Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
137ST/241ST tak się zaczęło ponad miesiąc temu i choćbym miał stracić wszystko to za punkt honoru obiecałem zezłomować tego gracza, dlatego przyglądałem mu sie po cichu nawet nie skanując aż przyszedł sądny dzień, myślałem że będzie to większe wyzwanie, lecz się pomyliłem po rozmowie z tym graczem zablokowałem możliwość wysyłania PW do mojej skromnej osoby, gdyż n ie mam zamiaru zniżać się do tego poziomu, ta gra jest odskocznią i zabawą a niektórym się coś pomyliło kupie paliwo 09.06.2019 22:39…
-
Witam, takie tam znalezione bez akt przed urlopem Obrońcy SzO! Pozdrówki dla morowych chłopaków z EGZ i TR oraz Veto Wczoraj byłem na 5-tej edycji 90'Festival, Brooklyn Bounce nie dość że dal zajefajny koncert to gość się nie starzeje i trzyma formę :) [url]https://www.youtube.com/watch?v=bxiqFV4Gf2U[/url] do rzeczy... Dnia 20-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Krążownik 20.000 ____________________________________…
-
lol myślenie obrońcy jest trochę infantylne, choć nie wiem ile ma lat czyli musimy wszyscy teraz zrobić 6 miesięcznego FS'a aby Opozycja się odbudowała i aby za pół roku za jednym zamachem TR mogło Was zezłomować??? dziwne rozumowanie w Ogame nie ma sentymentów, to jest gra wojenna, nie będzie kogo lać to będą inwestycje w eko i czekanie na Fuzje, proste i logiczne jak byś @RelentlessOne tyle razy złoma nie dostał to teraz spokojnie mógłbyś powalczyć Graty kolejnego dużego ST i super zysku - baw…
-
ja pierdziele ten jak przywali to kosmos - zazdro u mnie tych miliardów złupionych - sos to aż się wylewa z Twoich moonów, pewnie w Twoich Pancernikach masz złote klamki Obrońcy SzO!
-
Takie ledwo mieszczące się w progu - jak to mówił jeden z graczy jeszcze z UNI69 - "stało, poleciałem, przestało stać" pozdro dla tych z lewej i tych z prawej [url][url]https://www.youtube.…v=elkn_C_YXDI[/url][/url] Dnia 13-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca jelen298 ________________________________________________ Mały transporter 750 Duż…
-
Dzień dobry cześć i czołem - miałem to wczoraj wstawić, pięknie się rozpisałem i jak dałem zatwierdź okazało się że dostałem bana od @kasai za śmieszny cytat z Kapitana Bomby, który zna każdy dzieciak z podstawówki, bardzo mnie to zdziwiło, gdyż nikogo nim nie obraziłem a na tym Forum widziałem już gorsze słowa nie zakropkowane i to napisane personalnie do innego człowieka - no ale cóż są Ci na których moderatorzy patrzą z przymrożeniem oka i są Ci, którym trzeba dopierdzielić za błahostkę Wraca…
-
Super, flotę buduj, najlepsze eko u sąsiada, zanudził byś się na górnikowaniu, zwózka FS ewentualnie coś wbudować - zero adrenalinki a poza tym ktoś musi mnie zezłomować, zwłaszcza że zmysł, werwę oraz umiejętności masz a to już 90% sukcesu w tej grze!!! Graty i nie chce słyszeć więcej o eko!!! Obrońcy SzO i może trochę nauk od Revo jak należy atakować
-
Witam takie tam mega STarcie tytanów dla żartu wklejam, i proszę kogoś kto zajmuje się forum jednak o nie robienie jaj i zwiększenie nam progów bo 500% przy ekox7 to zaczyna być śmieszne [mniam] Dnia 12-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Gienio [gienio] ________________________________________________ Duży transporter 17.000 Recykler 1 …
-
Ostatnio cierpiałem na braki czasu, którego teraz miałem więcej pozdrawiam Sojusze Veto (Nekkar) LzB (Nekkar) EGZ (Fenrir) TR (Fenrir) oraz 30plus (Dorado) pozdrawiam też Wszystkich Graczy co spektakularnie zakończyli przygodę na tym serwerze [url]https://www.youtube.com/w…yl8Js&start_radio=1[/url] Dnia 11-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 22.661 Pancernik 23.998 Mały transporter 82.104 Krą…
-
To już jest prawdziwy kosmos wykręcić taki zysk prawie 6 miliardów surowca, dwa razy sprawdzałem czy dobrze popatrzyłem, jako że uważamy się za Sojusz Szlachecki :), gdzie tytułujemy się jak w średniowiecznej Polsce chyba nałożę jakimś tam dekretem "Dziesięcinę" (choć był to podatek dla duchowieństwa nadam sobie rangę Prymas) i będę z każdego Twojego ST pobierał dziesiątą cześć zysku jesteś wyżej w statystykach więc regulaminowo bedzie to OK Gratuluje, zazdroszczę lecz wiem że masz serce do tej …