Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, dawno mnie tu nie było i straszne parcie miałem widząc co wyczynia Sojusz Number One coś tam wpadło bawimy się dalej... Obrońca nic nie napisał ponoć poczciwy gość - życzę SzO! Pozdrówki dla Łobuziaków z Veto, LzB (Nekkar), EgZ, TR (Fenrir) dla buddy oraz dostawców paliwa, pozdrowienia również lecą do @dziadek barezi Kupie deuter [url]https://www.youtube.com/w…Kg100&start_radio=1[/url] do rzeczy!!! Dnia 14-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ___…
-
Cytat od QDarkPL: „ Ps2. Zdobywca jak tam to twoje niszczenie moonów bo ostatnio cos chyba nie pykło 6 akcji niszcz i żadna nie siadła za to gsy spadył ” Twoje szczęście mój pech, ogólnie tutaj coś mi nie wychodzą akcje niszcz, może też coś o tym Duch napisać jeszcze raz graty a Tobie Qdark jak najbardziej SzO
-
takie tam małe ale zawsze do przodu Pozdrawiam moje Kochane Veto!!! Dnia 29-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca kandzero [TNT] ________________________________________________ Mały transporter 1.177 Duży transporter 29.452 Lekki myśliwiec 1.135 Ciężki myśliwiec 1.008 Recykler 3.001 Niszczyciel 54 Gwiazda Śmierci 3…
-
takie tam małe ale cieszy Pozdro dla Łobuziaków z Veto, LzB (Nekkar) oraz Egzorcystów i TR (Fenrir) oczywiście dla buddy oraz dostawców paliwa szczególnie pozdrawiam @dziadek barezi mam nadzieje że jeszcze wrócisz!!! Dnia 29-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Keyn [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter…
-
To ST jest dzięki Jumkowi - ja się zajmowałem 5 galą a tu koło nosa stało prawie "1 Maul" surowców Pozdro dla Łobuziaków z Veto, LzB (Nekkar) oraz Egzorcystów i TR (Fenrir) oczywiście dla buddy oraz dostawców paliwa szczególnie pozdrawiam Jumka i bardzo dziękuje za cynk!!! [url]https://www.youtube.com/watch?v=fPFp97kyDoE[/url] Ku chwale Veto do rzeczy!! Dnia 29-08-2019 02:34:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancer…