh jak by info poszło wcześniej to ktoś inny musiał by zawrócić ale niestety już był FS stety oczywiście dla Was Graty, zysk morowy, przetapiać i bawimy się dalej
-
stary dobry Mario ten to lubi sprawiać prezenty ma chłop samozaparcie i takich ludzi na trzeba - a tak na poważnie graty kolejnego do kolekcji, oby jak najcześciej i jak najwięcej ps, widzę że Spartanikus się odbudował w niesamowitym tempie aż wyrąbało Vele w kosmos to dobrze że nie kończysz gry dawaj czadu i do zobaczenia w cyferkowym świecie
-
Witam, a takie coś mi się trafiło lot na ciągłej aktywce bo cały czas surowce dolatywały pozdrawiam tych co chcą być pozdrowieni a tych co nie chcą to nie pozdrawiam youtu.be/VTpIsODCPhE?t=41 Dnia 01-06-2019 02:37:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca boombell7 ________________________________________________ Mały transporter 5.168 …
-
Walkiria napisał że problemy w realu miał i popierniczył FS'a życzę SzO! pozdro All Cytat od Oprawca: „Haha. Dopisz, że to za moje satki Gratki! ” EGZORCYSTA ZA NIECAŁE TRZYSTA. ____________________________ A BEZ FAKTURY ZA DWIE STÓWY. [url][url]https://www.youtube.…v=KlsfM2BmsJU[/url][/url] Dnia 31-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 99.572 Pancernik 23.097 Krążownik 29.544 Okręt wojenny 6.100 ____…
-
Cytat od ..Raven..: „przypominam Ci ze wypowiedziales nam wojne wiec jak je zostawisz to nawet przez gale polece, dalej modne sa takie loty jak widze top na te recki bo nie moge sie doczekac pobicia tego Top graty po raz kolejny niech Ciebie w koncu Morfeusz pochlonie ” nawet jak go pochłonie to ewentualnie paliwówki opierdzielicie, na dzień dzisiejszy, po drugie w nocy nie latasz więc ciężko Ci będzie czekać na Morfeusza to taka mała dygresja Graty - piękny lot na BFSa a Ty @SpartanikusTTG powi…
-
Cytat od schweppes65: „No i jak sam widzisz, nie potrafisz rozmawiać jak człowiek. Lechu, ogarnięty jestes, stań teraz obiektywnie z boku i sam oceń to co widzisz. Sarkastyczne podejście do życia u mnie to swoją drogą, mam tego świadomość ale potrafię przyjść i pogadać ponad tym wszystkim. Masz dzieci, zastanów się więc czy tak je wychowujesz, nie zabronił byś im czytać tego forum? Chcemy zmian na lepsze zacznijmy od siebie! Możemy praktycznie wszystko, ogranicza nas tylko nasza własna wyobraźni…