Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ło Panie ale strzał - Szacun Fajnie pobijać swoje rekordy i wcale nie jest to wstydem! kurcze jak tak patrze na Was i jak rośniecie i jak wyciskacie to uni z ostatnich surowców to aż łezka mi się kręci że nie mam już kompletnie czasu ;/ coś tam poskanuje w nocy i to wszystko na co mnie stać... spać też muszę Graty Kufer tak 3maj i ku chwale Veto!
-
O widzę że jestes jeden z nielicznych graczy, który lata i wkleja RW niektórzy mają kosmiczne przyrosty i kilka kont, ktore na nich pracują Oni wiedzą o kogo chodzi przydała by się fuzja straszną nudą wieje Jumek z rozpaczy wysyła po 30 niszczy ale coś nie moze trafić mojej górniczej floty i tak twierdze że Jumek jest tylko jeden i to ten z Uni Nekkar pozdro ps. Kamyk jeszcze tu gra czy tez zrezygnowal z tej wymarłej uni??? oczywiście graty pozdro też dla Noe
-
Cytat od Huwiszka: „Lechu, wlot był podczas blokady ataków, to chyba kończy sprawę? zgłoszone do SGO, pozdrawiam ” blokady na nowe ataki ja swój posłałem dłuuuugo przed blokadą, więc zakończmy te słabe bronienie siebie powtórze dzięki blokady wasze szanse na Obronę wzrosły prawie do 100% a moje zmalały niemal do zera, wystarczyło tylko posłać zatrzymaj od Was
-
Cytat od Queen Reaktywacja: „Wiem że Hallo Kitty złożył zgłoszenie do GO w sprawie tego RW. Problemy z logowaniem, blokada ataków dotyczyła również Nas ( gdybyś o tym nie wiedział ). Więc możliwości na zareagowanie że akurat lecisz sam również były małe bądź żadne. Z całym szacunkiem , latanie po satkach, ściąganie moonów, liczenie PZ, zawróconej stacji i wiele innych rzeczy jest dla mnie OK. Czuje jednak nie smak widząc takie RW gdzie uważam że z pełną świadomością zostały wykorzystane nazwijmy…
-
Dzisiaj tak z innej beczki, wczoraj Obrońca wybrał się na moją paliwówkę, dzisiaj został zezłomowany dużo można było tu pisać, miał być to wlot na czyściocha GS'ami, nie wyszło , potem seria niefortunnych zdarzeń, najpierw blokada ataków (tu Sojusznicy powinni zrobić wszystko aby wybronić, gdyż już nikt nie mógł mi pomóc) a później kompletnie brak możliwości zalogowania się, całe szczęście dla mnie że posłałem wszystko dużo wcześniej o RW dowiedziałem się godzinę po ataku Pozdrawiam chłopaków z …
-
Pozazdrościłem trochę chłopakom z TR a że dzisiaj miałem troszkę więcej czasu to dałem sobie za zadanie zrobić ST próg może tylko lekko przekroczony ale jakiś tam zysk jest Pozdro dla Wszystkich łobuzów z którymi mam przyjemność rozmawiać w tej gierce w Szczególności dla moich Sojuszników oraz dla TR'owców Nutka, która rozwaliła mi łeb tu jest wersja radiowa bo by mi zaraz cenzurę dali, orginał ma 54kk wyświetleń i codziennie prawie milion dochodzi!!! [url]https://www.youtube.com/w…lINHQ&start_r…
-
a ja ciągle płacze za moją gąską była taka fajna amerykańska dzięki za lot i do naSTępnego życzył bym SzO Obrońcy ale chyba nie będzie
-
co tu się odjaniepawla? Graty za Pentagona bo w sumie nie jest to łatwy cel do trafienia, gra też na Nekkar więc troszkę znam go... co do "puszenia" się, patrząc obiektywnie to "puszy" się ten co założył ten temat, ktoś może mnie spytać, dlaczego? otóż pisząc takie głupoty że pod falą, że trzech w zasięgu itp. trzeba mieć niesamowitą niewiedzę o tej grze, agresor może myśli że jest "pępkiem świata" i jak ściąga urlop to wszyscy siadają i jadą galami po kolei klikając falangą na wszystkie planety…