Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Król na Fenrir jest tylko jeden, brawo ponad 2kkk zysku robi wrażenie przy solówce - pięknie Panie Króliku!!! nadmienie że bardzo mi szkoda że to akurat trafiło na Morlesz'a mam nadzieje że nie zakończy gry, gdyż takich graczy z takim podejściem brakuje w tej grze Dżentelmeńskiej!!! Morlesz Wodzu tak jak na PW tak i tu życzę przede wszystkim BSzO i nie chcę słyszeć o zakończeniu gry, a jak jednak podejmiesz tę decyzjęi nie wrócisz to wszystkiego dobrego w realu i mam nadzieje że jeszcze kiedyś g…

• na początku dziękuje za pozdrowienia i tym samym się odwdzięczam Graty kolejnego wlotu - ja coś czasu kompletnie teraz nie mam aczkolwiek wczoraj w końcu coś tam polatałem... Jak tak przeskanowałem większość uni to chyba zaczyna się ten czas większego kmninienia bo o cel coraz trudniej dlatego tym bardziej szacun!

• push!!!! graty!!! Giker!!! Obrońcy SzO!!!

• i znowu usunięty bez przyczyny post WTF za chwile może moderator na napisze jak mamy gratulować??? 2 posty już znikneły - niech się ktoś kto to usówa rozpędzi się i strzeli sobie baranka może trochę zmądrzeje - to jest Forum a nie prywata taki szablon wprowadzcie!!! GRATULUJE DROGI GRACZU YEAHBUNNY ZA TO RW A SZANOWNEMU OBROŃCY oddam_24062019 ŻYCZĘ SzO - i tylko nick Atakującego i nick obrońcy będziemy zmieniali co to do jajnapawła się tu odjaniepawla ??????????? //Pisz na temat RW/starcia od te…

• i pomyśleć Miracle że kiedyś grałem z Tobą przez chwilę w jednym Sojuszu, ba nawet buddy byliśmy gratulacje dla Starskiego i dla tych co jeszcze zgłaszali a dla atakującego - wieczny ban nie wiem ile ma jeszcze kont ale wiem o przynajmniej dwóch - niestety Ci co oddali nie wiedzieli że zostaną przerobione na śrubki nie pozdrawiam bo takich graczy to trzeba tępić

• 200k KR ???? oszalałeś masz połowe KR jak ja na 10letnim koncie na NEKKAR no to teraz żeś mnie zainponował graty!!! jak na debunkraxje to zysk całkiem spory Obrońcy SzO i standartowo mniej wiary w bunkry

• Graty jest zysk jest zabawa, przetapiaj na co tam chcesz, napierdzielaj częściej i więcej i częściej i więcej i częściej i więcej ect. obrońcy SzO!

• Graty za piękny procent, piękny zysk i za podejście - chapeau bas! Obrońcy SzO!

• procent nawet niezły ale zysk na ocenę mierną, aczkolwiek czasami się lata dla fun'u i jak patrząc obiektywnie to każde RW, które nam sprawia przyjemność jest dobrym RW, gdyż po to w to gramy Graty łobuzie, napierdzielaj ostroo , teraz czekam na coś większego! Obrońcy mniej wiary w bunkry więcej w FS'a i oczywiście SzO!

• pozdro dla Veto, EGZ, TR [url]https://www.youtube.com/watch?v=19aW1WV1VY4[/url] Dnia 23-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Okręt wojenny 19.912 _________________________________________ Obrońca boombell7 ________________________________________________ Mały transporter 6.553 Duży transporter 103 Lekki myśliwiec 8.335 Krążownik 2.772 Recykler 1.854 Sonda szpiegowska 543 Bombowiec 845 Pa…

• Graty kontry, jest czego gratulować, graty dla Ravena za wykorzystanie błędów w grze karuzela toczy się dalej do zobaczenia w kosmosie!

• i czas na mnie dorzucić kilka zdań, zawsze mnie to rozpierdzielało że gracze nie potrafią normalnie pogratulować i posty daleko odbiegają od samego STarcia- Głupie gadanie że Wronek to multi, kuźwa ludzie opanujcie się to że nie jest w TR to nie znaczy że musi być multi, w sumie jak Wy myślicie że mój Sojusz to same multi to świadczy tylko o Waszych niesamowitych zmysłach obserwacji : data-verified= "> i jak Wy tak w grze obserwujecie to nie dziwie się że jeden po drugim znajduje się w reckach T…

• 134ST/238ST Dzień dobry Dnia 22-06-2019 01:54:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca PIECZAR ________________________________________________ Duży transporter 17.791 Statek kolonizacyjny 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krążownik 15.000 ( -0 ) _______________…

• xD gimnastyka przy złomowaniu a tu udało się BFS'a trafić - nieźle, do tego ten zysk miodzio zawsze zastanawia mnie to dlaczego gracze tuż po trafiemiu piszą że i tak mieli kończyć, ale dzień wcześniej załatwiają sobie trzy kulki Graty ziąąąą i do przodu

• Taki tam??? toż to ponad pół miliarda surowca - zazdro Graty!!! Obrońcy SzO!

• o kurde ale żeś przywalił Graty

• Cytat od Lord Maul: „Zysk i procent miodzio kolego. Nie zwalniaj! ” z tym zyskiem że miodzio to bym polemizował zwłaszcza że Dawid bogatego ograbił, który chyba bogactwo wozi w innym transporcie Graty Dawid psuj dalej ile wlezie i czekam na naSTępne Obrońcy SzO!

• Często moje sondy zaglądały do Obrońcy a i nawet moja flota się podnosiła, lecz niestety dla mnie flota zawsze wracała pusta Graty, przetapiaj bo Opozycja za bardzo rośnie

• Witam, takie małe rozbijanie się, dzięki przyjaznemu duszkowi pozdrawiam Obrońcy SzO! [url]https://www.youtube.com/watch?v=JgqJjLQ1gP0[/url] Pozdro dla morowych chłopaków z Veto (Nekkar), EGZ (Fenrir), 30plus (Dorado) oraz dla TR (Fenrir) Dnia 16-06-2019 03:07:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 112.318 Okręt wojenny 21.984 _________________________________________ Obrońca ojci3c [LEGION] _______________…

• Kurde Ty jakąś hurtownie STejków założyłeś, normalnie tylko Twój nick w tym dziale a reszta łącznie ze mną to tylko statyści przetapiaj na PC już mało brakuje do 100k Obrońcy SzO!