Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witam, takie male na międzyklik Nawet nie wiedziałem że wyjdzie z tego RW małe ST pozdro dla Veto, LzB oraz dla EGZ i TR [url]https://www.youtube.com/watch?v=W22shY3A0Sk[/url] Dnia 12-10-2019 21:24:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Pyrek ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 13.350 Lekki myśliwiec 2.…
-
jeb i zaś Ty tu Brawo!!! starch tu cokolwiek napisać bo zaraz wpadnie jakiś moderator i wykasuje - dzięki ich zagrywką to forum umiera, bo tu prawie nic nie można napisać sztampowe Graty itp. tylko przynajmniej w dwóch zdaniach bo inaczej też upomną - jak rozwiniesz to Ci upierdzielą albo zniknie wszystko bez wytłumaczenia eh gorzej niż za komuny Graty!!! Bunny!
-
Hellloł Nekkar - tak żyje, jak by ktoś pytał - gdzie te lata że rzygać się chciało moim oponentom jak widzieli mój nick w tym dziale... niestety czasu brak, brak i jeszcze raz brak, broni jeszcze nie złożyłem więc pilnować się łobuzy pozdro dla Veto, LzB oraz dla TR z Fenrir Obrońca napisał że widział atak i zapomniał - życzę SzO! Zbliżają się wybory, więc nutka do przemyśleń [url]https://www.youtube.com/watch?v=OuR1SxSNNOU[/url] Dnia 09-10-2019 21:20:57 następujące floty spotkały się w walce: A…
-
Graty fajnego zysku no i trafienia w okienko, jednemu z bardziej pilnujących się graczy z jakimi miałem przyjemność Odbudowa pewnie tu nie trwała długo lecz jakaś tam mała blizna zostaje bo nie przypominam sobie aby DQ był kiedykolwiek w tym dziale po tej mniej chlubnej stronie... @Queen Reaktywacja nie poddawaj się i spróbuj coś powalczyć jeszcze pozdro
-
@RelentlessOne nie zawsze wszystko wychodzi, także tym razem Twoje szczeście, chłopaki nie trafili, naSTępnym razem trafią Graty - Wy nie powinniście mieć Tagu TR tylko TIR bo rozjeżdżacie, wszystko i wszystkich bez jakichkolwiek hamulców a Obrońcy są jak Fiat126p lub Smart - jak już kogoś namierzycie to zostaje tylko złom i ewentualnie brak deuteru mógł by Was powstrzymać Szanownemu Obrońcy życzę SzO a mój post nie miał na celu nikogo obrazić, po prostu tak to widzę
-
takie to o to mega "Starcie Tytanów" tak zaciekle walczył że aż zzieleniał chłopaki z TR tak wyczyścili to uni że praktycznie na palcach jednej ręki można policzyć potencjalne cele pozdrawiam Sojusze EGZ, TR, Veto, LzB, Buddy, Dostawców Paliwa oraz Jumka z Nekkara (Nie przebierańca z Dorado) za wczorajsze pogaduchy [url]https://www.youtube.com/watch?v=s35kfWoHDhM[/url] Dnia 03-10-2019 27:234:971 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ______________________________________…
-
takie tam, jak to pisał kiedys Poltergeist z Wrogiego dla mnie Sojuszu "Stało, poleciałem, przestało stać" Pozdro Dla EGZ, TR - buddy oraz dostawców paliwa kto nie oglądał to zapraszam, kawal dobrej historii najpotęzniejszej Armi na Świecie [url]https://www.youtube.com/watch?v=hXUXE5RS5t4[/url] Dnia 02-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 350.000 Okręt wojenny 56.39…
-
Grateczki, nie zatrzymuj się cały czas do przodu, staramy się...
-
Cytat od $BT: „Trochę nie obczajam o co chodzi z tymi akcjami "Przejechali kota walcem". To jakiś quest? challenge? ” mi sie wydaje że chłopaki chcieli w pierwszej rudzie wygrać bitwe, ot takie me przemyślenia ale co ja tam wiem... xD btw graty, nie zawsze wychodzi tak jak powinno, lecz liczy sie fun, rozmowy, scenariusze itp.
-
Wyczajone na Fali przez Sojusznika - FS na atakuj - miało być Gęsiami ale nie wstrzeliłem się w dobry procent (to takie w cieniu tego co będzie w okolicach godziny 14tej Obrońcy życzę Baaardzo Szybkiej Odbudowy, ponieważ takich graczy ze świecą szukać!!! tak jak napisałem na PW odpowiem na wszystkie pytania związane z grą ! pozdrawiam Sojuszników, Chłopaków z TR oraz dostawców paliwa dzięki Karolu za cynka fajna nutka - wpada w ucho [url]https://www.youtube.com/w…33q98&start_radio=1[/url] Dnia 2…
-
Ty niedobry pseudoflotowcu - muszę Ci chyba nakląć aby czasami nie było to odebrane jak wchodzenie w tyłek Nie wiem co Rafus tam pali ale czy to nie ten sam gość, który jak jeszcze był "megaflociarzem", no wiecie ten przed tymi wszystkimi złomami co dostał a było ich trochę, no ten co jak nazbierał floty to był taki wielki że gasił światła naszym górnikom... Tak przypomniałem sobie to właśnie @RAFUS1973 - czasami mógłbyś pogratulować to takie ludzkie a tak to jak dla mnie jesteś zwykłą lamą i wr…
-
pfff... ile Ty musisz mieć DTków aby to wszystko wozić, normalnie Król Midas - pewnie już masz złote Pancerniki a GSy z Grafenu Graty i ku chwale Veto!
-
Dzięki za udział w tym ST - w tak doborowej ekipie!!! Ku chwale Veto i LzB!