Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie tam o 3:00, Nie wiem kto teraz siedzi na tym koncie, choć logi podobne do poprzedniego właściciela pozdro dla Nekkara!!! FCv1slp.jpg Dnia 19-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 308.885 _________________________________________ Obrońca szymon ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 27.764 Lekki myśliwiec 1 Krążownik 6 Okręt wojenny 9 Statek ko…
-
skan, szybki lot, bum to lubie Graty!!!
-
jednak @..Raven..cyferki kuszą, kurcze tak gra jest tak prosta jak budowa cepa a my wciąż tracimy na nią czas i mimo że przybywa latek potrafimy bawić się jak małe dzieci, nie wiem do teraz jaka magia jest w tej grze że albo ciągle wracamy albo tak jak w moim przypadku jak zacząłem ponad 10lat temu to gram bez przerwy Graty udanej akcji a Obrońcy SzO!
-
takie tam nocne zabawy Obrońcy życzę SzO, troszkę szkoda mi go bo poczciwy z niego człowiek tylko robi cały czas ten sam błąd flota stoi a On śpi pozdro dla łobuziaków z Veto, EgZ, TR, LzB buddy oraz dostawców paliwka [url]https://www.youtube.com/watch?v=bS4Q-WWyl3Q[/url] Dnia 12-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA ODDAM [EGZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obro…
-
Cytat od HeadHunter: „Gratulacje ponownie, nie dasz sie odbudować . Powtórzę ponownie REAL ważniejszy nie mam czasu na patrzenie w cyferki non-stop a ze się zapomina o tym...... tak bywa rozpaczał nie będę idziemy dalej . Gratulacje jeszcze raz i już odpuść mało ci? ” jasne że real ważniejszy sam coś o tym wiem jak mnie swego czasu podgryzało kilku łobuzów podoba mi się Twoje podejście do cyferków, tak trzymaj i nie zmieniaj tego!!! a Tobie Rosół co mogę tylko pogratulować, masz nosa i umiejętno…
-
Tak zwariowanego ST to chyba nigdy nie zrobiłem, do teraz sam do siebie się śmieje, otóż wróciłem z dość mocno zakrapianej imprezki i postanowiłem trochę pograć, moje sondy zaglądały tu i tam lecz nic fajnego nie było u Obrońcy wyskanowałem jakieś śmieci na 20kk i pewnie nawet bym nie ruszył bo już było blisko do 5:00 lecz za Obrońcą nie przepadam czego faktem jest zablokowanie aby nie pisał do mnie pierdół i wystartowałem Owcami które miały zezłomować i przy okazji sfarmić te 20kk nie wiem do t…
-
o kurde dopiero zobaczyłem - dziękujemy za pozdrowienia my ZDOBYWCY!!! Super procent, super zysk i znowu mi odskoczysz Szybkiego Przetopu, bawimy się dalej!!! a Obrońcy SzO!
-
05-01-2020 03:01:07 - ZDOBYWCA ODDAM [Meleys] - 784.97% Dnia 05-01-2020 03:01:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA ODDAM [EGZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.054.701 Okręt wojenny 81.761 Reaper 10.789 _________________________________________ Obrońca SANTI ________________________________________________ Mały transporter 1.501 Duży transporter 821 Lekki myśliwiec 156 Ciężki myśliwiec 134 Krążownik 10 Recykler 45 Sonda szpiegowska 401 Sat…
-
Witam, takie tam co byście o mnie nie zapomnieli pozdrawiam Łobuziaków z EgZ, Veto, TR oraz LzB, dostawców paliwka i buddy [url]https://www.youtube.com/watch?v=aW-dZbKNuL8[/url] Dnia 05-01-2020 01:19:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA ODDAM [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca bezekator ________________________________________________ Mały transporter 2.734 Duży transporter 2.149 Lekki m…
-
31-12-2019 04:31:20 - ZDOBYWCA [MELEYS] - 1662.8% Dnia 31-12-2019 04:31:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Pancernik 27.524 _________________________________________ Obrońca Drive_Man [KGH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.151 Krążownik 1.787 Okręt wojenny 504 Bombowiec 150 Niszczyciel 521 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 423 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…