Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• czas odrabiać straty... takie małe co nieco pozdrawiam Sojuszników z Veto, LzB i TR Dnia 02-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Lenny [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 325 Duży transporter 720 Lekki myśliwiec 8.020 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 1.704 Okręt wojenny 244 Recykler 497 Bombowiec 177 Niszczy…

• jak to mówią raz na wozie raz pod wozem Graty akcji obronnej i graty za dystans do gry!

• Forma jest, więc trzeba korzystać, miał;em nawet życzyć Obrońcy SzO, myślałem że zmądrzał ale to co wypisuje na PW jest tragikomiczne żal mi tego Pana - zamiast SzO życzę mu większego dystansu do zabawy! pozdrawiam Chłopaków i Dziewczyny z Veto, LzB i TR [url]https://www.youtube.com/watch?v=l-CuM6bUVQ0[/url] FCv1slp.jpg Dnia 02-11-2019 23:20:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 200.000 ______________________…

• 01-11-2019 22:59:11 - ZDOBYWCA [Sunfyre] - 4907.46% Dnia 01-11-2019 22:59:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca PIECZAR ________________________________________________ Mały transporter 77 Duży transporter 100.000 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 7 Okręt wojenny 7 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 7.777 Sonda szpiegowska 7 Bombowiec 7 Niszc…

• ...będzie do SD ::) pozdrawiam Veto, LzB i TR - moje buddy oraz dostawców paliwa [url]https://www.youtube.com/w…SmMLOZltgh8&index=9[/url] FCv1slp.jpg Dnia 01-11-2019 22:59:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca PIECZAR ________________________________________________ Mały transporter 77 Duży transporter 100.000 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 7 Krążo…

• ... a więc kurcze jak ktoś jeszcze zastanawia się dlaczego kochamy tę grę to ma wyżej odpowiedź - Multylator aka Chomik Bojowy aka @schweppes65 jest specyficznym graczem, który na swój sposób lubi dokręcać śrubę i często- gęsto wchodził w polemikę, która przeważnie kończyła się znikającymi postami (co jest modne na tym forum, gdzie aż strach coś napisać bo nie wiesz czy czasami nie urazi to któregoś z cenzorów) Sojusz Veto nie pawa miłością do tego gracza, ja osobiście nawet go lubię (sekundy by…

• Graty Łobuzie Oby tak dalej i cześciej, zysk zajefajny Dzięki za pozdrowienia i czekam na naSTępne

• Były graty na PW, więc i pogratuluje tutaj Tobie i Duchowi Ty mi ściągnełeś zapomniane GSy a Duch mnie przerobił z paliwówką na najbardziej lamerską akcje na jaką dałem się zrobić, lotka w uklad, przetransportowanie floty i skrojenie mnie ze 100kk deuteru i to bez moona aż do teraz nie mogę w to uwierzyć Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa na tej Uni i obiecuje moim Sojusznikom że następne ST będzie już po tej dobrej stronie, mam nadzieje że to będzie ktoś z Time'sów Po Wszystkich Świętych…

• Graty Dawid - z tym systemem nie wygrasz to jest klika gorsza od najlepszych "zamykaczy ust" w dawnym Ustroju naszej kochanej Polski Niestety zrobili sobie folwark z tego forum a później głowią się że dlaczego ludzie przestają cokolwiek pisać jak w sumie tu nic nie można , wystarczy wejść na inne fora - wypowiedzi są rozbudowane i nie zawsze na temat i nikt tego nie usówa w dodatku tutaj posty znikają bez jakiegokolwiek napisania dlaczego i co było w nich złe Obrońcy po raz setny SzO!

• Gratki Smigol coś ostatnio nie ma szcześcia życzę SzO!

• (Ukryta treść) Dnia 24-10-2019 09:13:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nihilus [Veto] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca barbarosa [WOR] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 601 Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 2.124 Okręt wojenny 100 Recykler 44 Sonda szpiegowska 513 Bombowiec 302 Satelita słoneczny 188 Niszczyciel 97 Pancernik 396 Wyr…

• No tak 2 układy obok mnie, zostawić na ponad 50 minut swoje zabawki to takie trochę samobójstwo Obrońca zalogował po bitce i zebrał coś ponad 100 recyklerów, życzęjak najbardziej SzO! pozdro Veto, LzB,TR oraz Buddy i dostawców paliwa - specialne pozdro dla ducha w maszynie, który raz trafił moją paliwówkę a drugi raz przyfarmił mi to co wysłał mój dostawca paliwa nie konsultując się ze mną, czyli w sumie straciłem ponad 160kk Paliwa i jakieś 70kk floty - teraz muszę odebrać ale to jak dojdę do n…

• Cytat od Johnatan: „a ja chciałbym zapytać. @ZDOBYWCA1 czemu jak wstawiasz RW to nie przekminisz? Po pierwsze ASC to nie wpisujesz sobie wszysktich procentów uzyskanych w bitwie tylko proporcjonalnie do tego ile miałeś floty. a dwa. już rozumiem, tego mogłeś nie wiedzieć. albo udawać że nie wiesz. utrudniasz tylko liczenie itp. ALE po co wstawiać RW poniżej progowe? totalny brak szacunku do czasu osób rozliczających te procenty. o ile Twoje raporty zostaną zaakceptowane, z tytułu, że są kłamstwe…

• 22-10-2019 08:29:26 - ZDOBYWCA [Sunfyre] - 264,04% Dnia 22-10-2019 08:29:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 700 _________________________________________ Agresor Nihilus [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 650 _________________________________________ Agresor Lord Maul [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 700 _____________________…

• Dawno, dawno mnie tu nie było mam bardzo zły okres, zmarł po operacji mój kochany Tato i nie miałem głowy do niczego, paradoksalnie Ogame mi trochę pomogło, gdyż mogłem czasami swe myśli skupić na czymś innym a nie ciągle na tym samym - nie ustrzegłem się też błędów gdzie straciłem paliwówkę na innym uni ale to akurat najmniej ważne dla mnie. Dziękuję chłopakom z Veto, z TR oraz dla wszystkich którzy wspierali mnie w tym trudnym dla mnie okresie mimo tego że dużo osób znam tylko z gry i nigdy ic…

• No ale żeby tak Juliana, Króla Juliana, przecież Morti Ci tego nie odpuści Graty łobuzie, ciągnij ten wózek jak najdłużej!

• znalezione gdzieś w bezkresie pustki... Dnia 20-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Inchangee [SnS] ________________________________________________ Mały transporter 45.716 Duży transporter 11.762 Lekki myśliwiec 3.062 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 120 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 43 Sonda szpiegowska 10 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia raki…

• oj moje czwarte konto nie dopilnowane - Graty Zajec a Karolowi znaczy mi SzO!

• Dnia 18-10-2019 01:06:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 56.773 _________________________________________ Obrońca Smigol [SnS] ________________________________________________ Mały transporter 4.301 Duży transporter 20.000 Krążownik 330 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1.029 Sonda szpiegowska 497 Gwiazda Śmierci 40 Wyrzutnia rakiet 70.000 Lekkie działo laserowe 30.000 Ciężkie działo laserowe 7.514 Działo Ga…

• Cytat od Das140: „Cytat od FlyMeToTheMoon: „Po co ludzie graja flota na takim wolnym uni? ” Zapytaj się ludzi z U68, czy też Xanthus-a ” zapomniałeś jeszcze o Nekkar Graty akcji - dawno takiej nie widziałem - może dlatego że oprócz Fenrir to tylko na starych uniach gram a tam wszyscy znają składy flot co do jednego statku