Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
delikatnie ale do przodu pozdrówki dla Veto, TR i LzB [url]https://www.youtube.com/w…axbkc&start_radio=1[/url] Dnia 27-03-2020 xxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca kandzero [TNT] ________________________________________________ Duży transporter 60.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 102 Lekkie działo laserowe 3.154 Mała powłoka ochronna…
-
Witam, takie małe co nieco pozdrawiam Sojusz Veto, TR i LzB Dnia 26-03-2020 xxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca robx23 ________________________________________________ Duży transporter 31.660 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 ( -…
-
Gratki Zohan, ciągnij ten wózek, jak że miło widzieć też nick Kubus przetopu i do naSTępnego
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od Zagubiony: „@ZDOBYWCA1 Temat brzmi tak "W tym temacie pragne przedstawic kulisy ostatnich wydarzen na U68, dotyczacych rakietowania, spamowania podgladu i konfliktu pomiedzy sojuszami Misie i Komornik" Ja osobiście nie mam konfliktu z graczami z sojuszu Komornicy to że mnie rakietowali to taka gra. Problem miałem co do spamu podglądu i napisałem do supportu. Z tej dyskusji wynika że twórca tego tematu ma problem z ........... To nie ja jestem "sprawiedliwy" i w tych ramach rakietuję inn…
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od halszka: „Dzieki zdobywco Mówisz o odpowiedzialnosci zbiorowej ? Odpowiedzialność zbiorowa leży u podstaw nienawiści rasowej. Była pretekstem także do gnębienia licznych grup etnicznych w Związku Radzieckim (choćby wysiedlenie Tatarów krymskich), nawet i w Polsce (ludność Bieszczadów). Oba zbrodnicze systemy totalitarne, nazistowski i sowiecki, posługiwały się odpowiedzialnością zbiorową jako narzędziem zbrodni. źródło: NKJP: Janusz Szajewski: Listy, Gazeta Wyborcza, 1994-07-29 Zdarzało…
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od halszka: „Dziękuje uprzejmie za wyjasnienia , jednakze nie interesuja mnie zagrywki Fila, czy innego byłego sojusznika , miałam statki , latałam nimi i oczekiwałam, ze ktos bedzie mi je chciał rozbic , robiłam fsy , robiłam aktywki , .... i co ? rakiety leca , nawet tam floty nie było żart sobie mysle , jak tak sie mamy bawic to prosze beze mnie , a Wy sobie piszcie jaki to Filu jest beee, bo historycznie on robił to to tamto .... ja tego nie wiem. Wiem natomiast teraz w stu procentach …
-
Witam taki szybki lot dziękuje Olu za wspólną zabawę- tylko nie wiedzieć czemu aż 4 moje gęsi spadły lol [url]https://www.youtube.com/watch?v=YnBeM9o0pr4[/url] Dnia 20-03-2020 08:44:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 6.219 _________________________________________ Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 5.039 _________________________________________ Obroń…
-
Witam - odkąd zobaczyłem co Obrońca ma zacząłem go troszeczkę obserwować, jeden raz zrobiłem nawet przepał, dzisiaj nie musiałem nic zrobić oprócz puszczenia floty skład taki ponieważ 130k PC i 130k OW było w powietrzu niestety wróciły z pustymi magazynami Generał się przydał bo 190k LM wróciło do doku jest to mój pierwszy Odkrywca zezłomowany Obrońcy życzę SzO pozdrawiam Sojuszników z Veto oraz Sojusze TR, LzB - dostawców paliwa i buddy! [url]https://www.youtube.com/watch?v=Xbe5T2bqWHk[/url] ku…
-
Witam dzisiaj gościnnie wstawiam za Maniusia Cytat od Maniek1: „pozdro Sojusz SzO dla Obrońcy i podziękowania za rakiety:) ” a z mojej strony graty Maniuś obyś bywał tu jak najczęściej [url]https://www.youtube.com/w…rI&feature=youtu.be[/url] Dnia 16-03-2020 21:04:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maniek1 [Veto] ________________________________________________ Pancernik 39.903 Okręt wojenny 89.374 Krążownik 42.746 _________________________________________ Obrońca fiszmen [MIB] __…
-
Witam, w tych dziwnych czasach dawno, dawno temu był taki gracz Święty, do którego miałem parę układów i dokładnie wiedziałem kiedy mu flota ląduje i przeważnie trafiałem go, teraz pojawił się inny gracz Pedro i też znalazłem na niego sposób, mam nadzieje że w końcu nauczy się czegoś i wyciągnie z moich wlotów jakieś wnioski Życzę SzO! Pozdrawiam wszystkich flociarzy z rangą Generał moich Sojuszników, buddy, dostawców paliwa oraz Sojusze TR i LzB!!! [url]https://www.youtube.com/watch?v=UApio9ITP…
-
Postawa gracza @Jaroslave zawsze była godna pochwalenia, gdyż nie dużo takich graczy już zostało a młokosy nie wiedzą co to szacunek do drugiego gracza!!! Graty Kufer, obyś cześciej i więcej wlatywał, mamy jednego gracza na celowniku i trzeba mu uprzykrzyć granie za karę Obrońcy jak najbardziej SzO!
-
Witam, takie małe co nieco Śpieszmy się kochać Generałów tak szybko odchodzą Pozdro dla najlepszych Sojuszów Veto, EgZ, TR oraz LzB i dla dostawców paliwa oraz Buddy [url]https://www.youtube.com/watch?v=L8uhtKeosNc[/url] Bonus!!! - klik Dnia 08-03-2020 03:46:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Johnatan [TEREFERE] ______________________________________…
-
PRZEPROSINY FILU
Posthmmm ja się wypowiem krótko, zwięźle i na temat... ktoś całkowicie zatracił się w świecie wirtualnym i już nie odróżnia cyferek od rzeczywistości - jedno jest pewne to trzeba leczyć!!! pozdrawiam
-
Witam, o to moje kolejne odwiedziny u tego Pana - nigdy mi sie to nie znudzi tak z innej beczki - Ogame się kończy pomału, jak popatrzę po Uni to nagle zrobiło się milion Odkrywców , którzy poprzez opieszałość Twórców korzystają i maja miliardowe przyrosty. Jak można zrobić rangę, która jest o niebo lepsza od dwóch pozostałych, najśmieszniejsze jest to że tak naprawdę miała to być ranga, która rozdzieli trochę ekonomów od Flociarzy i pomysł w sumie dobry ale... no własnie teraz wszyscy nagle chc…