Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• delikatnie ale do przodu pozdrówki dla Veto, TR i LzB [url]https://www.youtube.com/w…axbkc&start_radio=1[/url] Dnia 27-03-2020 xxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca kandzero [TNT] ________________________________________________ Duży transporter 60.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 102 Lekkie działo laserowe 3.154 Mała powłoka ochronna…

• Witam, takie małe co nieco pozdrawiam Sojusz Veto, TR i LzB Dnia 26-03-2020 xxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca robx23 ________________________________________________ Duży transporter 31.660 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 ( -…

• no to żeś teraz przywali, piękne graty, niezmiernie miło widzieć tego jegomościa w reckach Brawo

• Gratki Zohan, ciągnij ten wózek, jak że miło widzieć też nick Kubus przetopu i do naSTępnego

• PRZEPROSINY FILU

ZDOBYWCA1 - - DiD U68

Cytat od Zagubiony: „@ZDOBYWCA1 Temat brzmi tak "W tym temacie pragne przedstawic kulisy ostatnich wydarzen na U68, dotyczacych rakietowania, spamowania podgladu i konfliktu pomiedzy sojuszami Misie i Komornik" Ja osobiście nie mam konfliktu z graczami z sojuszu Komornicy to że mnie rakietowali to taka gra. Problem miałem co do spamu podglądu i napisałem do supportu. Z tej dyskusji wynika że twórca tego tematu ma problem z ........... To nie ja jestem "sprawiedliwy" i w tych ramach rakietuję inn…

• PRZEPROSINY FILU

ZDOBYWCA1 - - DiD U68

Cytat od halszka: „Dzieki zdobywco Mówisz o odpowiedzialnosci zbiorowej ? Odpowiedzialność zbiorowa leży u podstaw nienawiści rasowej. Była pretekstem także do gnębienia licznych grup etnicznych w Związku Radzieckim (choćby wysiedlenie Tatarów krymskich), nawet i w Polsce (ludność Bieszczadów). Oba zbrodnicze systemy totalitarne, nazistowski i sowiecki, posługiwały się odpowiedzialnością zbiorową jako narzędziem zbrodni. źródło: NKJP: Janusz Szajewski: Listy, Gazeta Wyborcza, 1994-07-29 Zdarzało…

• PRZEPROSINY FILU

ZDOBYWCA1 - - DiD U68

Cytat od halszka: „Dziękuje uprzejmie za wyjasnienia , jednakze nie interesuja mnie zagrywki Fila, czy innego byłego sojusznika , miałam statki , latałam nimi i oczekiwałam, ze ktos bedzie mi je chciał rozbic , robiłam fsy , robiłam aktywki , .... i co ? rakiety leca , nawet tam floty nie było żart sobie mysle , jak tak sie mamy bawic to prosze beze mnie , a Wy sobie piszcie jaki to Filu jest beee, bo historycznie on robił to to tamto .... ja tego nie wiem. Wiem natomiast teraz w stu procentach …

• Witam taki szybki lot dziękuje Olu za wspólną zabawę- tylko nie wiedzieć czemu aż 4 moje gęsi spadły lol [url]https://www.youtube.com/watch?v=YnBeM9o0pr4[/url] Dnia 20-03-2020 08:44:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 6.219 _________________________________________ Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 5.039 _________________________________________ Obroń…

• ło muszę bardziej się rozglądać - nawet nie znam takiego nicka Obrońcy Graty

• widzę że Pandemia panuje na całego Graty

• dziekuje za pozdrowienia, zysk mega, procent też, GRATY Ziąą Max eh co tu napisać SzO Dużo na uni teraz Odkrywców więc będzie na co latać, nie lubie tej rangi, ale trzeba z nią żyć może kiedyś też zostanę Odkrywcą i cyferki bez kminienia będą same rosły

• Witam - odkąd zobaczyłem co Obrońca ma zacząłem go troszeczkę obserwować, jeden raz zrobiłem nawet przepał, dzisiaj nie musiałem nic zrobić oprócz puszczenia floty skład taki ponieważ 130k PC i 130k OW było w powietrzu niestety wróciły z pustymi magazynami Generał się przydał bo 190k LM wróciło do doku jest to mój pierwszy Odkrywca zezłomowany Obrońcy życzę SzO pozdrawiam Sojuszników z Veto oraz Sojusze TR, LzB - dostawców paliwa i buddy! [url]https://www.youtube.com/watch?v=Xbe5T2bqWHk[/url] ku…

• Witam dzisiaj gościnnie wstawiam za Maniusia Cytat od Maniek1: „pozdro Sojusz SzO dla Obrońcy i podziękowania za rakiety:) ” a z mojej strony graty Maniuś obyś bywał tu jak najczęściej [url]https://www.youtube.com/w…rI&feature=youtu.be[/url] Dnia 16-03-2020 21:04:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maniek1 [Veto] ________________________________________________ Pancernik 39.903 Okręt wojenny 89.374 Krążownik 42.746 _________________________________________ Obrońca fiszmen [MIB] __…

• Witam, w tych dziwnych czasach dawno, dawno temu był taki gracz Święty, do którego miałem parę układów i dokładnie wiedziałem kiedy mu flota ląduje i przeważnie trafiałem go, teraz pojawił się inny gracz Pedro i też znalazłem na niego sposób, mam nadzieje że w końcu nauczy się czegoś i wyciągnie z moich wlotów jakieś wnioski Życzę SzO! Pozdrawiam wszystkich flociarzy z rangą Generał moich Sojuszników, buddy, dostawców paliwa oraz Sojusze TR i LzB!!! [url]https://www.youtube.com/watch?v=UApio9ITP…

• eh też miałem chętkę na Obrońcę, Graty wlotu, zysk i procent bardzo sympatyczny Obrońcy SzO!

• Postawa gracza @Jaroslave zawsze była godna pochwalenia, gdyż nie dużo takich graczy już zostało a młokosy nie wiedzą co to szacunek do drugiego gracza!!! Graty Kufer, obyś cześciej i więcej wlatywał, mamy jednego gracza na celowniku i trzeba mu uprzykrzyć granie za karę Obrońcy jak najbardziej SzO!

• po co komuś pushówki jak GF zrobił range Odkrywca Generałów takich jak ja już prawie nie ma Graty Duchu, niszcz, rozwalaj, łup i do naSTępnego

• Witam, takie małe co nieco Śpieszmy się kochać Generałów tak szybko odchodzą Pozdro dla najlepszych Sojuszów Veto, EgZ, TR oraz LzB i dla dostawców paliwa oraz Buddy [url]https://www.youtube.com/watch?v=L8uhtKeosNc[/url] Bonus!!! - klik Dnia 08-03-2020 03:46:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Johnatan [TEREFERE] ______________________________________…

• PRZEPROSINY FILU

ZDOBYWCA1 - - DiD U68

hmmm ja się wypowiem krótko, zwięźle i na temat... ktoś całkowicie zatracił się w świecie wirtualnym i już nie odróżnia cyferek od rzeczywistości - jedno jest pewne to trzeba leczyć!!! pozdrawiam

• Witam, o to moje kolejne odwiedziny u tego Pana - nigdy mi sie to nie znudzi tak z innej beczki - Ogame się kończy pomału, jak popatrzę po Uni to nagle zrobiło się milion Odkrywców , którzy poprzez opieszałość Twórców korzystają i maja miliardowe przyrosty. Jak można zrobić rangę, która jest o niebo lepsza od dwóch pozostałych, najśmieszniejsze jest to że tak naprawdę miała to być ranga, która rozdzieli trochę ekonomów od Flociarzy i pomysł w sumie dobry ale... no własnie teraz wszyscy nagle chc…