Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
uuuu... się porobiło smutny ale prawdziwy koniec Uni Fenrir - już nic tu nie będzie takie same z akcji na parę kk zrobiła się akcja na parę do potęgi entej kk , do akcji która na nie jednym starym uni zrobiła by wrażenie, gdyż brała w niej udział prawie cała ścisła topka tego serwera - dla Obrońców niestety - ale TR za daleko odjechało i ciężko było cokolwiek im zrobić, zwłaszcza że zorganizowanie <--- to powinni mieć w Tagu, jest pierwsza klasa i mi po 10 latach gry zaimponowali - wielkie gratu…
-
ZDOBYWCA [Veto] vs. Slavus11 [DoX] ~ 4242.24% and ZDOBYWCA [Veto] vs. Slavus11 [DoX] ~ 1022.45%
Post136ST/240ST Witam, melduje że troszkę czasu znaleziono i jest możliwość aktywniejszej gry, straty trzeba odrabiać i gonić czołówkę obrońcy życzę SzO! Pozdrawiam Chłopaków z Veto, LzB (Nekkar) , EGZ (Fenrir) , TR (Fenrir) oraz 30plus (Dorado) specjalne pozdrowienia dla @xLORD SITHx - lej łobuzów! ...z dedykacją dla w/w [url]https://www.youtube.com/watch?v=rUFPa4uGG3w[/url] a teraz do rzeczy... Dnia 09-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] _______________…
-
Cytat od djczesiu1989: „Cytat od FILU: „ ” Przeglądam sobie dział i po raz enty widzę takie farmazony, to muszę się wpisać. Dawid gra aktywnie, co zresztą widać w tym dziale. STarcie przekroczyło próg %... Nie rozumiem po co te komentarze? To i tak nic nie wnosi do gry prócz bezsensownej agresji i głupoty. Daniel to co robisz, to dno i metr mułu ( zwłaszcza z takim stylem gry jaki reprezentujesz ). Kupił, czy nie kupił? Ten co bardziej inteligentny sam rozeznał się w temacie i wie, że konto nie …
-
Graty, fajne są "miedzykliki", choć zawsze jest ta nutka niepewności , dawno dawno temu takiego agresora udało się nam zezłomować, lecącego właśnie na między odświeżenia Szybkiego Przetopu i jeszcze szybszego powrotu do tego działu oczywiście z tarczą u boku a Obrońcy no cóż albo miłego odpoczynku od gry, albo powrotu i próby zrobienia rewanżu
-
Nie mam podstaw do twierdzenia że to był push - bardzo ładnie to opisałeś i z wpisów z innych Uni oraz zaciągnięcia języka jestem w 100% przekonany o Twojej szczerości, więc jak najbardziej gratuluje, złom pod dom to jest to co chyba każdemu się podoba i daje jakąś tam satysfakcje, w końcu to coś innego jak BF's i nie ma takich akcji zbyt dużo Życzę Szybkiego Przetopu w np satelity słoneczne co byś za bardzo nie urósł xD (oczywiście żart) jeśli chodzi o atakującego to w sumie jak się uczy to pie…
-
No widzisz tacy właśnie są ludzie, muszą w grze oszukiwać aby podnieść swoje ego, skąd tu czerpać przyjemność z tego że cyferek przybywa na wystawionej flocie hmmm... słabe, lecz niestety nic z tym nie poradzimy, jedyne co mnie śmieszy w tym wszystkim to jest to że jak dla mnie flota zbudowana w ten sposób jest dla mojej skromnej osoby tak fajna jak IQ patostreemerów. Graty przeorania bunkra tym bardziej że ostrzegałeś, może obrońca myślał że żartujesz hehe, wczoraj sam wybrałem się całą moją fl…
-
135ST/239ST witam - dość długo mnie tu nie było a w między czasie kilka razy urlop wbity i efekty natychmiastowe w postaci spadku w statystykach z top 40 na top60 już wczoraj chciałem coś powalczyć i wkleić ale niestety wszyscy Obrońcy jak by się zmówili i spierniczali, nio ale co się odwlecze to nie uciecze jeszcze troszkę czasu znajdę i spróbuję trochę krwi napsuć Pozdrawiam Chłopaków z Veto, EGZ (Fenrir) , TR (Fenrir) oraz 30plus Dorado! "Nadchodzi lato" hmmmm.... [url]https://www.youtube.com…
-
zawsze z uśmiechem na twarzy wpisuje się w Twoje ST - jesteś jednym z cierpliwszych a zarazem upartych graczy, którzy czasami małymi a czasami dużymi kroczkami dąży do celu pisałeś że go zezłomujesz i go zezłomowałeś Obrońcy nie lubie nawet go zablokowałem bo pisał jakieś dyrdymały do mnie Graty Ziąąą, wracaj tu częściej pozdro
-
tak mniej-więcej wyglądały przygotowania Sir Gonzalesa do zrobienia tego RW i motywowanie, ogólnie do każdej akcji chłopaki robią trening, nawet jak lecą na BFS'a youtu.be/TqUQ_mY7y3o?t=34 Oczywiście, wielkie gratulacje, za fajny procent, fajny zysk i ogólnie za dobrą zabawę, tak trzymaj - cie!!!! Obrońcy SzO! ps. Boli mnie tylko jedno że mi znowu uciekniesz we flocie ale to tylko małe (jak to mówi młodzież) ZAZDRO