Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Stało, poleciałem, przestało stać - ot cała "historyja" - resztą jak przystało na przydupasa podzieliłem się ze swoimi Panami z TR, którzy też zapewne wstawią pozdro dla Łobuziaków z Veto, Egz i TR - dostawców paliwa i buddy [ciach] Dnia 21-04-2020 01:58:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [EGZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 105.848 Pancernik 107.642 _________________________________________ Obrońca Peselek [TIME] _________________________…

• o kurde, czlowiek na chwile zapomni o Ogame i porobi na działce a tu takie booom aż mi igły z tui spadły nieźle przyfansolone 1/4 mojego konta przytulona to jest to co łobuzy lubią najbardziej, Graty wielki Gonziak a Obrońcy co tylko sobie zażyczy, gdyż poczciwy z niego gracz!

• Gratki Giker, jak to mówią, pijesz nie jedź, zasypiasz nie graj no cóż Max pełen szacunek dla Ciebie za całokształt i podejście do tej gry - jak by nie te złomy to top 1, 2 lub 3 byłby na bank Twój jak bym miał choć połowę Twojej werwy to dużo lepiej by mi się grało a tak to stagnacja straszna Giker przetapiaj na nowe latajki i do przodu

• Gratki Kufer. nieźle tych niszczarek natrzepałeś ciśnij ile wlezie i do naSTępnego

• Pożegnanie już było, więc napiszę do zainteresowanych, których tak bardzo irytuje moje skanowanie. Otóż tak odchodzę, decyzja jest podjęta, lecz czekam jeszcze tylko na wrócenia Świata do normalności po Koronawirusie i w pierwszy dzień, gdy będę mógł pracować rezygnuje - więc @RAFUS1973 musisz jeszcze się trochę poirytować i uważać na moje sondy pozdro Łobuziaki [url]https://www.youtube.com/watch?v=z4Xss112FDE[/url] Dnia 16-04-2020 00:34:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWC…

• Gratki Karolu mojego zawodnika żeś trafił zostawiam Ci go w spadku dziękuje za dobre słowo

• Cytat od elBlackened: „Gratuluję starcia, ale co do ODKRYWCY się nie zgodzę,,, grę zdominowali oszuści, multikonta, puszówki monówki i inne [mniam] na które GO czy tam operatorzy nie mają wpływu bo regulamin jest kiepski i ciężko cokolwiek komuś udowodnić. Twój powód nie jest powodem do odejścia kto mnie teraz będzie skanował ?? A jak to ostateczna decyzja to życzę Ci wszystkiego dobrego, będzie Cie brakowało w tym dziale ” nie do końca się z Tobą zgodzę, gdyż z autopsji wiem że z pusherami, mon…

• jest to moje 319 ST od kiedy zacząłem liczyć i bardzo możliwe że ostatnie, jak już większość osób wie postanowiłem zakończyć grę w Ogame i jak już wszyscy wiedzą powodem jest nowa ranga ODKRYWCA , która zdominowała tę grę a co za tym idzie zdominowała inne rangi i wszystkich graczy, którzy aby się liczyć w grze też zostali Odkrywcami ja nie widzę już przyjemności grania, gdyż Odkrywcą nie będę a grając Generałem nie mam szans z Odkrywcami przez co powstał paradoks że górnicy też zostają Odkrywca…

• Gratuluje, choć Qdark'a lubie bo w porządku z niego gracz to niezmiernie mnie cieszy takie ST/RW gdyż jest zrobione na Odkrywcy, przez tą rangę kończę grę, gdyż dla mnie Ogame skończyło się wraz z wprowadzeniem jej, teraz każdy może być topowym graczem wysyłając ciągle po 7 ekspedycji gracze są zadowoleni bo nie muszą się namęczyć aby mieć dużo "cyferkóf" GF jest zadowolone bo więcej ludzie siedzą bo przecież trzeba je co godzinę wysłać, także ten tego prawie wszyscy są zadowoleni dochodząc do m…

• Cytat od @art: „trasznie marudzisz i generalizujesz. Równie dobrze mógłbym napisać, że przez dziesięć lat ZDOBYWCA1 nie napisał żadnego sensownego posta. Zresztą takie wywody są bez znaczenia. Wasze spostrzeżenia i niezadowolenie spowodowane różnicami w klasach zostały złożone na ręce osób odpowiedzialnych. Osobiście wciąż czekam na podsumowanie wybranych klas, aby użyć tego jako argumentu wspierającego Waszą opinię. Skoro Odkrywca jest tak dobry, to przynajmniej znacząca większość powinna nim j…

• oczywiście ponad dekada ciągłej gry z małymi kilkudniowymi przerwami nic nie znaczy dla Pana @Art , który nie potrafi lub nie chce lub olewa gracza, przez te 10 lat może tylko raz o coś zapytałem na forum, eh masakra Napisał byś Panie @Art że masz w nosie klienta, lub że nie wiesz, lub że coś będzie a nie olewka na prawdę z tą grą, administracją dzieje się coś niedobrego pozdrawiam ZDOBYWCA

• No proszę, Graty Kot na Kacu, dziękuje za link, widzę że w doborowym towarzystwie się obracasz, chodzi mi o @Crion , któremu też gratuluje (fajnie że gdzieś jeszcze działasz) akcja super, procent super a zysk epicki Obrońcy SzO!

• ten temat nie jest po to aby coś zabrać Odkrywcy, tylko aby zniwelować tę przewagę jaką teraz posiada gdyż to jest tak jak byś miał do wyboru Audi80 rocznik 1990 diesel (zbieracz) Audi80 rocznik 1990 Benzyna (flociarz) i Audi RS rocznik 2020 (odkrywca) i weż się tu ścigaj, graj, rywalizuj

• Cytat od ChuckNorris: „Tak, za 1,5 roku naprawią bonus do spalania recków u Generała ” po prostu gra Ogame się skończyła na serwerze gdzie jestem górnikiem miesięcznie dostaje może z dwa skany, wszyscy latają na ekspedycje, robiąc dziennie kilka kkk przyrostów, więc im nawet nie opłaca się skanować... na dwóch serwerach gram jako Generał i tylko patrzę jak kolejni Odkrywcy mnie przeganiają... Czas zastanoweić się nad końcem "giercowania", było dużo zmian przez te lata, które nieustannie gram ale…

• Graty naSTępnego wlotu, oby tak dalej, dobrze że ktoś jeszcze lata Obrońcy SzO!

• pytanie do @Art czy w końcu GF ma zamiar coś zrobić z tą przepaścią między Odkrywcą a pozostałymi klasami????

• Nienawidzę Cię Zajec kurde 5kkk zysku, aż przecieram oczy ze zdziwienia, zazdro u mnie straszne Graty łobuziaku, dziękuje za pozdrowienia i czekam na naSTępne a Obrońcy SzO!

• Graty Obrony zawsze cieszy złom pod dom wracając do Bana, kurcze pamiętam czasy jak był pręgierz ogólnodostępny, wtedy największym wstydem było tam trafić , a smród za takim graczem ciągnął się jeszcze bardzo długo, fajny też był ban bez urlopu... eh szkoda że te czasy już nie wrócą, teraz nowi gracze mają wyrąbane na zasady, im tylko cyferki w głowie, zawsze to piętnowałem, zawsze też dziwiłem się jaka to zabawa budowanie konta poprzez puszowanie się, kosmos normalnie a każde STarcie później za…

• no pięknie się bawisz Graty - fajnego zysku a ja stary zgred już od kilku miesięcy nic nie trafiłem przetapiaj i do naSTępnego

• Graty Ziąąą te ślimoki mają fajne pierdzielnięcie ale zanim dolecą to można się narąbać i wytrzeźwieć