Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
11-12-2019 01:27:13 - ZDOBYWCA [MELEYS] - 840.34% Dnia 11-12-2019 01:27:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Kazanto [WDA] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Recykler 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 10.000 ( -0…
-
09-12-2019 04:03:37 - ZDOBYWCA [MELEYS] - 1690.34% Dnia 09-12-2019 04:03:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Revo [S T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.370.777 Ciężki myśliwiec 40 Okręt wojenny 50.044 Pancernik 50.038 Bombowiec 2.000 Niszczyciel 2.000 Krążownik 190.756 _________________________________________ Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 61.601 _________________________________________ Obr…
-
Oj niedobry Królik ukradł cel swojemu wrogowi lol dla mnie to nie pojęte, byćmoże za głupi jestem a być może za krótko gram, przypomne tobie DQ jesteś wrogim graczem i podpierdzielenie celu lub złomu to zwycięstwo drugiej strony, co Ty myślałeś sobie, każdy Twój wróg by się zachował tak samo... miał Ci to puścić abyś jeszcze bardziej urósł? Nie rozumiem Twojego podejścia. Złodziejem to można nazwać by było jak by to bunnego Buddy lub Sojusznik miał ten cel a tak, to jak dla mnie normalny cel tej…
-
Cóż mogę napisać o tym STarciu Arek (Noe) jest bardzo specyficznym graczem, można by było napisać książkę na ten temat, były Sojusznik w zwyczaju Veto zawsze były pakty o nieagresji z byłymi Vetowcam lecz w tym przypadku Arek mocno pracował nad tym aby tak to się skończyło (niestety dla niego) i nie ma tu drugiego dna po prostu buzia aż mu się nie zamykała i coraz to większe teorie snuł na nasz temat a najlepsze jest to że często zachowywał się tak jak by drzemały w nim przynajmniej dwie osobowo…
-
O kurde, szczerze mówiąc to Rysiowatego po tej stronie jeszcze nigdy nie widziałem dla atakującego szacun i graty, choć wiem że jak nie ucieknie na urlop to prędzej czy później zemsta przyjdzie sroga (raczej prędzej) Rysiowaty już odbudowany za to Agresor już namierzany! do następnego soon Edit: Top 1k - tym bardziej robi wrażenie
-
15-11-2019 21:36:52 - ZDOBYWCA [Sunfyre] - 911.45% Dnia 15-11-2019 21:36:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Okręt wojenny 53.000 Pancernik 280.113 _________________________________________ Agresor Maniek1 [Veto] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor jumek [Veto] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _____…
-
Dzisiejszy wieczór był bardzo Tłusty na Fenrir mnie chłopaki wzięli na akcje a tutaj udało nam się ustrzelić gracza, który swego czasu bardzo brzydko ze mną pisał, lot trwał 1h 44 min. i zakończył się tak jak przedstawię poniżej - Rafus zalogował jakieś10 minut po wlocie i wywiosłował 158kk metalu, które nasze recki nie zebrały przez symulator, który troszkę mnie oszukał a niech ma na odbudowę... życzęj ak najbardziej SzO! Dziękuje Karolu za tak szybką odpowiedz , chwilę zwlekania dłużej i skońc…
-
To RW, dzięki Maniek1 - napisał, wystartowałem i coś tam wpadło Obrońcy SzO - bardzo miły gracz [url]https://www.youtube.com/watch?v=lXkQaLMHNys[/url] Dnia 15-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Okręt wojenny 53.000 Pancernik 280.113 _________________________________________ Agresor Maniek1 [Veto] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 ______________________________________…
-
Takie delikatne tankowanko Pozdro dla Veto, LzB i TR - dostawców paliwa i buddy [url]https://www.youtube.com/watch?v=M7vbbZkn-ok[/url] Dnia 12-11-2019 16:01:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca samotny ________________________________________________ Mały transporter 1.647 Duży transporter 17.263 Lekki myśliwiec 486 Krążownik 18 Okręt wojenny 18 Statek …
-
takie tam RW Dnia 09-11-2019 01:54:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 15.000 _________________________________________ Obrońca pedro [AiE] ________________________________________________ Duży transporter 25.000 Wyrzutnia rakiet 20.000 Lekkie działo laserowe 3.427 Ciężkie działo laserowe 200 Działo Gaussa 100 Działo jonowe 100 Wyrzutnia plazmy 400 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________…
-
Cytat od Johnatan: „strażnikiem teksasu nie jestem, ale wkurza mnie hipokryzja zachowania graczy na tym forum. wymagają od operatorów, sami mając zasady zazwyczaj w ... no. (cenuzra bo będzie "ciach" ) ” no Panie leci Pan po nas jak po burej suce przez swoje maniery nie napiszę Panu brzydko, zamiast "widzenia" wszędzie teorii spiskowych wystarczy napisać że wyłapał Pan błąd ale z tego co widzę Pan uparcie twierdzi że chcemy wygrać poprzez kłamstwo a to jest nie fer z Pana strony, gdyż Pan nas ni…
-
Takie tam do SD Pozdrawiam Sojusz Veto, LzB oraz TR, Drużynę z SD oraz moje buddy i dostawców paliwa [url]https://www.youtube.com/watch?v=roFu7STY_K4[/url] Dnia 09-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca speed38 [TNT] ________________________________________________ Mały transporter 1.436…
-
Wlot miał być GS"ami niestety nie udało się wstrzlić i to dwukrotnie w międzyklika niestety dla Obrońcy/Obrończyni dalej zostawiał/a to więc po drugim nieudanym wlocie skruszyliśmy tak bunkier że można było wlecieć Szybszą flotą - jak by nie SD to pewnie byśmy tego nie robili Dzięki chłopaki za lot i do naSTępnego Ku chwale Veto!
-
07-11-2019 01:18:28 - ZDOBYWCA [Sunfyre] - 3890,38% Dnia 07-11-2019 01:18:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Apeiron [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Okręt wojenny 50.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Okręt wojenny 50.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Agresor jumek [Veto] _____…