Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no i piknie Panie Maximus tylko teraz proszę już pilnować floty! Obrońcy SzO!
-
Doberek, taki "międzyklik" - Obrońca odświeżył kilka min po ataku ładnie pogratulował życzę SzO! oby więcej takich dżentelmenów w tej grze pozdrawiam Łobuziaków z EGZ i TR (Fenrir) oraz Veto i LzB (Nekkar) Dnia 28-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca gekonek097 [ASW] ________________________________________________ Mały transporter 8.300 D…
-
Witam - po chwilowej przerwie, kilku spektakularnych przepałach coś tam udało się zezłomować, trzeba coś robić bo niektórzy mają przyrosty bez latania, później mają jakieś przerwy urlopowe wymuszone przez GO (BAN)... kurcze jak patrze przez pryzmat tych wszystkich lat na Ogame to widzę że ludzie wciąż jak kombinowali tak kombinują czego kompletnie nie rozumiem, gdyż to ma być rozrywka. Niech mi ktoś wyośli jaki jest sens bawić się oszukując??? jak można się z czegoś takiego cieszyć, może ja za g…
-
No i pozamiatane faktycznie było to kwestią czasu zwłaszcza że Obrońca często miał duże okienka, szkoda mi Ciebie, gdyż dobrze grasz rośniesz aż w końcu dopada Cię Morfeusz i pozamiatane - dwa miesiące temu podałeś mi dwa cele Maximus i od tego czasu nie zobaczyłeś nawet skana ode mnie dopiero od wczoraj coś tam Cię przeskanowałem fajnie że się nie poddajesz to cieszy Giker Ty uparta bestio pisałeś że już niedługo i słowa dotrzymałeś Graty pięknego zysku!!! bawimy się dalej!
-
Cytat od RelentlessOne: „nie mam slow na Rolanda i na siebie w sumie tez.. Widzialem te flote Rolanda od 20. Brakowalo 1 koloni.. Mowie dobra jak zwykle kampi. Jednak nie kampił... Gratki odwagi, no chyba ze szukales i znalazles te ukryta kolonie ” za dużo się działo tej nocy, więc nie szukałem koloni tylko ładnie poczekałem na 3:00 wystartowałem tak abym mógł spokojnie sobie opóźnić i sprawdzić czy to nie bajt najlepsze jest to że na 16 minut przed wlotem zapaliła się planeta pod księżycem lecz…
-
20-08-2019 01:48:26 - ZBAWCA [4] - 2535.12% (Ukryta treść) 20-08-2019 00:17:41 - ZBAWCA [EGZ] - 210% (Ukryta treść) 20-08-2019 01:04:53 - ZBAWCA [4] - 581.64% (Ukryta treść) 20-08-2019 03:22:26 - ZBAWCA [EGZ] - 15431.71% (Ukryta treść) 20-08-2019 04:28:08 - ZBAWCA [EGZ] - 1391.5% (Ukryta treść) 20-08-2019 04:35:31 - ZBAWCA [4] - 1943.45% (Ukryta treść)
-
Witam serdecznie po dwutygodniowej absencji, trzeba troszkę odrabiać straty takie trzy RW spełniające próg tego działu - jeszcze kilka było tej nocy ale już procent mniejszy Obrońcy pogratulowali - jak najbardziej życzę im SzO! bawimy się dalej... Oprócz standardowego pozdrowienia dla ekip złomujących z Nekkara (Veto, LzB) i Fenrir (EGZ, TR), pozdrawiam również DragQueen i Kurta - życzę Wam abyście dopięli swego i zezłomowali mnie [url]https://www.youtube.com/watch?v=a6uCB7_9Kns[/url] Do rzeczy!…